forgotten Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 πηρα το ημιεπαγγελματικο μου hp 2570p με προβλημα στην καλωδιοταινεια της οθονης γιατι την κοκινιζε,αγορασα λοιπον νεα καλωδιοταινεια και το πηρα σε συνοιικιακο καταστημα ,με πηραν τηλεφωνο 3 μερες μετα για να μου πουν οτι το λαπτοπ εχει προβλημα στην μητρικη και δεν διορθωνεται , το πηρα πισω και με προχειρη συνδεση μια χαρα αναβει η οθονη αλλα την κατεστρεψαν με 2-3 σημεια πιεσης οπου εχει μελανωματα . μια και ασχολουμε με αυτα και πιανουν τα χερια μου προς το παρον το δουλευω με εξωτερικη οθονη αλλα με εχουν εξοργισει προκαλεσαν ζημια σε οθονη ποιοτητας ,κατεστρεψαν μια καλωδιοταινεια οθονης και θελαν και πληρωμη. Το service αρνειται την οποια ζημια και ισχυριζονται οτι το λαπτοπ εχει θεμα ακομα στην μητρικη ,μαλλον ειναι καιρος να το δωσω ως εχει και να μαυροπινακισω τα συνεικιακα στην κυπρο..... το παρον το ανοιξα για να αναφερω να βγαζετε φωτος πριν την παραδοση αντικειμενων σε service ωστε να ειστε ασφαλεις σε περιπτωσεις κακοτεχνιων 1
razorblade334 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 γιατι δεν τους τραβας μια μηνυσουλα? αν κανουμε ολοι το ιδιο και δεν θα δουλευουν ασχετοι στα μαγαζια επειδη ειναι ανηψια του μπατζανακη του αδερφου και καλυτερο σερβις θα εχουμε. 1
ssotoss Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα ασχοληθεί κανένας δικαστής, θα σπάσουν τα νεύρα σου, θα χάσεις (κι άλλα) λεφτά. Σε ό,τι πιάνουν τα χέρια μου (όπως λες ότι κάνουν τα δικά σου) σπάνια αφήνω να απλωθούν χέρια "μάστορα". Θα πρέπει να μην έχω καθόλου χρόνο. Ούτε οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τίποτα. Ποιος επιβεβαιώνει πότε τραβήχτηκαν; Πριν εμπιστευθείς ένα service παίρνεις πληροφορίες για την αξιοπιστία του. Και πάλι όμως οι μέρες που χρειάζονται για να σου επιστρέψουν το μηχάνημά σου είναι αρκετές για να το λύσεις και να το δέσεις πέντε φορές (ΟΤΑΝ πιάνουν τα χέρια σου).
Getta Robo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 το παρον το ανοιξα για να αναφερω να βγαζετε φωτος πριν την παραδοση αντικειμενων σε service ωστε να ειστε ασφαλεις σε περιπτωσεις κακοτεχνιων Δυστυχως δεν πιανει. Μπορουν καλλιστα να προφασιστουν πως οι εσωτερικες φωτογραφιες ειναι αλλου υπολογιστη, η και πως τις τραβηξες πριν την βλαβη. Εαν και εφοσων δεχτουν, να ανοιχτει το συστημα ενω εισαι παρων και να σου υπογραψουν πως δεν εντοπιζουν καποιο αντιστοιχο προβλημα, οπως αυτο που σου προκαλεσαν. Δεν ξερω το νομικο συστημα σας και τι κινησεις μπορεις να κανεις εναντιων τους, εδω στην Ελλαδα παντως δεν εχω ακουσει για κανεναν που να δεχεται να ανοιγει συστημα εκεινη την στιγμη με τον πελατη παρωντα, στην καλυτεροτερη περιπτωση να σου δωσουνε χαρτι πως δεν εχει εξωτερικες γρατζουνιες η χτυπηματα, για την περιπτωση που τους πεσει κτλ. Και αυτο παρα πολυ σπανια. Το καλυτερο ειναι κοινοποιησεις το γεγονος σε γνωστους/φιλους, google pages κτλ. 1
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 τελικα δεν πληρωσα τπτ ,για την ζημια που εκαναν την παπια, και ειχαν το θρασος να μου πουνε οτι δεν προκειται να δουλεψει περισοτερο απο μια εβδομαδα και οτι το θεμα ειναι της καρτας γραφικων του λαπτοπ( ενσωματωμενη intel ) δεν θα επεκταθω περαιτερω αλλα δεν προκειται ουτε ζωγραφιστο να με ξαναδει το καταστηματακι τους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα