Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο και πανω απολα υγεια ευχομαι!

Λοιπον, μεχρι στιγμης εχω το galaxy s5 το οποιο το ειχα αγορασει λιγους μηνες πριν ερθει Ελλαδισταν...

νομιζω οτι ειναι καιρος να παω σε κατι ''ανωτερο''.

Τα τελευταια 2 χρονια εχω κλιση προς την xiaomi λογω οτι εχει καλα χαρακτηρηστικα σε προσιτες τιμες..

Ετσι, θα ηθελα να μου προτινεται αν μπορειτε με ΚΡΙΤΗΡΙΑ κατι καλυτερο...

προς το παρον σαν value for money νομιζω ειναι το Redmi Note 4 (Snapdragon) γιατι σε σχεση με τα αλλα της xiaomi ακριβοτερα βλεπω οτι και ιδια ppi εχουν και ιδια αναλυση και ιδιο διαφραγμα φακου και ιδια χωρητικοτητα μπαταριας... οποτε δεν νομιζω να αξιζει να παω σε κατι ακριβοτερο την στιγμη που τα επομενα ακριβοτερα της xiaomi εχουν τα ιδια χαρακτηρηστικα..

Βασιζομενοι στην τελευταια μου παραγραφο, εχω καπου μηπως αδικο-λαθος;

Προτεινετε σας παρακαλω.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε που μπηκες στην διαδιακασια απαντησης, παρ'ολα αυτα επετρεψε μου να σου απαντησω πως την στιγμη που αναφεροντε απο τον κατασκευαστη εχουν σημασια, και οχι μονο για κινητα αλλα και για αυτοκινητα,boiler,dieselομηχανες κτλπ.

Δημοσ.

Λοιπον, μεχρι στιγμης εχω το galaxy s5 το οποιο το ειχα αγορασει λιγους μηνες πριν ερθει Ελλαδισταν...

νομιζω οτι ειναι καιρος να παω σε κατι ''ανωτερο''.

Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα το Xiaomi redmi note 4 δεν θεωρειται ανωτερο απο το galaxy s5 σου.

Αρχικα θα κανεις υποβαθμιση οσον αφορα το panel(που θα φυγει απο amoled δηλαδη)στην οθονη.

Μετα θα χασεις αδιαβροχοποιηση και θα πας σε χειροτερη καμερα(τα φθηνα xiaomi φημιζονται για πολλα πραγματα αλλα ποτε για την καμερα τους...).

Στα μονα που θα κερδισεις ειναι σε νεοτερη εκδοση του android και σε πιο καινουργιο επεξεργαστη και λιγο παραπανω ram και μπαταρια.

Αλλαγη κινητου φυσικα θεωρειται αλλα αναβαθμιση δεν θεωρειται.Μην ξεχνας οτι το S5 αν και ψιλο παλιο ηταν ναυαρχιδα για την εποχη του.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή πέρασαν και τα δυο από τα χέρια μου για σεβαστό χρονικό διάστημα, μπορώ να επιβεβαιώσω απόλυτα αυτά που λέει ο Fulgore.

Η κάμερα του S5 είναι επίπεδα ανώτερη σε σχέση με το Xiaomi Redmi Note 4, και η οθόνη αν και είναι πολύ καλή στο XRN4, εξακολουθεί να είναι κατώτερη του S5.

• Like 1
Δημοσ.

Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα το Xiaomi redmi note 4 δεν θεωρειται ανωτερο απο το galaxy s5 σου.

Αρχικα θα κανεις υποβαθμιση οσον αφορα το panel(που θα φυγει απο amoled δηλαδη)στην οθονη.

Μετα θα χασεις αδιαβροχοποιηση και θα πας σε χειροτερη καμερα(τα φθηνα xiaomi φημιζονται για πολλα πραγματα αλλα ποτε για την καμερα τους...).

Στα μονα που θα κερδισεις ειναι σε νεοτερη εκδοση του android και σε πιο καινουργιο επεξεργαστη και λιγο παραπανω ram και μπαταρια.

Αλλαγη κινητου φυσικα θεωρειται αλλα αναβαθμιση δεν θεωρειται.Μην ξεχνας οτι το S5 αν και ψιλο παλιο ηταν ναυαρχιδα για την εποχη του.

αυτο δυστυχως το εχω υποψην μου οσον αφορα το panel,αδιαβροχοποιηση, καμερα.. και το μονο που με ενοχλει ειναι η καμερα που σαφως δν θαχει τν ποιοτητα του s5...αλλα επειδη δεν θελω να δωσω παλι τα ιδια λευτα για να χω μια εξαιρετικη καμερα, προτιμησα εστω να κανω μια υποβαθμιση οπως ειπες...

Εν ολιγοις, το προταιρημα μου ειναι ναναι ταχυτερο, ικανοποιητικη μπαταρια, και αναλυση

Σε αυτο το budget ομως των 200 ευρω, τι αλλες επιλογες υπαρχουν;

Δημοσ.

αυτο δυστυχως το εχω υποψην μου οσον αφορα το panel,αδιαβροχοποιηση, καμερα.. και το μονο που με ενοχλει ειναι η καμερα που σαφως δν θαχει τν ποιοτητα του s5...αλλα επειδη δεν θελω να δωσω παλι τα ιδια λευτα για να χω μια εξαιρετικη καμερα, προτιμησα εστω να κανω μια υποβαθμιση οπως ειπες...

Εν ολιγοις, το προταιρημα μου ειναι ναναι ταχυτερο, ικανοποιητικη μπαταρια, και αναλυση

αυτο https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-A1-MiA1-Dual-Rear-Camera-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1196064.html
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε που μπηκες στην διαδιακασια απαντησης, παρ'ολα αυτα επετρεψε μου να σου απαντησω πως την στιγμη που αναφεροντε απο τον κατασκευαστη εχουν σημασια, και οχι μονο για κινητα αλλα και για αυτοκινητα,boiler,dieselομηχανες κτλπ.

ναι αναφέρονται άλλα τον κινέζο όσο και να τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς,  πχ το xiaomi που κοιτάς υποτίθεται πως έχει αισθητήρα κάμερας ΙΜΧ258 ίδιον με LG G6  παρτο και ελα να μου πεις τι φοράει

Δημοσ.

Έχουν σημασία τα specs πράγματι, αρκεί ο εν δυνάμει αγοραστής να γνωρίζει να τα αξιολογήσει.

Δημοσ.

Αν θες πραγματικη αναβάθμιση, μαζεψε λιγα παραπανω και παρε αυτο. Shipping option βαλε priority mail να γλυτωσεις τελωνειο.

https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-3-5_5-Inch-Facial-Recognition-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1198804.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Δημοσ.

Μεχρι τα 200ευρω δεν εχεις και πολλες επιλογες η αληθεια ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μεχρι τα 200ευρω δεν εχεις και πολλες επιλογες η αληθεια ειναι.

πιστευω ειπες την καλυτερη απαντηση απολους :P εξου και η αναφορα μου στο value for money

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω πόσο καλή είναι η κάμερα στο s5 αλλά συνολικά σαν κινητό είναι αρκετά πίσω από το rn4. Ο 801 που φοράει είναι 32 bit κ έχει τρομερα θέματα υπερθέρμανσης όταν ζοριζεται σε αντίθεση με τον 625 που δεν κάνει κιχ .

Δημοσ.

Value for money υπάρχουν. Ουσιαστική αναβάθμιση δε θα δεις. Αυτό λέμε.

σου φανηκα καπου να διαφωνω περι ουσιαστικης αναβαθμισης και μου το ξαναλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...