Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με GeForce 4 Ti 4200

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά στα καλά του καθουμένου, πάω να ανοίξω τον υπολογιστή και ενώ αρχίζει να φορτώνει τα win xp, λίγο πριν βγάλει την οθόνη "καλώς ήρθατε" κάνει επανεκκίνηση και με αφήνει να φορτώσω τα win μόνο σε safe mode. Μόλις αυτά φορτώσουν μου βγάζει μύνημα ότι φταίει ο driver της κάρτας γραφικών. Τελικά κατάφερα να λειτουργήσω κανονικά τα win μόνο αφού απεγκατέστησα τον driver. Δοκίμασα να τον ξαναεγκαταστήσω αλλά μάταια, πάλι τα ίδια. Δοκίμασα διάφορες εκδόσεις ( 41.09, 52.16, 53.03) αλλά τίποτα. Τώρα είμαι χωρίς driver. Tι μπορώ να κάνω;

motherboard gigabyte 8pe667 ultra

intel p4 2.4

256 ddr 333

geforce 4 ti 4200 64 ram

Δημοσ.

Μπορεις σε safe mode να διαγραψεις τον driver?Αν ναι τοτε καντο χρησιμοποιωντας το detonator destroyer ή καποιο παρεμφερες προγραμματακι.Ασε τα windows να αναγνωρισουν την καρτα και να περασουν τον δικο τους default driver και μετα προσπαθησε να κανεις update drivers απο το device manager επιλεγοντας για drivers αυτους που εχει το cd.Ειχες πριν κανενα αλλο λειτουργικο και εκανες αναβαθμιση ή εξαρχης ειχες ΧΡ?

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή δουλεύω χωρίς driver.

Αυτό που έκανα όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα ήταν το εξής: Πρόσθεσα ένα ανεμηστηράκι στον υπολογιστή και για να μπορέσω να το βάλω έβγαλα την κάρτα γραφικών επειδή με εμπόδιζε. Στην συνέχεια την ξαναέβαλα και μόλις άνοιξα το pc παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Έχω εξαρχής τα win xp. Θα βάλω τους deufault και θα δω τι θα γίνει.

Δημοσ.
Θα βάλω τους deufault και θα δω τι θα γίνει.

Όταν ανοίγω το pc τα win αναγνωρίζουν την κάρτα μου, αλλά δεν έχουν driver να εγκαταστήσουν.

Δημοσ.

1.Αν μπορεις βγαλε και φυσηξε την καρτα αλλα και το pci slot μπας και εχει μπει σκονη.

2.Αν δεν σου δουλεψει βγαλε το ανεμιστηρακι και ξαναπροσπαθησε.

3.Αν παλι εχεις προβλημα νομιζω οτι πρεπει να δοκιμασεις την καρτα σου σε εναν αλλο υπολογιστη για να μηπως και εχει αυτη το προβλημα

Δημοσ.

Πριν ακόμα διαβάσω το μύνημά σου φύσηξα την κάρτα και αυτή δούλεψε κανονικά!

Ευχαριστώ πάντως.

Α, και κάτι άλλο. Επανέφερα το σύστημα σε προηγούμενη κατάσταση με το system restore μήπως διορθωθεί το πρόβλημα και τώρα υπάρχουν κάποια προγράμματα που είχα απεγκαταστήσει. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να τα ξαναπεγκαταστήσω από πουθενά. Ούτε από το control panel.

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να σβήσεις τους φακέλους και μετά να καταφύγεις στο τμήμα Software και να διαβάσεις το thread για τους Registry Cleaners που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα τυχόν κατάλοιπα...

Δημοσ.

Απο το RUN των windows μπορεις να πληκτρολογισεις regedit και απο κει στο φακελο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE σβησεις τους φακελους που αναφερονται στα προγραμματα αυτα.Μετα θα μπορεις να κανεις ξανα εγκατασταση και απο το control panel στο add/remove programs θα μπορεις να τα αφαιρεσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...