Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, αποφάσισα να στήσω ένα καινούριο σύστημα κυρίως λόγω μετακόμισης αλλά και επειδή το υπάρχον το έχω αρκετό καιρό τώρα. Η χρήση του είναι κυρίως για Web development.

Ποσό που διαθέτουμε: 700 (-+50)

Χρήση υπολογιστή :  Web development, αρκετό multi-tasking

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:   Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Υπάρχει μία AOC e2270Swn και μια LG 24M38H

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?  Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) .  Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα από ένα κατάστημα για να γίνει και η συναρμολόγηση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? από στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο.  Windows 10

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

sorry χωρίς παρεξήγηση... developer και θες συμβολές για το τι pc να αγοράσεις + θες να σ το συναρμολογήσουν απ το μαγαζί κιόλας ...δεν πρέπει να χεις γνώσεις πάνω στο κομμάτι υλικού?

Δημοσ.

θα διαφωνήσω μαζί σου ziaba. 

Web Developer δεν είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι περισσότερο προγραμματιστής, οπότε λογικό να μην γνωρίζει.

Δεν ειναι απαραίτητο να γνωρίζει πέρα απο γλώσσα προγραμματισμού και ίσως κάποιο πρόγραμμα πάνω στο αντικείμενό του.

Δημοσ.

Amd r7 1700

Asrock ab350m pro 4

G. Skill 16gb ddr4 3000mhz

Crucial mx300 275gb ssd m2

Toshiba a100 Hdd 1tb sata 3.0

Gigabyte gt710 v2 1gb ddr5 ( την ddr5 έκδοση με τον kepler πυρηνα)

Xfx 500watt

Bitfenix neoos case

---------------------

Σύνολο 740€.

• Like 2
Δημοσ.

θα διαφωνήσω μαζί σου ziaba. 

Web Developer δεν είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι περισσότερο προγραμματιστής, οπότε λογικό να μην γνωρίζει.

Δεν ειναι απαραίτητο να γνωρίζει πέρα απο γλώσσα προγραμματισμού και ίσως κάποιο πρόγραμμα πάνω στο αντικείμενό του.

το ανέφερα σαν απορία ... λογικά αν είναι και επαγγελματίας "νομίζω" θα έπρεπε να χει Α γνώσεις πάνω στο υλικό που στην ουσία αυτό προγραμματίζει ... δεν είπαμε να επισκευάζει μητρικές και gpu ... αν είμαι λάθος πάω πάσο

Amd r7 1700

Asrock ab350m pro 4

G. Skill 16gb ddr4 3000mhz

Crucial mx300 275gb ssd m2

Toshiba a100 Hdd 1tb sata 3.0

Gigabyte gt710 v2 1gb ddr5 ( την ddr5 έκδοση με τον kepler πυρηνα)

Xfx 500watt

Bitfenix neoos case

---------------------

Σύνολο 740€.

ξέχασες τα Windows 10

Δημοσ.

Είναι νόμιμα αυτά τα κλειδιά? δεν πρέπει να χει τιμολόγιο αγοράς αν είναι για επαγγελματική χρήση? και αν λέω γω γίνει έλεγχος δεν θα υπάρξει θέμα? Βέβαια αν το pc είναι για οικιακή χρήση ας βάλει ότι θέλει

Δημοσ.

Είναι νόμιμα αυτά τα κλειδιά? δεν πρέπει να χει τιμολόγιο αγοράς αν είναι για επαγγελματική χρήση? και αν λέω γω γίνει έλεγχος δεν θα υπάρξει θέμα? Βέβαια αν το pc είναι για οικιακή χρήση ας βάλει ότι θέλει

Κανονικά θέλει στίκερ και τα windows να είναι στο ίδιο τιμολόγιο με τo υπόλοιπο hardware. Τουτέστιν το 80% των επιχειρήσεων είναι παράνομο τι ψάχνεις να βρείς;

Δημοσ.

Κανονικά θέλει στίκερ και τα windows να είναι στο ίδιο τιμολόγιο με τo υπόλοιπο hardware. Τουτέστιν το 80% των επιχειρήσεων είναι παράνομο τι ψάχνεις να βρείς;

ε τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει έστω αυτά τα 8-9 ευρώ για τέτοιου είδους κλειδί

Δημοσ.

ε τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει έστω αυτά τα 8-9 ευρώ για τέτοιου είδους κλειδί

Αν αγοράσει πχ. από digitalmaster.gr τότε θα πάρει και ΄ windows 10 δώρο απ`όσο γνωρίζω.

Αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες λύσεις .

Δημοσ.

Για εσένα μπορεί να μην υπάρχει για εμένα που το έβαλα στον δικό μου και όλο μου το σόϊ χωρίς γάτες ζημιές υπήρχε.

Δημοσ.

Αν αγοράσει πχ. από digitalmaster.gr τότε θα πάρει και ΄ windows 10 δώρο απ`όσο γνωρίζω.

Αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες λύσεις .

αν του δίνουν τιμολόγιο και αυτοκόλλητο δεν υπάρχει θέμα βεβαία για την περίπτωση που γίνει έλεγχος απο την εφορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...