GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σας, ψαχνω δυναμοκλειδο σχετικα μακρυ, να μην ειναι σαν καστανια, αγορα απο ελλαδα και τιμη μαξ 50-60€. Για ερασιτεχνικη χρηση προοριζεται στο αυτοκινητο. Υπαρχει κατι σε αυτα τα λεφτα? Απο εξωτερικο? Ξεχασα να αναφερω: απο 30-40N και πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει 1 της Facom στα 180 ευρώ. Έχει κάνει την απόσβεση του με το παραπάνω. Λάδια , φίλτρα , μπουζί , τακάκια αλλάζω μόνος μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θεωρώ πως εξαρτάται για τι δουλειές το θέλεις. Αν π.χ. το θέλεις για απλές (μπουζί - φίλτρα λαδιού - μπουλόνια τροχών - φρένα) απλό δεξιόστροφο μπορείς να πας σε κάτι σχετικά φτηνό γύρω στα 100 ευρώ που θα δεις αρκετά και στο skroutz.Τώρα αν σφίξεις 58 ή 62Ν και το μάνουαλ λέει 60 δε νομίζω ότι χάλασε και ο κόσμος. Τώρα αν το θέλεις για καπάκια φλάντζας ή βαλβίδων μηχανής κ.λ.π. φυσικά πρέπει να πας σε κάτι πιο ακριβό και αξιόπιστο. Προσωπικά μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιώ απλά σφίγγω υπολογίζοντας δύναμη σκεφτόμουν όμως να πάρω και εγώ ένα άρα είναι μία καλή περίπτωση να ακούσουμε και γνώμες από κάποιους πιο γνώστες του θέματος. οφτοπιτς θα ήθελα να πω ότι και οι επαγγελματίες γραμμένο το έχουν το δυναμόκλειδο.Το άσχημο είναι να μην πέσεις σε κανένα άσχετο ή ζαμάν φου όπως εγώ που έπαθα λάστιχο και για να ξεβιδώσω τα μπουλόνια του τροχού αφού στράβωσα ένα μπουλουνόκλειδο χοροπηδώντας πάνω (τρώω και πολύ πανάθεμά με) έτρεχα να βρω μία σωλήνα 1,5 μέτρο για να μπορέσω με άλλο πιο γερό,να λασκάρω τα μπουλόνια ώστε να βγάλω τον τροχό. Άσε μεγάλη ιστορία ορισμένα μαστόρια που συζητάμε και σε άλλο θρεντ. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2017 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Για τα μαστοριά ξέρω και ευτυχώς ο δικός μου χρησιμοποιεί δυναμοκλειδο. Τωρα για τις δουλειές, ζαντολαστιχα, φρενα, μπουζι, και τίποτα περιφερειακο, όχι κάτι εξειδικευμένο και σίγουρα οχι καπάκια. Περιμένω απόψεις Υπόψιν, στο άλλο θέμα με τα μαστοριά είμαι και γω και έχω κάποιες εμπειρίες δικών μου ανθρώπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Θεωρώ πως εξαρτάται για τι δουλειές το θέλεις. Αν π.χ. το θέλεις για απλές (μπουζί - φίλτρα λαδιού - μπουλόνια τροχών - φρένα) απλό δεξιόστροφο μπορείς να πας σε κάτι σχετικά φτηνό γύρω στα 100 ευρώ που θα δεις αρκετά και στο skroutz.Τώρα αν σφίξεις 58 ή 62Ν και το μάνουαλ λέει 60 δε νομίζω ότι χάλασε και ο κόσμος. Τώρα αν το θέλεις για καπάκια φλάντζας ή βαλβίδων μηχανής κ.λ.π. φυσικά πρέπει να πας σε κάτι πιο ακριβό και αξιόπιστο. Προσωπικά μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιώ απλά σφίγγω υπολογίζοντας δύναμη σκεφτόμουν όμως να πάρω και εγώ ένα άρα είναι μία καλή περίπτωση να ακούσουμε και γνώμες από κάποιους πιο γνώστες του θέματος. οφτοπιτς θα ήθελα να πω ότι και οι επαγγελματίες γραμμένο το έχουν το δυναμόκλειδο.Το άσχημο είναι να μην πέσεις σε κανένα άσχετο ή ζαμάν φου όπως εγώ που έπαθα λάστιχο και για να ξεβιδώσω τα μπουλόνια του τροχού αφού στράβωσα ένα μπουλουνόκλειδο χοροπηδώντας πάνω (τρώω και πολύ πανάθεμά με) έτρεχα να βρω μία σωλήνα 1,5 μέτρο για να μπορέσω με άλλο πιο γερό,να λασκάρω τα μπουλόνια ώστε να βγάλω τον τροχό. Άσε μεγάλη ιστορία ορισμένα μαστόρια που συζητάμε και σε άλλο θρεντ. Οι περισσότεροι μάστορες δουλεύουν το αεροκλειδο για εξοικονομηση χρονου. Εμενα μου έκανε περιέργια που και το συνεργειο αλλά και το καταστημα ελαστικών χρησιμοποιεί το δυναμόκλειδο. Αυτο με το ξεβιδωμα των μπουλωνιων του τροχου , την είχαμε παατήσει σε 1 συμφοιτητη που μας έπιασε λάστιχο. Ευτυχώς είχε πεταμένη μια σωλήνα στο χώρο αποσκευών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Να μην ανοιγω καινούργιο θεμα. Ψαχνομαι να αγορασω σετ καστανια με καρυδακια για απλη χρηση. Εχετε να προτείνεται καποιο δοκιμασμενο. Χρηματα ως 40€ αν ειναι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Για απλή χρήση είναι πολύ καλή αυτή του λιδλ στα 12-13 ευρώ. Αν έχεις αυξημένες ανάγκες και θα ασχοληθείς περισσότερο πάρε μια της mannesmman την 215 η οποία θα σε βολέψει και σε θέμα εργαλείων και σε θέμα όγκου και χρηστικοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Για απλή χρήση είναι πολύ καλή αυτή του λιδλ στα 12-13 ευρώ. Αν έχεις αυξημένες ανάγκες και θα ασχοληθείς περισσότερο πάρε μια της mannesmman την 215 η οποία θα σε βολέψει και σε θέμα εργαλείων και σε θέμα όγκου και χρηστικοτητας. Εχει εργαλεία αυτη την εβδομαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Όχι δεν την έχει αλλά την φέρνει συχνά αποτι θυμάμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Πέρνα καμιά βόλτα από το σχιστό μήπως βρεις κανένα μτχ από εκεί. Αν είναι και της παλιάς κοπής με καμιά βελόνα, νομίζω θα είναι καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Πηγα σημερα στο λιντλ για ψωνια. Λες και το ξέρανε, εξω ειχε την αφισα για την επομενη εβδομαδα με εργαλεια. Πηγα μεσα ειδα οτι ειχε στοκ καστανια με καρυδακια στα 19.99€ την τσιμπιδα μαζι με το σετ με τις πενσες. Αυριο θα τα δω γιατι σημερα δεν ειχα χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα