Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία!!!

Παιδιά χρησιμοποιώ ένα theme στο wordpress το Link.png Site: enlighten εδώ είναι το live Link.png Site: demo του. Θέλω όπως φαίνεται στο live demo πάνω πάνω που έχει to slide με τις εικόνες να το βγάλω.. και να μπει ένα text editor.. η κάτι τέλος πάντων γιατί πρέπει να μπει κείμενο εκεί.. 

το κακό είναι ότι το κείμενο που μπορείς να βάλεις στις εικόνες ξέρω εγώ είναι περιορισμένων χαρακτήρων όπως φαίνεται.. αν βάλεις ένα κειμενάκι 100-200 λέξεων δεν θα φαίνεται. 

μέσα απ την προσαρμογή του θέματος το slide βγαίνει αλλά στην θέση του δεν έχει να βάλεις κάτι αλλο παρα μόνο να απενεργοποιήσεις το slide. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό; 

Απλά η αρχική σελίδα του θέματος μ'αρέσει πολύ είναι καλοφτιαγμένη και δεν ήθελα να φτιάξω (γιατί θα γίνει πιο απλή και δεν θα έχει εφέ κτλ) μια δική μου σελίδα και να την βάλω σαν αρχική γιατί απλά δεν θα μπορέσω να την κάνω τόσο ωραία όπως είναι αυτή.  

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις στο slider μια στατικη εικονα και να προσθεσεις το κειμενο που θελεις (μεσα στο slider). Ετσι, εφοσον εχεις μονο 1 εικονα περασμενη θα φαινεται συνεχεια το κειμενο σου. Αυτη ειναι λιγο προχειρη λυση. Αλλιως θα πρεπει να αφαιρεσεις τελειως το slide μεσα απο τον page builder που εχεις στην αρχικη σελιδα και να το αντικαταστησεις με ενα text element το οποιο θα του δωσεις padding top/bottom για και vertical align center για να φανει οτι ειναι στο κεντρο.

Γενικα αυτο που θελεις να κανεις θα γινει μεσω της αρχικης σελιδας και οχι μεσα απο το slider.

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις στο slider μια στατικη εικονα και να προσθεσεις το κειμενο που θελεις (μεσα στο slider). Ετσι, εφοσον εχεις μονο 1 εικονα περασμενη θα φαινεται συνεχεια το κειμενο σου. Αυτη ειναι λιγο προχειρη λυση. Αλλιως θα πρεπει να αφαιρεσεις τελειως το slide μεσα απο τον page builder που εχεις στην αρχικη σελιδα και να το αντικαταστησεις με ενα text element το οποιο θα του δωσεις padding top/bottom για και vertical align center για να φανει οτι ειναι στο κεντρο.

Γενικα αυτο που θελεις να κανεις θα γινει μεσω της αρχικης σελιδας και οχι μεσα απο το slider.

JS στο wordpress δν μπορεις να πειραξεις? ετσι απο περιεργεια ρωταω, css και php εχω πειραξει ενω JS δεν ειχα σκεφτει ποτε μεχρι να δω αυτο το τοπικ.

Και μια εικονα να εχει δεν ειμαι παντος πολυ σιγουρος για το αποτελεσμα ,εχουν το wow js μη κανει συνεχεια fade in up το text

Δημοσ.

το σκέφτηκα αυτό να σου πω την αλήθεια.. αλλά είναι πολύ προχειροδουλειά αυτό και αργότερα αν χρειαστεί να αλλαχτεί το κείμενο (επειδή δεν θα το δουλεύω εγώ το site) άντε να ψάχνουν τι έγινε.. χαχα :P

να το απενεργοποιήσεις το slider μπορείς έχεις επιλογή.. ξετικάρεις απλά το "enable" που γράφει και τέλος βγαίνει.. το θέμα είναι να αντικατασταθεί δεν υπάρχει επιλογή..  

JS στο wordpress δν μπορεις να πειραξεις? ετσι απο περιεργεια ρωταω, css και php εχω πειραξει ενω JS δεν ειχα σκεφτει ποτε μεχρι να δω αυτο το τοπικ.

Και μια εικονα να εχει δεν ειμαι παντος πολυ σιγουρος για το αποτελεσμα ,εχουν το wow js μη κανει συνεχεια fade in up το text

δεν κατάλαβα τι εννοείς.. 

πάντως όταν πατάς για προσαρμογή στην αρχική του θέματος εκεί που γενικός έχει τις ρυθμίσεις υπάρχει και ένα πεδίο κάτω που γράφει "Πρόσθετη CSS" ..εκεί προφανώς γράφεις κώδικα.. αλλά δεν ξέρω απο κώδικα για να το πειράξω.. και στην τελική δεν ξέρω καν αν θα με βοηθήσει με το slider

Δημοσ.

Η αρχικη σελιδα δεν ειναι φτιαγμενη με καποιον page builder?

όχι φίλε.. 

απλά έφτιαξα μια σελίδα κενή (για να την δηλώσω σαν αρχική home page).. και απο κει και πέρα φτιάχνεις κατηγορίες στα άρθρα και μέσα απ τις ρυθμίσεις δηλώνεις τις κατηγορίες που θες να φαίνονται.. 

π.χ. φτιάχνεις 3 άρθρα με όνομα κατηγορίας slider βάζεις σε κάθε άρθρο το κείμενο και την εικόνα που θες.. και μετά στην προσαρμογή του θέματος επιλέγεις την κατηγορία slider και εναλλάσσονται με την σειρά αυτά τα 3 άρθρα που έφτιαξες. 

Με page builder δεν το συζητάω.. μπορώ να το κάνω. Απλά θα πρέπει να φτιάξω όλη την αρχική απ την αρχή και δεν θα γίνει έτσι ωραία σίγουρα. 

Δημοσ.

Τοτε θα χρειαστει να περασεις με κωδικα αυτο που θελεις. Λογικα πρεπει να κανεις edit το index.php ή homepage.php αναλογως ποιο χρησιμοποιει το theme σου και να βαλεις το περιεχομενο που θελεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...