Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνετε φέτος παραμονή πρωτοχρονιάς(Βράδυ)?

giannis2429

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα γράφω κωδικά κλασικά.

Δηλαδή προ κρίσης που είχε έξω δεκαπλάσιο κόσμο και 100πλάσια αυτοκίνητα τι να πούμε;

ποτε δεν εχω βγει εξω τετοιες μερες προτιμω σπιτι καλη παρεα φαι ποτο και μετα χαρτακι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει ακομη κοσμος που παει σε "μεγάλα" ονόματα εκεινη την νυχτα να σκασει ενα 200αρι το λιγότερο?

Στη σπανια περιπτωση που εχουν κατσει γενεθλια/γιορτη του και τον εχουν πληρωσει εγκαιρως στη δουλεια. Που και παλι θα τον πονεσει το επομενο πρωι μιας και τα εξοδα τρεχουν. Ενα 5% του πλυθησμου κ ουτε πλεον οι ''βγαινω κ δεν υπολογιζω''...

Υπάρχει ακομη κοσμος που παει σε "μεγάλα" ονόματα εκεινη την νυχτα να σκασει ενα 200αρι το λιγότερο?

Στη σπανια περιπτωση που εχουν κατσει γενεθλια/γιορτη του και τον εχουν πληρωσει εγκαιρως στη δουλεια. Που και παλι θα τον πονεσει το επομενο πρωι μιας και τα εξοδα τρεχουν. Ενα 5% του πλυθησμου κ ουτε πλεον οι ''βγαινω κ δεν υπολογιζω''...

Σιγα μην ειναι και 1%. Μην μιζεριαζετε, καλα Χριστουγεννα

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι διαφορά έχει μια "απλή" έξοδος με την έξοδο της πρωτοχρονιάς.

Περνάμε καλύτερα ενώ στις άλλες εξόδους της υπόλοιπης χρονιάς είμαστε μίζεροι και δυστυχισμένοι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κινηση, να μην βρισκω parking, να στριμωχνομαι καπου ωστε καποια που διαρκως τσιριζει στ'αυτι μου "ειναι τελεια" να χορευει θρασυτατα τουρκοτσιφτεντελια και να πληρωνω τα διπλα.

Οχι

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Κινηση, να μην βρισκω parking, να στριμωχνομαι καπου ωστε καποια που διαρκως τσιριζει στ'αυτι μου "ειναι τελεια" να χορευει τουρκοτσιφτεντελια ατιμωρητα και να να πληρωνω τα διπλα.

Οχι

Ναι αλλά θα μπορείς να αναρτήσεις στα σοσιαλ μίντια ότι είσαι εκεί κ να μπεις στο μάτι της Κικιτσας που χαλαρά μόλις δει την ανάρτηση σου "Insert τίτλο γυφτοτραγουδου" 2018 θα ανυπομονεί για το επόμενο πλοοούτζοπ!!!

• Like 2

Σπιτι ή μπορει να βγουμε για ενα κρασακι με τις αδερφες μου αλλα δεν ψηνομαι λογω του οτι θα εχει πολυ κοσμο (και 99% ουτε αυτες)

• Like 1

Ναι αλλά θα μπορείς να αναρτήσεις στα σοσιαλ μίντια ότι είσαι εκεί κ να μπεις στο μάτι της Κικιτσας που χαλαρά μόλις δει την ανάρτηση σου "Insert τίτλο γυφτοτραγουδου" 2018 θα ανυπομονεί για το επόμενο πλοοούτζοπ!!!

ανακαλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...