Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καιρός για τον προκαταρκτικό γύρο από όπου θα προκύψουν οι υποψήφιοι τίτλοι του poll για το PC Game of the Year 2017 (insomnia version). Πώς λειτουργεί το παρόν νήμα Τα μέλη του forum προτείνουν τίτλους που θα ήθελαν να δουν στη λίστα με τις υποψηφιότητες. Βασικές προϋποθέσεις για τίτλους που μπορούν να είναι στις υποψηφιότητες: Να είναι standalone παιχνίδια για PC που να έχουν ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει για το PC μέσα στο 2017. Ωστόσο, είναι δεκτές και εξαιρέσεις για σημαντικά DLC τίτλων που προτείνονται από πολλά μέλη. Παιχνίδια με episodic release θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο επεισόδιό τους (έστω μιας πλήρους season τους) μέσα στο 2017 για να είναι υποψήφια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι αποκλειστικοί τίτλοι για το PC. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ΑΑΑ τίτλοι, να είναι από κάποιο συγκεκριμένο genre, ή να έχουν κάποιο καλό review σκορ σε metacritic ή αλλού. Αν θέλετε να διευκολύνετε τη διαδικασία προτείνετε τις δικές σας υποψηφιότητες (ας θέσουμε ένα όριο μέχρι 3 τίτλους ανά μέλος) ακολουθώντας το εξής απλό format του παραδείγματος, χωρίς η σειρά να έχει σημασία: Night in the woods Thimbleweed Park Darkwood Προφανώς μπορείτε να υποστηρίζετε τις επιλογές σας στα μηνύματά σας, αλλά μην βάζετε τους υποψήφιους τίτλους χαμένους μέσα σε παραγράφους κειμένου, γιατί δεν θα είναι εύκολο να εντοπιστούν. Επίσης υπενθυμίζω ότι η διαδικασία αυτή (όπως και η ψηφοφορία) έχει χαλαρό χαρακτήρα και την κάνουμε για την πλάκα μας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκινήσουν τσακωμοί για τις υποψηφιότητες ή τα όποια αποτελέσματα. Το παρόν topic θα κλειδωθεί (αν όλα πάνε καλά) μέσα στον Γενάρη 2018, οπότε θα δημιουργηθεί και το τελικό topic με την ψηφοφορία. tl;dr τα bold. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Cuphead σιγουρα απο μενα.Απο τις μεγαλυτερες ευχαριστες εκπληξεις φετος. Evil Within 2.Απο τις λιγες φορες που βλεπουμε sequel να ειναι βελτιωμενο σχεδον σε ολα απο το προηγουμενο παιχνιδι του,παρολο που εχει καποια μικρο τεχνικα θεματακια. Divinity original sin 2. Δεν το εχω παιξει ακομα αλλα διαβαζω παντου τα καλυτερα. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Nier Cuphead Night in the Woods Θα έβαζα και το εξαιρετικό dos2 αλλα απο την μία δεν το έχω ολοκληρώσει, απο την άλλη όλο και κάποιος θα το έχει ήδη βάλει. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Divinity Original Sin 2: Χαλαρά το δεύτερο καλύτερο rpg που έχω παίξει και άνετα το καλύτερο pure rpg που έχω παίξει. Story, chars, music, lore, etc όλα φοβερα καλοδουλεμένα και το turn based combat system δουλεύει άψογα και συγχόνως είναι απίστευτα βαθύ και εντυπωσιακό.Hellblade Senua's Sacrifice: Από τα καλύτερα storytelling σε single player των τελευταίων ετών με απίστευτα καλή μουσική παραγωγή, με το 3D sound απλά να δίνει ρέστα, άψογο voice acting και facial animation. Το combat επίσης ήταν πολύ πιο βαθύ από ότι όλοι νόμιζαν στην αρχή. AAA production value στην μιση τιμή και όταν μια εταιρία προσπαθεί να push το indie AAA μέσα στην sea of greed των AAA devs/pubs αξίζει σεβασμό.XCOM2 War of the Chosen: Ένα παρα πολύ καλο game έγινε ακόμα καλύτερο, nuff said.p.s. Εάν το παραπάνω δεν θεωρείτε "full release" τότε TWW2. Χρόνια πολλά btw 3
ilos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 PUBG PUBG PUBG Πέρα από την πλάκα υπήρχαν και άλλα games αυτή τη χρονιά πέρα βέβαια από το Pubg. Αρκετό χρόνο προσωπικά αφιέρωσα και στο Nioh (αν και στο ps4 πριν βγει η complete στο steam), Xcom 2 war of the chosen, Cuphead, Killer Instinct (Steam Edition), Middle Earth Shadow Of War (μέχρι και το τέλος της Act 3 μετά μπούλο). Κάποια στιγμή θα πρέπει να παίξω και το hand of fate 2 μιας και μου άρεσε το original.Χμ τελικά θα διαλέξω με αυτή τη σειρά: PlayerUnknown's Battlegrounds Nioh Complete Edition Xcom 2 War Of The Chosen με κύριο γνώμονα το πόσες ώρες ευχαρίστησης μου προσέφερε το κάθε game. MERRY XMAS 1
Chrysostomos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Darkwood Evil Within 2 Resident Εvil 7 Τρία από τα παιχνίδια που ευχαριστήθηκα πολύ.
dimitris21gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Prey Wolfenstein ΙΙ the new Colossus Hollow Knight Η δική μου τριάδα. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 1. Middle-earth : Shadow of War 2. Syberia 33. Life is strange : Before the storm
Brandtobrand Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 1. Elex είναι Gothic με τα όλα του και αυτό μόνο μου αρκεί. Αγαπημένος της χρονιάς. 2. The Surge ένα εναλλακτικό Dark Souls με δική του προσωπικότητα. 3. Sniper Ghost Warrior 3 open world sniper με τα όλα του. Θα έβαζα και το Evil Within 2 αν μπορούσα, αλλά όλο και κάποιος άλλος θα το προτείνει / έχει προτείνει.
AnimaTronic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 1. Assassin's Creed Origins (Παιχνιδαρα με τα ολα της) 2. Middle Earth - Shadow of War 3. The Evil Within 2 1
efthimiosdav Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Hollow knight Divinity: Original sin 2 Wolfenstein ll the new colossus 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Divinity: Original Sin 2 Hollow Knight Nier: Automata 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις