marmarmaou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Έχω το εξής θέμα, στην περιοχή μου από νωρίς καλοκαίρι (Μάιο-Ιούνιο), ο ΟΤΕ άλλαξε τα καφαο ( kv τα λένε; ). Τις καμπίνες εν πάσει περιπτώσει. Όμως από τότε μέχρι και αυτές τις μέρες που ξανα ρώτησα δεν έχει κάλυψη η hol. Έχω εδώ και πολλά χρόνια hol(-vodafone) και από όταν είδα τις αλλαγές στις καμπίνες άρχισα να ρωτάω αν έχουν κάλυψη σε vdsl. Έχω παρατηρήσει ένα degradation της σύνδεσης μετά το Σεπτέμβριο (άραγε το κάνουν επίτηδες για να πηδήξεις σε vdsl;) και όντως με ενδιαφέρει να την αναβαθμίσω σε vdsl (προς το παρόν 24άρα adsl έχω από hol). Όμως η hol συνεχώς μου λέει πως δεν έχει κάλυψη, ενώ σε ερώτησή μου προς ΟΤΕ και Wind μου είπαν πως έχω κανονικά κάλυψη (έως και 100άρα). Επομένως, η απορία μου είναι: η hol δίνει vdsl μόνο αν έχει περάσει δικό της δίκτυο; Νόμιζα πως όλοι περνάνε από τον ΟΤΕ και επιπλέον η wind συνεργάζεται με hol-vodafone. Note: Θα με βόλευε να περιμένω λίγο τη vodafone, αλλά κανείς δε μου λέει πότε μπορεί να έχει κάλυψη. Το να σπάσω το συμβόλαιο έχει penalty 120 ευρώ (ωραία πατεντούλα αυτή). Αν θα πρέπει να περιμένω να περάσει καλώδια η hol όμως, ζήτω που καήκαμε, καλύτερα να αλλάξω πάροχο. Αν είναι θέμα χρόνου, να περιμένω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
soteras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχει αγορασει ακομα τα δικαιωματα η hol για εκεινη την περιοχη πιθανον εχουν λιγους συνδρομητες και δεν συμφερει να γινει ακομα καποια επεκταση.Πχ καλιθεα σε πολυ μεγαλο ποσοστο το vdsl το προσφερει η wind μετα στα χωρια ο μοναδικος παροχος ειναι ο ΟΤΕ 1
marmarmaou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Χμμμ, έτσι εξηγείται. Άρα κανείς δεν ξέρει πότε... Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 @marmamaou Από χρόνια ακολουθεί αυτή την πολιτική και σε πολλές περιοχές, που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο, δεν αγοράζει χονδρική από τον ΟΤΕ για να δώσει vdsl από KV. Το ίδιο έκανε και η Forthnet μέχρι το 2016, αλλά άλλαξε πολιτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα