Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι νέος στο mi max2 και αρκετά χαρούμενος που πλέον δεν δίνω 700 και 800 ευρω για Samsung γιατί ήμουν και φανατικός. Αλλά η μετάβαση στο max3 δεν βλέπω να είναι απαραίτητη γιατί ουσιαστικά δεν εχει βελτίωση ιδιαίτερη στο hardware. Θα ήθελα να το δω με 6GB καλύτερη οθόνη και καλύτερη selfie κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Xiaomi Mi a1 (5.5") με vanilla android και συνεχή Google updates και τα μυαλά στα κάγκελα. 

Κατά τα άλλα το Mi Electric Scooter πώς σας φαίνεται ρε παιδιά; Το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό στα 400 ευρώ. Συνεχίζει όμως να μου φαίνεται λίγο γελοίο ως μεταφορικό μέσο.

https://www.mistore-greece.gr/SmartDevices/Mi-Electric-Scooter.aspx

Δημοσ.

Xiaomi Mi a1 (5.5") με vanilla android και συνεχή Google updates και τα μυαλά στα κάγκελα. 

Κατά τα άλλα το Mi Electric Scooter πώς σας φαίνεται ρε παιδιά; Το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό στα 400 ευρώ. Συνεχίζει όμως να μου φαίνεται λίγο γελοίο ως μεταφορικό μέσο.

https://www.mistore-greece.gr/SmartDevices/Mi-Electric-Scooter.aspx

ένα έχω να πω: ΚΑΙ ΜΑΜΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. (δεν ειρωνεύομαι....) ρε συ... θα μας φάνε οι κινέζοι......

αν τελικά το mi max 3 το βγάλουν με λίιιιιιιιιιγο πιο τετράγωνες γωνίες από ότι φαίνεται στις φωτό του gsmarena, έχω χαρίσει επί τόπου το max 2 στην αδερφή μου και το έχω πάρει day 1.

Δημοσ.

Δυνατά ρε Xiaomi!!!

Κάτοχος Max1 κ´ Max2 και πραγματικά δεν υπάρχουν τα εργαλεία!

Ατέλειωτη μπαταρία, τρομερή ποιότητα κατασκευής, είναι μερικά από χαρακτηριστικά αυτής της σειράς!

Εαν βγει με μικρά bezel μια άχαρα θα είναι και οι 7´´. :)

• Like 1
Δημοσ.

Λόγο μικρών bezel θα είναι ίδιο μέγεθος με το max2... Οπότε χαλαρώστε οι ανήσυχοι... Μακάρι να έχει καλούς αισθητήρες στις 2 κάμερες εγώ εύχομαι και να είναι επιπέδου max2. Όσο για διάρκεια μπαταρίας θέλω να πιστεύω ότι θα έχει ακόμη καλύτερη από του 2 λόγο επεξεργαστή και μεγαλύτερης μπαταρίας... Κυρίως λόγο επεξεργαστή αφού παραμένει μικρός με μικρές διαφορές... 

ΔΙΑΜΑΝΤΙ ...ακόμη ένα διαμάντι από την Xiaomi. Λέτε να βάλει Amoled ?>  ΕΚΕΙ θα τα σπάσει όλα και όλους!

Οι κάμρες πρέπει να βελτιωθούν όσο πειτρέπει η χαμηλή τιμή, άλλα κάτι πρέπει να γίνει. Για οθόνη ούτε λόγος, καλύτερα ips παρά φθηνή amoled

Δημοσ.

Αγόρασα το mi max 2 εχθές για δωράκι στον εαυτό μου λόγο των ημερών αναβαθμίζοντας με απο τον red mi note 4 Mtk και φίλοι μου τα σπάει. Σουπερ design και σχετικά ελαφρύ για τις διαστάσεις του. Τόσα χρόνια πέταξα πολλά χρήματα σε apple & Samsung, έπρεπε να έρθει η κρίση για να συνετιστώ..Μια χαρά τηλεφωνάρες τα xiaomi!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...