Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του 2 ήταν η μπαταρία του. Μιλάμε reviews μιλάνε για 16+ ώρες με βίντεο.

On a side note ας ελπίσουμε να βγει redmi note 5 όπως είχε γίνει leak και να μην ισχύουν οι φημές για αντικατάστηση του από την σειρά redmi 5 plus

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το πρώτο mi max και είναι απίστευτο κινητό για τα λεφτά του. Έλεγα ότι θα το κρατήσω τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια αλλά τώρα με βαζει σε σκέψεις ή κυρά Xiaomi.

Δημοσ.

και γω το mi max 2 έχω. Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: το max 2 έχει πλάτος 8.02 cm, ύψος 14.26 cm, διαγώνιο 6.44" και επιφάνεια οθόνης 114.3 cm2. (διαστάσεις οθόνης εννοείτεαι...)

To max 3 θα έχει: πλάτος 7.95 cm, ύψος 15.90 cm, διαγώνιο 7" και επιφάνεια οθόνης 126.5 cm2.

Άρα έχουν το ΙΔΙΟ πλάτος οθόνης, και διαφορά στο ύψος (οθόνης) 1.65 cm (ψηλότερη οθόνη το max 3). Το max 3 έχει και περισσότερη επιφάνεια εργασίας οθόνης.

Βλέποντας λοιπόν τις φωτο του max 3 και όντας κάτοχος του max 2, σας πληροφορώ ότι παίζει να έχει και ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ εξωτερικές διαστάσεις το max 3. 

Πως γίνεται αυτό??? Μα είναι πολύ απλό.... αν ελαχιστοποιήσουν τα πάνω κάτω bezels, τότε για πλάκα χωράει πάνω/κάτω 0.8 cm παρισσότερη οθόνη.

Και από ότι φαίνεται θα το πετύχουν αν κρίνω και από τις φωτό του gsmarena.

Θα είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ για μας που θέλουμε μεγάλη οθόνη. Αν βάλουν διπλή κάμερα, B20  και το κάνουν και αδιάβροχο..... ΓΙΟΥΠΙ..... (αλλά δε θα έχει 250 ευρώ αλλά 500).................

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου δεν θα ειναι ταμπλετ που λενε τα παιδια....θα ειναι τηλεκοντρολ με οθονη.

Δημοσ.

Η Xiaomi πρέπει να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το θέμα κάμερας. Δε γίνεται σε MiMix 2 των 500ων ευρώ να έχει ποιότητα ίδια με το Note 4. Σε όλα τα άλλα respect. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...