imvrios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους, αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να καταγράφω το streaming από το τερματικό παρόχου υπηρεσίας IP TV που δε προσφέρει λειτουργία PVR. Από ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας, θα χρειαστώ ένα hdmi splitter σαν κι αυτό , το οποίο αφαιρεί την κρυπτογράφηση (HDPC). Η πρώτη ερώτηση είναι αυτή, αν έχω καταλάβει σωστά και αν ναι, αν έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο splitter που απο την εμπειρία σας δουλεύει καλά. Η δεύτερη ερώτηση αφορά το μετά: άντε και έχω το σήμα μου. Που το καταγράφω; Καταρχήν, υπάρχει αυτόνομη λύση χωρίς χρήση PC και χωρίς DVD ή σε Blu-ray recorder; Δε μου αρέσουν καθόλου τα δισκακια, θέλω ψηφιακά αρχεία που να αποθηκεύονται σε δίσκο, memory card, usb flash κλπ Και αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί PC, οι hdmi θύρες στην κάρτα γραφικών είναι hdmi out αν έχω καταλάβει καλά, σωστά; Εγώ που θέλω σήμα από άλλη πηγή να μεταδοθεί στον Η/Υ (hdmi in), πως το κάνω; Αυτά από ερωτήσεις και αν τα παραπάνω είναι λάθος (δηλαδή δεν έχω καταλάβει καλά ούτε τη βάση), κάθε εναλλακτική πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει.
slr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που έχεις επιλέξει, αρκετοί που το έχουν αγοράσει λένε ότι δεν τους δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα