Papatroof Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι στην αναζήτηση νέου Βudget τηλεφώνου και έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 τηλέφωνα. Ουσιαστικά δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε MIUI ή σε Stock android το οποίο το βλέπω πολύ γρήγορο και μου αρέσει. Έχουν γενικά διαφορές στην ταχύτητα ένα Stock android με ένα "τροποποιημένο"; Επίσης ο SAR του είναι πολύ ψηλός, 1.75 διάβασα. Πιστεύετε ότι είναι κάτι που θα πρέπει να με κάνει να κοιτάξω για άλλη επιλογή; Γενικά εσείς ποιο θα προτείνατε; Ευχαριστώ πολύ.
vargas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι αυτά τα 2 είναι μια χαρα. Το mi a1 το δούλεψα για κάποιες μέρες κ το θεωρω μεγάλη αρπαχτη της xiaomi λόγω stock android. Δεν δικαιολογεί την ακριβή τιμή του λόγω λειτουργικού ούτε λόγω καμερας Για μένα το rn4 είναι σαφέστατα η vfm λύση της αγοράς κ αν έβαζα κάτι παραπάνω το p10 lite αλλά με πολύ χειρότερη μπαταρία Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από vargas 2
Papatroof Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ προς τα εκεί πάω. Αν και πριν λίγο έμαθα ότι έχει κυκλοφορήσει το Redmi 5 Plus (Unofficial Note 5) στην Κίνα και μάλλον θα περιμένω για Global κυκλοφορεία. Παίζει να ξέρεις πόσο καιρό κάνουν τα μοντέλα που βγαίνουν πρώτα στην Κινα να κυκλοφορήσουν και στον υπόλοιπο κοσμο;
vargas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ουσιαστικά θα ναι το ίδιο τηλέφωνο με το rn4 με λίγο μεγαλύτερη οθόνη . Αξίζει να περιμένεις ; Εγώ λέω οχι
Papatroof Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα ήθελα να περιμένω και πολύ είναι η αλήθεια, αλλά δεν θα ήταν βλακεία να πάρω ένα τηλέφωνο λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο (που λογικά θα έχει και περισσότερες αναβαθμίσεις; ) Επίσης από ότι βλέπω έχει χορταστική οθόνη 5.99 ιντσών και 18:9 Ratio όπως το Galaxy s8 κάτι που μου αρέσει πολύ σαν design. Όπως και να έχει θα το ψάξω και αν δω ότι αργεί πολύ να κυκλοφορήσει θα πάω για το Rn4 το οποίο το είδα σήμερα στα Public και ήταν πραγματικά αριστούργημα και σου δίνει αίσθηση πολύ πιο ακριβού κινητού στην ταχύτητα. βέβαια εκεί τα έχουν άδεια αλλά και από Review που διαβάζω είναι σφαιράτο κινητό γενικά. 1
samsunglife Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά το rn5 θα είναι και ακριβότερο όταν κυκλοφορήσει, δηλαδή θα πρέπει να περιμένεις κάνα 3 μηνο να πέσει η τιμή του. Τώρα το mi a1 είναι πιο ποιοτικό και πιο λεπτό από το Rn4 και έχει και εγγυημένες αναβαθμίσεις για 2 χρόνια. Όμως η έλλειψη ραδιοφώνου, το υψηλό Sar και το γεγονός ότι δεν έχουν διαφορά στη φωτογραφία (παρα το γεγονός ότι η xiaomi διαφημίζει το mi a1 ως καμεροκινητο) με έκαναν να επιστρέψω στη vfm λύση του Rn4!
Papatroof Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικά και θα είναι, αλλά από την στιγμή που είναι κοντά στα 170€ στην Κινα (ίσως και λιγότερο) πόσο να πάει όταν έρθει εδώ; Αν παίζει στα 200-230€ είναι καλά. Το Mi A1 το ξεγράφω σαν επιλογή μιας και η τιμή του πήγε στα 250€ ενώ το έβρισκα στα 215€. Άρα ή θα πάω για το Rn4 ή θα περιμένω το 5 Plus.
Papatroof Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Πιστεύτε ότι το P10 Lite θα άξιζε τα παραπάνω λεφτά του αντί του Rn4;
StormGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Πιστεύτε ότι το P10 Lite θα άξιζε τα παραπάνω λεφτά του αντί του Rn4; Αν αγοραστούν και τα δυο απο μεγάλη αλυσίδα για να έχουν και επίσημη εγγύηση δηλαδή στα 230 περίπου που είναι τωρα τότε ναι αξίζει το π10. Αν συγκρίνεις 230 εναντίον 170 τότε δεν ξερω.
Papatroof Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι από μικρό μαγαζί δεν έχουν εγγύηση; Τι ακριβώς κερδίζω με το P10; Είναι πιο γρήγορο γενικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα