GiannisDimi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Έχω λογαριασμό στο icloud και έχω monthly plan. Αν και τραβάω φωτογραφίες π.χ. με το iphone όταν συνδεθώ σε wi-fi αυτές δεν εμφανίζονται και στο ipad. Στο ipad είμαι επίσης συνδεδεμένος στο icloud. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;
Jiakometi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ενεργοποίησε και στις δύο συσκευές το iCloud Photo Library και το “Upload to my Photo Stream”. Λογικά θα είσαι εντάξει. Και τις δύο επιλογές θα τις βρεις στα Settings - Photos.
GiannisDimi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ενεργοποίησε και στις δύο συσκευές το iCloud Photo Library και το “Upload to my Photo Stream”. Λογικά θα είσαι εντάξει. Και τις δύο επιλογές θα τις βρεις στα Settings - Photos. Είναι ενεργοποιημένα και τα δύο. Παρατηρώ ότι ένα μέρος των φωτογραφιών έχει μεταφερθεί. Όχι όμως όλες. Όταν όλα δουλεύουν σωστά τι ακριβώς γίνεται; Μεταφέρονται οι φωτογραφίες από το ipad στο iphone και αντίστροφα & γίνεται συγχώνευση μεταξύ τους; Ελεύθερο χώρο στο icloud πάντως έχω. Καλές Γιορτές.
Jiakometi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, Καλά Χριστούγεννα, Σε κανονικές συνθήκες οι φωτογραφίες σου είναι αποθηκευμένες στο icloud. Τοπικά στα iPhone/ iPad υπάρχουν μόνο οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το καθένα. Η συγχώνευση γίνεται στο cloud και η κάθε συσκευή «βλέπει» το σύνολο των φωτό. Τώρα υπάρχουν δύο τρικ να κάνεις ακόμη. 1. Κάνε sign out και πάλι song in στο Apple ID σου, οπότε και στο iCloud. Αν δεν δουλέψει τότε, 2. Ενεργοποίησε το AirDrop και στις δύο συσκευές στείλε χειροκίνητα τις φωτό από την μία στην άλλη συσκευή, και τότε ξανακάνε το (1). 3. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί κράτα πατημένο το home button και το ON / OFF για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Η οθόνη θα σβήσει. Περίμενε μέχρι να εμφανιστεί το μήλο και άφησε τα. Αυτό κάνει flash την μνήμη και το current state.Αυτό κάνε το και στις δύο συσκευές. Δοκίμασε τα παραπάνω και τα ξαναλέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα