solidsnake222 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Με την αναβάθμιση θα φύγουν και τα σαχλοτρόλς ή όχι;Ναι βρε η καινουργια εκδοση της IPB εχει ενα plug in που λέγεται A-BFTFT (Auto-ban for the fucking trolls)Τώρα άμα το χρησιμοποίησει ο admin η προτιμήσει να παιδεύει τον billdano είναι άλλο θέμα Καλή αναβάθμιση να έχουμε παιδιά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ο περιορισμός στα likes θα συνεχίσει να υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geostratis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Don't fix it, if it ain't broken! Παλιά Αμερικάνικη παροιμία ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο παιδιά! Αναμένουμε το νέο τεχνολογικό μας σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Don't fix it, if it ain't broken! Παλιά Αμερικάνικη παροιμία ... Ότι να 'ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Don't fix it, if it ain't broken! Παλιά Αμερικάνικη παροιμία ... Κατι σαν το If it ain't broke, don't fix it πρεπει να ειναι αλλα καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο παιδιά! Αναμένουμε το νέο τεχνολογικό μας σπίτι! airbnb που είναι και της μόδας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Με το καλο, δεν εχω καταλαβει ακριως το συστημα με τις αντιδρασεις, θα ειναι με μετρητη; Η οπως τωρα που θα βαζουμε "μου αρεσει" και θα φαινεται μονο στο καθε μυνημα;Περιμενω να σταματησει η ειδικη μεταχειριση που εχουν καποιες εταιριες (πχ Apple, Samsung) και στο φορουμ με τις ειδησεις και στις αγγελιες. (βεβαια οκ, δεν ξερω εαν ειναι προωθητικη ενεργεια, εαν ειναι καταλαβαινω οτι καπως πρεπει να ζησει ολο αυτο, καθως ειμαστε ολοι με αντ-μπλοκερς)Ηθελα να γραψω και κατι για διαχειριστες αλλα θα μου την πεσετε οτι κρινω και θα με μπαναρετε, λογοκρισια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ηθελα να γραψω και κατι για διαχειριστες αλλα θα μου την πεσετε οτι κρινω και θα με μπαναρετε Οχι, πες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ adblock δεν χρησιμοποιώ γενικά αλλά όσοι χρησιμοποιείτε κάντε μια εξαίρεση για το insomnia. Δεν έχει και τις πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις για να πεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Τα τρολς και τα τρολλοθρεντ Παρασκευής είναι αναπόσπαστο κομμάτι του φόρουμ. Δεν γίνεται να φύγουν. OXI. Χίλιες φορές η σελιδα να ειναι dynamic και να προσαρμοζεται σε καθε οθονη (οπως πχ το Verge). Δεν χρειάζεται να εχουμε 700 εφαρμογές στο κινητο, μια για καθε site Υπάρχει και η λύση του Tapatalk, αλλά για λόγο που δεν θυμάμαι δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Άντε με το δεξί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι δεν μπορούμε να postάρουμε μέσα από το forum στο topic για Νέα (μόνο από front page) είναι bug or feature? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις