vargas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Βουρ για xiaomi φίλος . Ειδικά το rn4 είναι μια πολύ ισορροπημένη λύση με μπαταρία τέρας 1
dks13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χμμμ δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου, λυπάμαι. Άμα μου χαλάσει ας πούμε 3 φορές σε ένα χρόνο θα πληρώσω 360 να το φέρω από Κίνα ενώ με 220 καλύπτομαι για 2 έτη. Και επίσης αν παίξει καμία κρατιση τελωνείο τρέχα μετά να πληρώνεις για να το πάρεις αν το πάρεις. Επειδή ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά τσιγαρα και, ατμοποίητες και αυτά, πολλά πράγματα τρώνε μπλοκάρισματα. Προτιμώ να πάω safe για τέτοιο ποσό. Άμα ήταν κάνα 30-40 οκ. Ενταξει αν παρεις σαν σκεπτικο οτι θα σου χαλάσει 3 φορές σε ενα χρονο παρτο και με 340. Παλι κερδισμένος θα σαι. Αν υποθέσουμε ομως οτι η πιθανότητα η συσκευη να είναι ελατωματικη ειναι 1-2% τότε δεν αξιζει να δώσεις 90 ευρω παραπάνω. Τελωνείο με banggood και priority mail δε περνας μη σε ανησυχεί. 1
panossar95 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ναι δεν έχεις άδικο, και το σενάριο που λέω είναι σχετικά απίθανο, αλλά το φοβάμαι γιατί πρώτη φορά θα δώσω τόσα λεφτά για κινητό. Όπως είπα και πριν αν και το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν ήμουν ποτέ σε φάση να έχω κάτι πολύ δυνατό. Αλλά αυτό που δουλεύω τώρα είναι πολύ τυχερό που δεν το έχω κάνει κομμάτια, οπως και το προηγούμενο που είχα. Ούτε έχω κόλλημα με αγορές απέξω, ίσα ίσα που αγοράζω σχεδόν κάτι κάθε μήνα, απλά θέλω την εγγύηση. Εκεί κολλάω μόνο. Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο όσο αφορά την εγγύηση. Να ξέρω ότι για 2 χρόνια οτιδήποτε συμβεί, σε 10 λεπτά θα είμαι στο μαγαζί και θα έχω άμεση λύση. Που στην αντίστοιχη περίπτωση θα έπρεπε να συννενοηθω με τον Κινέζο, 1 μήνα να το στείλω, 1 μήνα να έρθει και και και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα