Προς το περιεχόμενο

Αγορα smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μεχρι 230 το πολυ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook,viber,escores,instagram,youtube γενικα πολυ chrome ιντερνετ
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δε ξερω ακριβως ιντσες και τετοια, να ειναι σχετικα μεγαλη
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε το ζηταω απαραιτητα, αν το εχει οκ
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι ιδιαιτερα, Αν εχει ομως δεν με χαλαει
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι? :P Δεν ξερω
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν ξερω τι ειναι αυτο :P
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αndroid
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι παρα πολυ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Απο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Μονο απο Κοτσοβολο
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο

Λοιπον, με τα κινητα δεν το πολυεχω, (οπως θα ειδατε και απο  τις απαντησεις μου).Ειμαι με ενα αρκετα παλιο smartphone και κανω τη δουλεια μου αλλα δεν εχει καλη μπαταρια. Θελουμε κατι γρηγορο και με μεγαλη μπαταρια κυριως, το οποιο να κρατησει 4-5 χρονια τουλαχιστον. 

Μερικα που εχω ξεχωρισει εγω απο το καταστημα και θελω τη γνωμη σας

1)https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172793-xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-sim-black

2)https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/180683-huawei-p9-lite-mini-dual-sim-silver

3)https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172237-huawei-p9-lite-2017-black-dual-sim

4)https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/180231-xiaomi-redmi-note-5a-prime-32gb-grey-dual-sim

5)https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172791-xiaomi-redmi-note-4x-32gb-dual-sim-black

Τα εχω ξεχωρισει με βαση τα λεφτα που δινω, αν εχετε καποιο καλυτερο ειμαι εδω, ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

p10 lite ειναι στα 230 τις τελευταιες μερες, καλυτερο απο p9 lite και ισως σε λιγα σημεια και παο το σιαομι

• Like 1
Δημοσ.

Άρα ανάμεσα σε p10 και xiaomi σκέφτομαι και εγω. Βέβαια έχει 4100 μπαταρία το xiaomi που με νοιάζει πάρα πολύ γιατί με τα 2 τελευταία που είχα, είχα μπλέξει με αυτό το θέμα,γιατί κάνω χρήση πολλές ώρες σε wifi/δεδομενα/ομιλία

Δημοσ.

Άρα ανάμεσα σε p10 και xiaomi σκέφτομαι και εγω. Βέβαια έχει 4100 μπαταρία το xiaomi που με νοιάζει πάρα πολύ γιατί με τα 2 τελευταία που είχα, είχα μπλέξει με αυτό το θέμα,γιατί κάνω χρήση πολλές ώρες σε wifi/δεδομενα/ομιλία

Αν θες αυτονομία, Κοιτάς ΜΟΝΟ σε xiaomi μεριά...
  • Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό με καίει παιδιά. Αλήθεια έχω μπλέξει με τις μικρές μπαταρίες επειδή ποτέ δεν ήμουν των κινητών, δηλαδή να κοιτάω λεπτομέρειες, γιατί έκανα απλή χρήση, και την είχα πατήσει. Προς το παρόν κλείνω σε xiaomi που έχει και το δωράκι του μαζί(xiaomi fitness tracker) και έκπτωση 10ευρω (Κλάιν αλλά οκ) σε επόμενες αγορές καθώς ψωνίζω φουλ από το συγκεκριμένο κατάστημα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό με καίει παιδιά. Αλήθεια έχω μπλέξει με τις μικρές μπαταρίες επειδή ποτέ δεν ήμουν των κινητών, δηλαδή να κοιτάω λεπτομέρειες, γιατί έκανα απλή χρήση, και την είχα πατήσει. Προς το παρόν κλείνω σε xiaomi που έχει και το δωράκι του μαζί(xiaomi fitness tracker) και έκπτωση 10ευρω (Κλάιν αλλά οκ) σε επόμενες αγορές καθώς ψωνίζω φουλ από το συγκεκριμένο κατάστημα

Καλορίζικο! ;)
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς επειδή δεν έχω για μπαμ cash, χρησιμοποιω από κοτσοβολο το πρόγραμμα δανειοδότησης που έχει, θα πάει λίγο παραπάνω βέβαια αλλά με βολεύει έτσι, γενικά έχω ψωνίσει πολλά από εκεί έτσι και με βοηθάει πολύ (ps4,pc, ηλεκτρικές συσκευές γενικά) και επειδη πληρώνω πάντα στην ώρα μου, μου τα εγκρίνουν αμέσως και το παιρνω την ίδια μέρα. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που θέλω από εκεί.

Δημοσ.

Έχε υπόψιν σου πως το xiaomi αν δεν το πάρεις απο εκει και το φερεις απο κινα η το πάρεις απο καποια αγγελια εδω σφραγισμενο εχει 130€. Δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις 230€.

Δημοσ.

Από Κίνα βέβαια χάνω την εγγύηση. Η οποία νομίζω ότι είναι σημαντικη, τουλάχιστον για εμένα. Σφραγισμένο εδώ 100 ευρώ κάτω από ότι τα μαγαζιά? Θα κοιτάξω αν παίζει κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Φιλε αν ειναι να το πληρωσεις διπλη τιμη για να εχεις εγγύηση καλυτερα να μην εχεις και να παρεις ενα καινουριο αμα σου χαλασει!

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου, λυπάμαι. Άμα μου χαλάσει ας πούμε 3 φορές σε ένα χρόνο θα πληρώσω 360 να το φέρω από Κίνα ενώ με 220 καλύπτομαι για 2 έτη. Και επίσης αν παίξει καμία κρατιση τελωνείο τρέχα μετά να πληρώνεις για να το πάρεις αν το πάρεις. Επειδή ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά τσιγαρα και, ατμοποίητες και αυτά, πολλά πράγματα τρώνε μπλοκάρισματα. Προτιμώ να πάω safe για τέτοιο ποσό. Άμα ήταν κάνα 30-40 οκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...