Προς το περιεχόμενο

Nicole Kidman rulez

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε βρε paschalia... Προσπαθείς να μας πείσεις πως δεν υπάρχει λόγος να μας αρέσει η Kidman; Αυτό κατάλαβα δηλαδή.

Σε αυτά δεν υπάρχει χειρότερο και καλλίτερο. Φαντάζεσαι σε όλους να άρεσαν τα ίδια πράγματα; Θα είχες ξεμαλλιαστεί με τις φιλενάδες σου για το αγόρι που σου άρεσει. :)

Σε άλλους αρέσει η Kidman, σε άλλους η Paltrow και πάει λέγοντας. Μην το πάω πιο μακρυά και αρχίσω να αναλύω γιατί μπορεί να μας αρέσει ένας τύπος ανθρώπου. :P

Όπως έλεγε και ο Κυριαζής: 'Μου θυμίζεις τη μάνα μου, γι αυτό σε αγαπάω'.

Ο καθένας μας έχει τους λόγους του κι εμείς τον δικό μας.

Δεν προσπαθούμε όμως να πείσουμε κάποιον για το τί βλέπουμε στην Kidman που δεν το βλέπουν όσοι δεν της βρίσκουν κάτι. :)

Απλά τα πράγματα. :D

Τώρα βέβαια αν ο λόγος που προσπαθείς να μας πείσεις είναι για να κάνεις απλώς κουβέντα, καλώς. :)

Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου τότε. Η Paltrow είναι καλλίτερη από την Kidman. :D :P

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κριστινα δεν προσπαθησα να πεισω κανενα για κατι τοσο υποκειμενικο οσο ειναι το γουστο του καθενος .

Δεν μπορω να διακρινω το που βλεπεις κατι τετοιο .. δυο γραμμες εγραψα στο πρωτο ποστ μου και μια διορθωση στο 2ο οπου εκανα μια απλη αναφορα στο οτι δεν μου αρεσει η Κιντμαν και οτι προτιμω την Παλτροου για αυτον και εκεινον τον λογο (και στα δυο τελευταια απλα ειπα το γιατι μου αρεσε η Παλτροου)

Απο εκει και περα ουτε χτυπηθηκα ιδιαιτερα να πεισω καποιον οτι ειναι χαλι η Κιντμαν ,ουτε οτι ειναι θεα ..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να ξεθάψουμε και ένα τόπικ...Αν έχει κανείς καμμιά πρόσφατη φωτό της θεάς ας δώσει κανά link...Στο Birth πώς σας φάνηκε?

Δημοσ.

Ερμηνεία φοβερή...Η ταινία με κούρασε αρκετά.Και να φανταστείς την είδα μεσημερι...Ευτυχώς γιατι αλλιώς θα με έπερνε ο ύπνος.Αρκετά αργή!!!

Η nicole όπως πάντα ΘΕΑ!!!!!!!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αβανταδόρικος ρόλος , παίζει όμως χωρίς υπερβολές . Καταφέρνει να σε "βάλει στη θέση της" , να μπεις στην ταινία .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Tελικά μετά απο τόσες αναβολές το είδα το Interpreter.Eντάξει δεν με ενθουσίασε αλλά ούτε με απογοήτευσε...Μιά απλή ταινία με μία ΘΕΑ ηθοποιό...!!!!!

Σήμερα είδα και το Eyes Wide Shut και ήρθα κιέστρωσα...Πώς γίνεται μία γυναίκα να είναι τόσο όμορφη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...