Προς το περιεχόμενο

Nicole Kidman rulez

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή η κοπέλα είναι μια νεράιδα...

Μοιάζει τόσο εύθραυστη...

EDIT:

Και μόλις έκανα αυτό το post έβαλε το ράδιο το 'Something Stupid'... blink.gif

Δημοσ.

Ε και τι; Είναι δλδ γκόμενα; Αν πρέπει αντι για προφυλακτικό να χρησιμοποιείς εκείνο το αφρώδες (που μου αρέσει να του σπάω τις φουσκίτσες) για να μην της κάνουμε καμιά ζημιά, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω

Δημοσ.

Ε και τι; Είναι δλδ γκόμενα; Αν πρέπει αντι για προφυλακτικό να χρησιμοποιείς εκείνο το αφρώδες (που μου αρέσει να του σπάω τις φουσκίτσες) για να μην της κάνουμε καμιά ζημιά' date=' ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω[/quote']

Αααααχχαχαχαχαχα LL_NEO...Mήν τα πέρνεις όλα κυριολεκτικά, και πόσο μάλιστα "σωματικά"!!!!!

Δημοσ.
pou tis leei tin tromeri ataka "You have a beatiful bone structure"

Milame auto to paidi apo kamaki skizei...Giauto exase to gomenaki apo ton flwro ton DiCaprio

το ακρωτηρι του φοβου τριτη 23.30 Σταρ

Δημοσ.
Τι σχέση έχει το Ακρωτήρι του φόβου[/b'] με αυτό το topic; :roll:

σορρυ εκ παραδρομης δεν διατυπωσα ισως τον τιτλο σωστα (κρουαζιερα του τρομου -νομιζω - ???)

τελως παντων την συγκεκριμμενη ταινεια

Dead Calm (1989) (φωτο στην σελιδα /privateer του τοπικ

http://www.imdb.com/title/tt0097162/

οπου λεγεται η συγκεκριμμενη ατακα

την τριτη στο Σταρ ....

Οκ Dim_b ??????

Δημοσ.

Οχι και θεα η Κιντμαν ..

Προτιμω χιλιες φορες την gwyneth paltrow παρα την Kidman .

Η Παλτροου εχει αυτο το κατι στο προσωπακι της που σε κανει να την προτιμας απο οποιαδηποτε αλλη ξανθια ηθοποιο (βασικα ειναι απο τις λιγες ξανθιες ηθοποιους που μου αρεσουν)

Δημοσ.

Η Παλτροου εχει αυτο το κατι στο προσωπακι της που σε κανει να την προτιμας απο οποιαδηποτε αλλη ξανθια ηθοποιο

ennoeis ayto to to yperoptiko "eimai h megaliterh hthopoios pou exei genithei meta thn rita hayworth kai gamo to kerato mou to oti me koitate oloi eseis oi atalantoi asximoi xontroi me kanei na ntrepomai kai sas dinei aksia" stilaki?

ah....kai h kidman einai kokkinomala...

Δημοσ.

Γραψε λαθος στο χρωμα μαλλιου(δεν εχω δωσει καν τοση σημασια ωστε να θυμαμαι τι χρωμα ειναι το μαλλι της) , απο εκει να καταλαβεις ποσο μου αρεσει..και την εχω προσεξει σαν ηθοποιο...

Και εννοω αυτο το γλυκουτσικο πειραχτικο απορημενο και ταυτοχρονα αθωο υφακι της Παλτροου.

Δημοσ.
Και εννοω αυτο το γλυκουτσικο πειραχτικο απορημενο και ταυτοχρονα αθωο υφακι της Παλτροου.

Autos einai kai orismos ths xazo-bimbo omws... :roll:

:lol:

xmmm...... BIMBOgwen.jpg

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...