Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση forthnet VDSL και TP link TD-W8970

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το παραπάνω router με vdsl της forhtnet.

μέχρι 20 mbps συγχρονίζω, ενώ με το technicolor που μου έδωσαν πάω τέρμα, 50 παρά κάτι ψιλά 

Δημοσ.

καλησπέρα

έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το παραπάνω router με vdsl της forhtnet.

μέχρι 20 mbps συγχρονίζω, ενώ με το technicolor που μου έδωσαν πάω τέρμα, 50 παρά κάτι ψιλά

αυτό το router είναι για adsl γραμμή
Δημοσ.

adsl2+ router ειναι με dual band.θες vdsl router και καλο θα ειναι να υποςτηριζει vectoring πoυ ενεργοποιειται σιγα σιγα στα νεα kv.αλλ8ως το κανεις ειτε access point ειτε router

Δημοσ.

Χμμμ κατάλαβα ευχαριστώ!

Για vdsl μου έδωσε η Forthnet ένα Technicolor, βλέπω δεν έχει ούτε dmz ούτε qos και γενικά είναι λίγο χαλιά.

Όταν είχα vdsl είχα το tplink σαν ρούτερ και για WiFi ένα Netgear r700. Μπορώ να έχω σαν μόντεμ το Technicolor και να τα περνάω όλα μέσα στο tplink και από κει να τα μειράζει όλα? Σαν σύνδεση το έχω βάλει, απλά έχω θέμα με το dmz κτλ. Δεν θέλω να τα ρυθμίσω όλα manual στο Technicolor πάλι.

Δημοσ.

ναι μπορει να μπει bridge to technicolor απλα δεν ειναι ευκολο.ναι μπορει να κανει dmz αλλα απο cli.c.δεν βρισκω οτι κακυτερο να κανεις dmz αντι να ανοιγεις τα ports.και qos παιζει οσ ξερω αλλα το 99 τις 100 των δυνατοτητων του γινονται απο cli interface

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...