pirotouvlo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Greek_Super_Saiyan είπε Καλή χρονιά! Τελικά την πήρα το Ulefone S7 και έχω να πω, πως είναι εξαιρετικό Καλή χρόνια!! Να σου πω το σκέφτηκα και εγώ να της το πάρω αλλά δε βρήκα τους δείκτες Sar Eu για κεφάλι και σώμα, μήπως είναι εύκολο να μου πεις τι λέει στο manual του κινητού?
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 23 ώρες πριν, pirotouvlo είπε Καλή χρόνια!! Να σου πω το σκέφτηκα και εγώ να της το πάρω αλλά δε βρήκα τους δείκτες Sar Eu για κεφάλι και σώμα, μήπως είναι εύκολο να μου πεις τι λέει στο manual του κινητού? Δεν γράφει. Αλλά ξέρω πως είναι χαμηλό που είχα ρωτήσει στα sevenspot που το πήρα. Από εκεί έχει δώρο θήκη και προστατευτικο οθόνης.
pirotouvlo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Greek_Super_Saiyan είπε Δεν γράφει. Αλλά ξέρω πως είναι χαμηλό που είχα ρωτήσει στα sevenspot που το πήρα. Από εκεί έχει δώρο θήκη και προστατευτικο οθόνης. Δεν γράφει?... Κάτι δεν μάρεσει, κοίτα κολλημένος δεν είμαι αλλά αν δεν το μάθω το sar του δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να το αγοράσει.
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, pirotouvlo είπε Δεν γράφει?... Κάτι δεν μάρεσει, κοίτα κολλημένος δεν είμαι αλλά αν δεν το μάθω το sar του δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να το αγοράσει. Τους έστειλα email. Μολις μου απαντήσουν θα σε ενημερώσω
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας παιδιά. @Greek_Super_Saiyan Σκεφτόμουνα να το αγοράσω και εγώ το κινητό (για τον εαυτό μου) αλλά επειδή η μάρκα δεν ειναι πολύ διάσημη, αμφιβάλλω για την αξιοπιστία της. Προς το παρόν έχω βρει score στο Antutu για αυτη τη συσκευή σε δύο ιστοσελίδες. Η μία δείχνει ένα αποτέλεσμα 33.xxx πόντων ενώ η άλλη 21.xxx οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι λίγο μπερδεμένος . Για αυτό το λόγο ήθελα να σε ρωτήσω , μήπως θα μπορούσες κάποια στιγμή αν θέλεις να τρέξεις το Antutu benchmark και να στείλεις μια εικόνα με τα αποτελέσματα; Θα το εκτιμούσα πολύ! Επίσης, εσένα πώς σου φαίνεται η συσκευή; Είπες ήδη ότι νομίζεις ότι είναι εξαιρετικό αλλά μπορείς να αναπτύξεις λίγο; Δηλαδή, ποια νομίζεις ότι είναι τα δυνατά σημεία της συσκευής και ποια τα αδύνατα; Παρατήρησες τίποτα άσχημο/αρνητικό αυτές τις μέρες που το έχετε; Σύνδεσμο για το benchmark σε περίπτωση που δεν το έχεις ακουστά : http://www.antutu.com/en/download.htm
pirotouvlo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Greek_Super_Saiyan είπε Τους έστειλα email. Μολις μου απαντήσουν θα σε ενημερώσω Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα