Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δευκρινιστικά, δεν είμαι ψώνιο . Αλλά εχθές βράδυ έκανα ένα σκορ που δεν περίμενα και θα ήθελα να δω σε τι επίπεδο κυμαίνονται άλλοι παίχτες - σίγουρα θα υπάρχουν μιας και δεν πάει πολυς καιρός που συζητήθηκε το παιχνιδάκι. Αν και το καλύτερο σκόρ μου μέχρι προχτές ήταν γύρω στις 50.000, χτες =>
Chinaski Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Ta normal einai moufa......mono to timed aksizei.......timed se exo perasei nia nia nia nia nia nia nia nia nia
Marcos_Aurilius Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Και εγώ νόμιζα πως το normal είναι μούφα. Αλλά θέλει μία στρατηγική κυρίως απο το 6ο επίπεδο και πάνω. Όσο για το timed, δεν ανέχομαι εκ φύσης μου την χρονική πίεση. Σκόρ πάντως δεν έγραψες/έδειξες Δεν βλέπω όμως απαντήσεις εδώ και δύο μέρες. Κρίμα
Chinaski Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Dld thelis kai apodiktika stoixeia?o logos mou den sou einmai arketos? .........a den paizo esy exeis anapktiksei kai stratigiki...exeis embatunei poli to thema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.