katerinapn85 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τελειωνει το συμβολαιο μου με τη vodafone και βρηκα χριστουγενιατικη προσφορα wind με 20,99 το μηνα 24αρι ιντερνετ + 120προς κινητα συν 120 λεπτα για το καρτοκινητο. Αξιζει? Να προσεξω κατι?
bill2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 wind δεν ξέρω γτ είχε παλία ο πατερας μου και όλο προβλήματα είχε
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μακριά από wind. Έχει παρόμοια προγράμματα η vodafone και ειναι η μερα με την νυχτα σχετικα με wind. Είχα wind 3 χρόνια και καρκίνιασα.
bill2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Η γνώμη μου είναι να μην πας Αλλά αν θες μπες ψαξε στο ιντερνετ να δεις απόψεις ρώτα γείτονες και δες
makfil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τελειωνει το συμβολαιο μου με τη vodafone και βρηκα χριστουγενιατικη προσφορα wind με 20,99 το μηνα 24αρι ιντερνετ + 120προς κινητα συν 120 λεπτα για το καρτοκινητο. Αξιζει? Να προσεξω κατι? Έχω διαφορετική άποψη από αυτή που περιγράφεται παραπάνω και αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι χρησιμοποιούν το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ για την τηλεφωνία και το adsl. Επομένως, θεωρητικά, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ όλων των παρόχων adsl αφού όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο μεταφοράς του σήματος. Η μόνη διαφορά είναι στο προφίλ που δίνει κάθε πάροχος στη σύνδεση αλλά αυτό έχει μικρή επίδραση στις ταχύτητες. Τέλος, αν η τιμή που γράφεις είναι τελική, χωρίς άλλα έξοδα, όπως πχ τέλος ενεργοποίησης κλπ (αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις) νομίζω ότι είναι καλή.
bill2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 μπορει να έχει το ίδιο δίκτυο με τον οτε αλλά με πολόυς εδω μέσα και απο δικιά μου εμπερία η οπία δεν ήταν καθόλου καλή Αλλα όπως λέω και πάνω απλα τη γνωμη μου λέω είνια στη δικία του κρίση πως θα συνεχίσει
xaratsi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σαν τιμη αρκετα τιμια λογω και των 2 ωρων στο κινητο. Σαν δικτυο+εξυπηρετηση δεν εχω γνωμη.
villasg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελειωνει το συμβολαιο μου με τη vodafone και βρηκα χριστουγενιατικη προσφορα wind με 20,99 το μηνα 24αρι ιντερνετ + 120προς κινητα συν 120 λεπτα για το καρτοκινητο. Αξιζει? Να προσεξω κατι? Λοιπον εαν εισαι ευχαριστημενος απο την Voda κανε οτι εκανα εγω . Κανε στην wind αιτηση φορητοτητας ( να πας σε αυτους δλδ ) ( πιο καλα online στο site τους εκει που βαζεις το νουμερο σου και σε καλουν αυτοι πισω , και εαν κανεις εκει την αιτηση εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης 14 ημερων , αλλα μην το αφησεις να παει τοσο απλα κανε οτι λεω παρακατω ) . Απο εκει και περα μολις σου ερθει μήνυμα μήνυμα απο wind για το αιτημα φορητοτητας σε λιγη ωρα θα σε καλεσει η voda και θα σου κανει αντιπροσφορά ρωτώντας για πιο λογο φεύγεις ( λες πχ τελειώνει το συμβολαιο , δεν μου κανατε καποια προταση και μου εκανε καλη προσφορά η wind ) . Εμενα μου εκανε προταση στα 15,22€ παγιο 24αρι νετ απεριόριστα σταθερά και 300' κινητα και 3 παγια δωρο και δεχτηκα . Σε λιγη ωρα με πηρε η wind και εκανε αντιπρόταση να μην ακυρώσω αλλα δεν ηταν πιο καλη απο wind . Οποτε εαν σε ικανοποιει η voda πας στην wind (φυσικο καταστημα ) και υποβάλεις ΑΜΕΣΑ*** αίτημα ακύρωσης ( μπορεις να το κανεις και απο voda κατάστημα αλλα πιο καλά στην wind να εχεις αποδεικτικό του φαξ ) Εαν σου αρεσει η νεα προσφορά της wind δεν κάνεις τιποτα . Υγ το εαν αξιζει μια εταιρια ειναι ανάλογα την περιοχή σου και το δίκτυο της εκει . Πιστευω να βοηθησα *** http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/#20new Θέλω να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας του αριθμού μου. Ποια είναι η διαδικασία και οι σχετικές προθεσμίες; Η υποβολή του αιτήματος για την ακύρωση της αίτησης φορητότητας γίνεται στον πάροχο-δέκτη με έναν από τους ακόλουθους τρόπους (εφόσον ο αντίστοιχος τρόπος υποστηρίζεται από τον πάροχο-δέκτη): α. είτε εγγράφως στο κατάστημα του παρόχου-δέκτη (με την προσκόμιση ταυτότητας και την επισύναψη στην αίτηση φωτοτυπίας ταυτότητας). β. είτε με αποστολή fax στον πάροχο-δέκτη σε εργάσιμες ημέρες και ώρες (με την επισύναψη και αποστολή φωτοτυπίας ταυτότητας) . γ. είτε με τηλεφωνική κλήση προς συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό του παρόχου-δέκτη, κατά την οποία θα παρέχονται οδηγίες για την ακύρωση από αυτοματοποιημένο σύστημα. Η κλήση πρέπει να γίνει από τον αριθμό για τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση φορητότητας. δ. Με ηλεκτρονικά μέσα, όπως μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Η προθεσμία υποβολής του αιτήματος ακύρωσης της αίτησης φορητότητας είναι: - για τη σταθερή τηλεφωνία μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία ενεργοποίησης στον νέο πάροχο. - για την κινητή τηλεφωνία μέχρι την παραλαβή της κάρτας SIM. Τα εκπρόθεσμα αιτήματα απορρίπτονται και η υλοποίηση της αίτησης φορητότητας προχωρά κανονικά. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από villasg 1
theopan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τελειωνει το συμβολαιο μου με τη vodafone και βρηκα χριστουγενιατικη προσφορα wind με 20,99 το μηνα 24αρι ιντερνετ + 120προς κινητα συν 120 λεπτα για το καρτοκινητο. Αξιζει? Να προσεξω κατι? Αυτό που μπορώ να σου πω εφόσον ήμουν για 3 χρόνια στη Wind και στη συνέχεια τα 2 τελευταία στη Vodafone, είναι ότι είναι πάνω-κάτω τα ίδια από θέμα ταχυτήτων/συγχρονισμού όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο. Όμως σε θέμα σοβαρότητας και εξυπηρέτησης η Vodafone υπερτερεί (μακράν). Στη Wind αποδείχθηκαν εκνευριστικά ερασιτέχνες. Είχα π.χ. ένα πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων όλα τα χρόνια που έκατσα εκεί (μια δούλευε μια όχι) το οποίο ουδέποτε κατάφεραν να επιλύσουν παρά τις αλεπάλληλες δηλώσεις βλαβών και τα "βγάλε σπλίτερ-βάλε σπλίτερ". Λύθηκε αμέσως μόλις πήγα στη Voda. Κάνε αυτό που σου είπαν: αίτημα φορητότητας σε άλλο πάροχο (τη Wind ας πούμε) ώστε να προκαλέσεις προσφορά από τη Vodafone (θα σε πάρουν άμεσα ή την επόμενη μέρα το πολύ) και να είσαι βέβαιος ότι θα είναι καλύτερη από αυτό που βρήκες στη Wind. Μια λεπτομέρεια να προσέξεις μόνο: οπωσδήποτε και μόνο τηλεφωνικά ή online την αίτηση. Όχι σε κατάστημα! Για να έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης όταν πάρεις την προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα