icenex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Οποτε κλεινω το pc μετα δεν ανοιγει και ο μονος τροπος να ανοιξει ειναι να πατησω κρατημενο το κουμπι του power για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να το ξαναπατησω και να ανοιξει.Αυτο με βαζει σε σκεψεις γιατι καταλαβαινω οτι ειναι σαν να προσπαθει η Mb να παρει μπρος αλλα επειδη βρισκει ρευμα καπου δεν ανοιγει για λογους ασφαλειας?Oc δεν εχει γινει στο συστημα της υπογραφης.Επισης αν πατησω το κουμπι να ανοιξει και το ξαναπατησω να κλεισει πριν μπει στα windows κλεινει κανονικα και ανοιγει παλι κανονικα χωρις να χρειαστει να κανω την διαδικασια κρατωντας το κουμπι για 20-30 δευτερολεπτα.Το συγκεκριμενο μου το κανει παντοτε οταν κλεινω τον υπολογιστη κανονικα απο τα windows.Δεν παει το μυαλο μου τι μπορει να ειναι εχει κανεις καμια ιδεα?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό για αρχή. Οταν δεις και δεν ανοίγει, κλείσε το τροφοδοτικό απο το κουμπί και αναψέ το παλι. Αν ανάψει 99% τροφοδοτικό. 1
icenex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχως δεν εχω αλλα ισως καταφερω να βρω απο κανενα φιλο.Αυτο που με παραξενευει οτι αυτο αρχισε να το κανει οταν δοκιμασα ενα oc και μετα το γυρισα παλι πισω.Εχω σκεφτει οτι φταιει η ραμ γιατι μονο στην ραμ ειχα θεμα με το oc.To παραξενο ειναι οτι εψαξα στο ιντερνετ για παρομοιες περιπτωσεις και αυτο που βρηκα ειναι οτι οσοι το παθανε αυτο ειχανε τα ιδια με αλλο τροφοδοτικο που δοκιμασαν.Λετε να φταιει που προσφατα εκανα και bios update?
icenex Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα καταφερα να βρω πανω στην ατυχια μου ενα τροφοδοτικο καινουργιο το corsair cs750 απο ενα φιλο που δεν εχει φτιαξει ακομη το συστημα του.Το δοκιμασα και δουλευει ρολοι το pc.Απο την μια χαιρομαι που εβγαλα ακρη τι φταιει απο την αλλη τωρα με βλεπω να εχω τρεξιματα.Αν και το συγκεκριμενο τροφοδοτικο απο οσο γνωριζω εχει 7 χρονια εγγυηση απο την corsair.Εψαξα την αποδεξη και εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που το πηρα.Οποτε θα παρω αυριο το καταστημα αν ειναι ανοιχτο να δω τι παιζει.Ας ελπισουμε να παιξει αντικατασταση και οχι επισκευη.
kogos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Θα σου έλεγα να μιλήσεις απ'ευθείας με corsair αν δεν θες επισκευή και όχι με το κατάστημα αγοράς. Ακούγονται καλά λόγια για το support τους
icenex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ευτυχως το καταστημα που πηρα το τροφοδοτικο ητανε εξυπηρετικο παροτι ειχε περασει ενας χρονος..btw το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει 7 χρονια εγγυησης.Μου ειπαν οτι θα το στειλουν αυτοι απλα θα αργησει γιατι θα παει γερμανια και μεχρι να παρουν απαντηση λογω γιορτων κτλ..Δεν πειραζει εβγαλα απο την αποθηκη το παλιο μου συστημα και θα βολευτω με αυτο.Μου ειπα οτι θα παρω το ιδιο τροφοδοτικο αν υπαρχει ακομη στην αγορα αλλιως θα μου δωσουν πιστωτικο..οποτε δεν εχω παραπονο γενικοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα