Alekos7575 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια!!! Ευχομαι οτι θελετε να το εχετε με το καινουργιο ετος και πανω απο ολα υγεια!!! Στο θεμα μου τωρα Εχω μια παλια panasonic 50 vt20 με optical kai coaxial out. Εχω επειση ενα ps4 slim που εχει μονο Hdmi εξοδο. Τιποτα αλλο.Ουτε optical out oute coaxial out. To εχω συνδεσει ,λοιπον,(το ps4) με hdmi στην vt20 και απο την tv εχω βαλει οπτικο καλωδιο στον ενισχητη. Ο ενισχητης ειναι home theater με οπτικο και coaxial in. Υπαρχει πιθανοτιτα να ακουσω 5.1 ηχο απο τα ηχεια με αυτην την συνδεση? Eχω βρει καποια settings sto menu της tv για spdif souround Κτλ..Τα εχω ενεργοποιησει. Εχω πειραξει καποια settings tou ενισχητη και βγαινει ο ηχος και απο τα 5 ηχεια. Αλλα δεν ξερω και δεν εχω εμπειρια απο αυτα. Εσεις τι λετε? Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις απαντισεις σας!!!!!!!!!!
Alekos7575 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μολις συνδεσα με ενα καλο hdmi cable το ps4 με το ACR hdmi της τβ και κανονικα οptical out me ενισχητη και με τη ρυθμιση του ενισχητη στο Dolby pl κατι τετοιο,, και εχω στα ηχεια διαφορετικο ηχο. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι η τελεια επιλογη.....
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα συνδεσεις το ps4 στον ενισχυτη με hdmi, και απο τον ενισχυτη θα φυγει hdmi για την τηλεοραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα