Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγοράζεις 1.22€ το πουλάς με 70% κέρδος στα 2€ και δεν κόβεις απόδειξη, αλλά αν σου πει κάποιος να πληρώσει με κάρτα για ανανέωση χρόνου θα θυμηθείς να χρεώσεις 0.30€

Φίλε δεν σε λυπάμαι όσ και να κλαίγεσαι. Αν δεν βγαίνεις να το κλείσεις, καρφί δεν μου καίγεται

Σε κανέναν δεν καίγεται, το ειπα και νωρίτερα, καλές γιορτές φίλε :)
  • Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αγοράζεις 1.22€ το πουλάς με 70% κέρδος στα 2€ και δεν κόβεις απόδειξη, αλλά αν σου πει κάποιος να πληρώσει με κάρτα για ανανέωση χρόνου θα θυμηθείς να χρεώσεις 0.30€

Φίλε δεν σε λυπάμαι όσ και να κλαίγεσαι. Αν δεν βγαίνεις να το κλείσεις, καρφί δεν μου καίγεται

Λυπησου τον εαυτο σου οχι εμενα.Εγω ειπα πως εχουν τα πραγματα απο κει κ περα μυαλο εχεις οποτε μην αγοραζεις απο περιπτερα και αν ερθεις στο δικο μου θα στο κατσω 2,5€ ετσι για να μαθεις!!!!Αα κ οτι αλλο παρεις +0,50λεπτα γιατι θελω να παρω το νεο iphone.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλησα για τις αποδείξεις. Υπάρχει επαγγελμα στην Ελλάδα που έκοβε ολες τις αποδείξεις; Πες μου ενα καταστημα που δεν έχει φοροδιαφύγει ούτε 1 ευρω, ένα πες μου. Άλλη κουβεντα οι αποδείξεις...

Και αφού ξερεις ποσό αγοράζουν και πόσο πουλάνε για πες μας και τι ποσοστό του ημερήσιου τζίρου είναι τα ψυλικα σε ενα περίπτερο.. 10%?

Αυτο που τσακωνόμαστε όλοι την ωρα μεταξύ μας.. Λες και όλοι ειμαστε αθώοι. Ναι όλοι φταιξαμε και συνεχίζουμε να φταίμε.

Για τις αποδείξεις που λες, σε μεγάλα μαγαζιά, αλυσίδες, σούπερ μάρκετ κλπ κόβουν πάντα. Δεν θυμάμαι ποτέ να μην μου έχουν κόψει. Τώρα αν κλέβουν αλλιώς δεν ξέρω.

Για τον τσακωμό έχεις δίκιο, λίγο θέλουμε δυστυχώς...

Δημοσ.

Αυτο μην το λες...

Απο ενα πακετο δεν βγαζουν τιποτα οντως... Αν πουλας ομως 200-300 πακετα την ημερα π.χ , βγαζει 20-30 ευρω μονο απο τσιγαρα...

Aυτό είναι 10% lol

Oύτε στα όνειρα τους οι περιπτεράδες

Έχω απέναντι από την δουλειά μου περιπτερά που τον αφήνω να πηγαίνει στο μπάνιο,να αφήνει πράματα κ.λ.π 

Κάθεται κάνα μισάωρο κάθε μέρα και τα λέμε.Γελάω με τα περισσότερα posts εδώ μέσα

Δημοσ.

Aυτό είναι 10% lol

Αυτο ΔΕΝ ειναι 10% lol.

4,5 ευρω εχουν τα τσιγαρα. Το 10% απο τα 4,5 ευρω ειναι 0,45.

Εγω εβαλα κερδος 0,1 ανα πακετο, δηλαδη 2,22%. Γυρω στο 3% ειναι το κερδος οπως ειπαν παιδια του επαγγελματος επομενως και λιγα εβαλα...

Δημοσ.

Στην γερμανια παντως οι φούρνοι δεν παίρνουν κάρτα και στα ψιλικατζίδικα μπορεις να πληρώσεις με κάρτα αν ειναι ο ο λογαριασμός απο 10 ευρώ και πανω...

• Like 2
Δημοσ.

μην φερνεις την γερμανια σαν παραδειγμα, εκει τα μετρητα ειναι ακομα πολυ ισχυρα. Δες Πολωνια που τα παντα ειναι με καρτα, απο το αυτοματο μηχανακι εισητηριων μεσα στα λεοφορια μεχρι τις πληρωμες σε ΔΕΗ, ταχυδρομια κλπ. μεχρι τσιχλες απο σουπερ μαρκετ. Κανεις δε λεει κουβεντα ουτε σε κοιταει καπως, ολοι οι σερβιτοροι οταν ζητας λογαριασμο σε ρωτανε καρτα ή μετρητα ακομα και στην τελευταια τρυπα, στο πιο βρομικο μπαρακι σε υπογειο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα νούμερα που λες για 20€-30€ την ημέρα από τσιγάρα είναι ρεαλιστικά και είναι και μεγαλύτερα αλλά δεν είναι καθαρό κέρδος. Είναι κέρδος προ εξόδων (ενοίκια, λογαριασμοί), προ κρατήσεων ΕΦΚΑ, και προ φόρων. Στο τέλος καταντάνε ψυχούλα. Το ίδιο ισχύει και για τα κέρδη από άλλα πράγματα. Και με αυτά πρέπει να ζήσουν 2 άνθρωποι γιατί τα περίπτερα δουλεύουν με δύο βάρδιες.

Γενικά μην ζηλεύετε τη δουλειά του περιπτερά. Είναι σκλαβιά και τα περισσότερα βγάζουν ένα απλό μεροκάματο. Λίγα, πολύ λίγα είναι αυτά που βγάζουν καλά λεφτά. Αν ήταν καλά δεν θα είχαν μείνει τόσα πολλά κλειστά. Θυμάται κανείς να έβλεπες περίπτερα κλειστά παλιά;

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται ειναι προ εξοδων, δεν ειπα το αντιθετο...

Απλα ηθελα να τονισω πως παρα το πολυ μικρο κερδος ανα πακετο, η πωληση τσιγαρων σου αφηνει λεφτα. Ουσιαστικα μονο απο τα τσιγαρα (στα νουμερα που ειπα, δεν μιλαμε για παραπανω) βγαινουν τα εξοδα του μαγαζιου και κατι παραπανω...

• Like 1
Δημοσ.

NemeSis1990 βασικά αυτο που αναφέρεις για την Πολωνία το εχω συναντήσει στην γερμανια! Σχεδόν κανεις δεν πληρώνει με μετρητά! Απλα ανέφερα το εδω μιας και η κουβέντα πηγε στα ψιλικατζίδικα και στις τυρόπιτες...

Δημοσ.
Εγώ στη Γερμανία είδα να κυκλοφορούν αρκετά μετρητά πρόπερσι πάντως.

Το θέμα δεν ειναι να πούμε τι κυκλοφορεί πιο πολυ... Απλα ηθελα να αναφέρω οτι εδω οι φούρνοι δεν δέχονται κάρτα και στα ψιλικατζίδικα απο 10 € και πανω!

• Like 1
Δημοσ.

μπορει καποιος να γραψει... για ενα μεσο ψιλικατζιδικο-περιπτερο, ποσος ειναι ο ετησιος τζιρος του σε τσιγαρα και καρτες???

μπορει καποιος να γραψει... για ενα μεσο ψιλικατζιδικο-περιπτερο, ποσος ειναι ο ετησιος τζιρος του σε τσιγαρα και καρτες???

Δημοσ.

Πώς το έχεις καταφέρει αυτό;

Με τη μέθοδο της συνεννόησης!!!

Θέλω να ψωνίζω από εσένα κ δεν θέλω το κέρδος σου να πηγαίνει στην προμήθεια των τραπεζών. ΑΛΛΑ δεν θα μπω στη διαδικασία να έχω λεφτά πάνω μου για ένα πακέτο τσιγάρα, για την κυριακάτικη εφημερίδα, για κομιξ κλπ. Δέχεσαι να σε πληρώνω μια φορά το μήνα Cash με όλη την κατανάλωση μου;

Προσωπικά χρησιμοποιώ φανατικά κάρτα σχεδόν μια 20ετια και ebanking από το 2003? 2004? Κάπου εκεί... Να φανταστείς ακόμα κ σήμερα το δουλεύω με τον πατροπαραδοτο τρόπο του token. Είμαι pioneer αλλά κ παραδοσιακός ταυτόχρονα :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα το περίπτερο κάτω από το σπίτι μου χρεώνει την paysafe εδώ και 2 μήνες 10.50( για αυτό δεν με ξαναείδε). Ο άλλος 50 μετρα πιο κάτω κανονικά 10ευρω (για αυτό με βλέπει συνέχεια)

Πάρτυ κάνει όταν σε βλέπει αδερφέ...

Paysafe με κάρτα, παίζει να βγάζει και το κόκκινο χαλί του Καμμένου όποτε πηγαίνεις 

f849857656.jpeg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...