Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού δεν βγάζουν τίποτα από αυτά!

Αυτο μην το λες...

Απο ενα πακετο δεν βγαζουν τιποτα οντως... Αν πουλας ομως 200-300 πακετα την ημερα π.χ , βγαζει 20-30 ευρω μονο απο τσιγαρα...

• Like 1
  • Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο μην το λες...

Απο ενα πακετο δεν βγαζουν τιποτα οντως... Αν πουλας ομως 200-300 πακετα την ημερα π.χ , βγαζει 20-30 ευρω μονο απο τσιγαρα...

Μου φαίνεται δύσκολο να δίνουν τόσα, εκτός αν μιλάμε για πολύ κεντρικά.

Δημοσ.

Σιγουρα παιζει ρολο και η τοποθεσια...

Φιλος μου που ηταν συγγενης με ενα περιπτερα (το περιπτερο σε πλατεια με καφετερειες-μπαρακια) μου ελεγε πως καθαριζε μερικες φορες 5000 το μηνα! Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβες αυτο βεβαια, αλλα η ουσια ειναι πως του εμεναν λεφτα αρκετα...

Βεβαια η πλατεια τωρα εχει νεκρωσει απο τα καφε-μπαρακια (εχουν αλλαξει οι ''πιατσες'') και το περιπτερο εχει κλεισει...

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μαγαζι με ψιλικα.κερδος σε εισιτηρια κ τυπο ειναι 3% στα τσιγαρα επισης αν κ σε καποια εχει παει κατω απο 3%.Στις καρτες τωρα ειναι γυρω στο 1,8-2,2% (συν το ρευμα που καταναλωνει το μηχαναματακι ολη μερα συν 1 μετρο ταινια που βγαζει σε καθε συναλαγη καρτων..το λεω αυτο γιατι καταναλωνει πολυ χαρτι)και ολα αυτα αν τα πληρωσεις με καρτα σου κραταει προμηθεια η τραπεζα απο 1 εως1.5% αναλογα την τραπεζα.Τα 0,30 λεπτα επιπλεον ειναι απολυτως νομιμα εαν σου κοψει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.Δηλαδη μας ειπαν να βαλουμε στις ταμιακες ενα πληκτρο οπου θα χτυπαμε τα 0,30€ κ θα ειναι με φπα 24%.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη μας ειπαν να βαλουμε στις ταμιακες ενα πληκτρο οπου θα χτυπαμε τα 0,30€ κ θα ειναι με φπα 24%.

Ποιος σας το ειπε αυτο?

Δημοσ.

+ promo bonus προβολες επιστροφες...

Αλλα να κανετε θεμα τα χ cents της paysafe τα οποια καταληγουν κουβα απευθειας σε τζογο στοιχημα ειναι και λιγο αστειο :P

Δημοσ.

Ο συλογος περιπτεριουχων.Για να ειναι νομιμο το 30λεπτο.Για μενα φταιει το κρατος που δεν εχει μεριμνισει να εξαιρουνται προιοντα με τοσο χαμηλο ποσοστο κερδους απ τα pos

Δημοσ.

Όταν δεν έκοβαν αποδείξεις 9 στις 10 φορές έκαναν έκπτωση στον πελάτη τον ΦΠΑ που τσέπωναν???? Τώρα πρέπει να του λυπηθούμε για το χαμηλό κέρδος στις κάρτες και στα τσιγάρα? Γιατί δεν λές και το κέρδος σε πατατάκια, σοκολάτες, αναψυκτικά κλπ? Γτ δεν πουλάνε μόνο κάρτες και τσιγάρα... Θα πει και για το ρεύμα που καίει το μηχάνημα ρε φίλε. ΚΛΑΙΩ

Red Bull στο Lidl έχει 0,90 και πας σε ψηλικατζίδικο και σου λέει 2€. Ναι μωρέ σιγά 100% πάνω το πουλάω, ξέρεις πόσο ρεύμα καίει το POS μου?

• Like 4
Δημοσ.

Ρε φιλε πήγαινε στο Λιντλ και παρτο. Είναι σύγκριση αυτή; είναι σαν να μου λες ότι ο καφές στο σπίτι έχει 20 λεπτά και στην καφετέρια 3.5 ευρω. Δεν σε αναγκάζει κανεις να πάρεις τιποτα απο τα 2.

Και επειδή εθιξες το θέμα, τα περισσοτερα προϊόντα τα μικρά καταστήματα τα αγοράζουν στις τιμές που πουλανε τα σουπερ μάρκετ

• Like 6
Δημοσ.

Όταν δεν έκοβαν αποδείξεις 9 στις 10 φορές έκαναν έκπτωση στον πελάτη τον ΦΠΑ που τσέπωναν???? Τώρα πρέπει να του λυπηθούμε για το χαμηλό κέρδος στις κάρτες και στα τσιγάρα? Γιατί δεν λές και το κέρδος σε πατατάκια, σοκολάτες, αναψυκτικά κλπ? Γτ δεν πουλάνε μόνο κάρτες και τσιγάρα... Θα πει και για το ρεύμα που καίει το μηχάνημα ρε φίλε. ΚΛΑΙΩ

Red Bull στο Lidl έχει 0,90 και πας σε ψηλικατζίδικο και σου λέει 2€. Ναι μωρέ σιγά 100% πάνω το πουλάω, ξέρεις πόσο ρεύμα καίει το POS μου?

Ενω ολα τα αλλλα επαγγελματα ηταν νομοταγης πολιτες κ απ τα πατατακια επεσε εξω η Ελλαδα...Τα σκευτεσε αυτα που λες;Αμα σ ερθει να φας σοκολατα κανενα βραδυ η καμια καποτα πηγαινε να χτυπας στο λιντλ να σ ανοιξουν...Συγκρινεις τον κωτσοβολο με ενα μαγαζακι με ηλεκτρικα ειδη γειτονιας.Σιγουρα ειναι ακριβοτερα τα περιπτερα αλλα δεν γινετε να εχουν το ιδιο ποσοστο κερδους με σουπερ μαρκετ.Πας εκει για μια ξαφνικη ελλειψη οχι για τα ψωνια του μηνα.Συνελθε...
  • Like 4
Δημοσ.

Ρε φιλε πήγαινε στο Λιντλ και παρτο. Είναι σύγκριση αυτή; είναι σαν να μου λες ότι ο καφές στο σπίτι έχει 20 λεπτά και στην καφετέρια 3.5 ευρω. Δεν σε αναγκάζει κανεις να πάρεις τιποτα απο τα 2.

Και επειδή εθιξες το θέμα, τα περισσοτερα προϊόντα τα μικρά καταστήματα τα αγοράζουν στις τιμές που πουλανε τα σουπερ μάρκετ

Τυγχάνει να ξέρω πόσο αγοράζουν και πόσο κέρδος έχουν σε πολλά προϊόντα, για τις αποδειξούλες τι έχεις να μας πείς φίλε? Έκανες έκπτωση εσύ όταν δεν εκοβες ή όλα τσέπη? Ήταν ακριβό το χαρτί μήπως και γιαυτό δνε έκοβες?

Δημοσ.

Τυγχάνει να ξέρω πόσο αγοράζουν και πόσο κέρδος έχουν σε πολλά προϊόντα, για τις αποδειξούλες τι έχεις να μας πείς φίλε? Έκανες έκπτωση εσύ όταν δεν εκοβες ή όλα τσέπη? Ήταν ακριβό το χαρτί μήπως και γιαυτό δνε έκοβες?

Ολα στην τσεπη μαγκαρα γι αυτο εχω τωρα 8 πολυκατοικιες κ 5-6 αμαξια..κανε κ εσυ περιπτερο να κονομησεις.
  • Like 4
Δημοσ.

Δεν μιλησα για τις αποδείξεις. Υπάρχει επαγγελμα στην Ελλάδα που έκοβε ολες τις αποδείξεις; Πες μου ενα καταστημα που δεν έχει φοροδιαφύγει ούτε 1 ευρω, ένα πες μου. Άλλη κουβεντα οι αποδείξεις...

Και αφού ξερεις ποσό αγοράζουν και πόσο πουλάνε για πες μας και τι ποσοστό του ημερήσιου τζίρου είναι τα ψυλικα σε ενα περίπτερο.. 10%?

Αυτο που τσακωνόμαστε όλοι την ωρα μεταξύ μας.. Λες και όλοι ειμαστε αθώοι. Ναι όλοι φταιξαμε και συνεχίζουμε να φταίμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος μπερδευει τους εφοπλιστες με τους περιπτεραδες.Βρε κ με 60%κερδος να δουλευαμε ποσα να παρεις απ το περιπτερο;;;Εκτος οτι τωρα πια εχουν τα περισσοτερα αναγραφομενη τιμη...Κρουασαν τσιχλες γαριδακια με ποσοστο απο 10-15% ακομα κ το redbull που λες εχει αναγραφομενη 1,80 κ το αγοραζω 1,22

• Like 2
Δημοσ.

Το αγοράζεις 1.22€ το πουλάς με 70% κέρδος στα 2€ και δεν κόβεις απόδειξη, αλλά αν σου πει κάποιος να πληρώσει με κάρτα για ανανέωση χρόνου θα θυμηθείς να χρεώσεις 0.30€

Φίλε δεν σε λυπάμαι όσ και να κλαίγεσαι. Αν δεν βγαίνεις να το κλείσεις, καρφί δεν μου καίγεται

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...