Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το γράφει και ο Ρέκλα παραπάνω, αλλά ναι, το άκουσα και από επαγγελματίες, άλλος 1,5%, άλλος 2%...Υπερβολικό δεν είναι; Εκτός και αν δεν ισχύει. Σε καμιά American Express νομίζω, όχι στις άλλες...
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πλήρωνα με κάρτα τον ψιλικατζή. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε. Μια μέρα πιάσαμε συζήτηση μου εξήγησε τι κ πως κ έφριξα. Από τότε προφανώς κ κατάργησα την κάρτα. Τον πληρώνω όμως κάθε τελευταία εργάσιμη του μήνα μια κ έξω γιατί προσωπικά έχω καταργήσει παντελώς τα μετρητά κ δεν μπορώ να στηνομαι στο ATM για φράγκο δίφραγκα. Κ γω ευχαριστημένος είμαι κ ο ψιλικατζης.Win win. Πώς το έχεις καταφέρει αυτό; Σε καμιά American Express νομίζω, όχι στις άλλες... Στην american είναι παραπάνω (3+ νομίζω) γι'αυτό πολλά μαγαζιά δεν την παίρνουν καθόλου!
crom251 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρτάται τι κατάστημα έχεις, πόσο τζίρο κανείς κλπ. Στα βενζινάδικα που ο τζίρος είναι τεράστιος η προμήθεια μπορεί να είναι και κάτω από 0,5. Σε κάποια μαγαζιά μπορεί να είναι και 3 ή ίσως και παραπάνω αναλόγως την κάρτα... Γενικώς καλό είναι και εμείς σαν καταναλωτές να αξιολογούμε καταστάσεις. Την βενζίνη ή το σούπερ μάρκετ ή τα ρούχα ok πλήρωσε τα με κάρτα. Μην πας και πληρωνεις με κάρτα ρε τραγικε τα τσιγάρα ή την κάρτα για το τηλέφωνο που ο άλλος βγάζει ψίχουλα και με το pos μπαίνει από μέσα... Ακόμα και για τα ψιλοποσα, άσχετα αν σε κάποια προϊόντα το κέρδος είναι μεγάλο, τραγικό το βρίσκω προσωπικά να πληρώνεις με pos. Τζάμπα το χαρτί του pos, έλεος... 3
panossar95 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Και εμένα το περίπτερο κάτω από το σπίτι μου χρεώνει την paysafe εδώ και 2 μήνες 10.50( για αυτό δεν με ξαναείδε). Ο άλλος 50 μετρα πιο κάτω κανονικά 10ευρω (για αυτό με βλέπει συνέχεια) 1
thant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι που δεν έχει αναφερθεί. Ακόμα στα περίπτερα δεν είναι υποχρεωτική η χρήση pos. Όποιος περιπτεράς έχει βάλει το έχει κάνει με δική του θέληση. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι που δεν έχει αναφερθεί. Ακόμα στα περίπτερα δεν είναι υποχρεωτική η χρήση pos. Όποιος περιπτεράς έχει βάλει το έχει κάνει με δική του θέληση. Το κάνει με δική του θέληση γιατί προσπαθεί να κρατήσει όσους πελάτες πληρώνουν με κάρτα, αλλιώς θα αναγκαστεί να το κλείσει
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι περίεργος πόσοι πληρώνουν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα με κάρτα!
thant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το κάνει με δική του θέληση γιατί προσπαθεί να κρατήσει όσους πελάτες πληρώνουν με κάρτα, αλλιώς θα αναγκαστεί να το κλείσει Υποθετικά μιλάς; Μια χαρά δουλεύει και χωρίς πος.
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το κανει για να πληρωνει η πλεμπα με την καρτα αλληλεγγύης 1
paylidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν εμφανίστηκε και στις περιοχές σας, αλλά ακούω για απαιτήσεις +0,30 λεπτών σε πελάτες, από περιπτεριούχους κλπ όταν αγοράζουν κάρτες για κινητά ή ακόμα και paysafe και η αγορά γίνεται μέσω pos. Δεν έχουν κέρδος από αυτά; Αν όχι, γιατί δεν τα βγάζουν εκτός καταλόγου τους και να τελειώνει το παραμύθι; Την κάρτα των 10€ την παίρνουν 9.80-9.90 ανάλογα την εταιρεία του τερματικού και τη συμφωνία ανα πελατη. Το θεωρείς κέρδος; Το πακέτο τα τσιγάρα το παίρνουν 3.85-3.90€ και το πουλάνε 4. Κέρδος και αυτό; 2% να έχει συνολική προμήθεια η κάρτα στα 14€ για μια κάρτα και ένα πακέτο τσιγάρα είναι 0.28€ όταν το μικτό κέρδος τους από την ανωτέρω πώληση είναι 0.35 και έχουν να πληρώσουν εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ κ μισθό αν έχουν υπάλληλο, ρεύμα τηλέφωνο κλπ. Δε ξέρω αν είναι νόμιμο σαν ενέργεια πάντως παράλογο μη το λέτε... Το να τα βγάλουν εκτός καταλόγου σημαίνει ότι απλά μετά θα το κλείσουν. Έχεις δει περίπτερο χωρίς τσιγάρα και κάρτες;; 3
thant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι περίεργος πόσοι πληρώνουν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα με κάρτα!Είχα διαβάσει ότι στην Αγγλία που εφαρμόζεται αυτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακόμα είναι στο 50% η χρήση πλαστικού χρήματος.Εμείς θέλουμε από την πρώτη μέρα να σπάσουμε όλα τα κοντέρ... Μ@λ@#/@$. 2
techm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τα καπνικά είδη και οι κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας,κρατάνε ακόμη τα ψιλικατζίδικα και τα περίπτερα.Είναι,βλέπετε,η ανάγκη του κόσμου αλλιώς θα είχαν βάλει λουκέτο προ πολλού οι αετονύχηδες.
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τα καπνικά είδη και οι κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας,κρατάνε ακόμη τα ψιλικατζίδικα και τα περίπτερα.Είναι,βλέπετε,η ανάγκη του κόσμου αλλιώς θα είχαν βάλει λουκέτο προ πολλού οι αετονύχηδες. Αφού δεν βγάζουν τίποτα από αυτά!
spyros007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εδω ο άλλος ηθελε να πληρωνει την τυρόπιτα στον φουρνο με καρτα και τα εβαλε με τον φουρναρη που ηθελε μετρητα. Λιγο νιονιό δεν υπάρχει ποια.................. .
techm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Άλλες αλήτρες οι φουρναραίοι.Παίρνεις γάλα και πληρώνεις πετρέλαιο.Από παντού να βγάλουν μαρούλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα