AntiCambeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 @mastoras007 Αν δεν βάλεις κάρτα γίνεται φραγή εισερχομένων και εξερχόμενων κλήσεων στους 3 μήνες γιατί ο πάροχος έτσι γουστάρει. Το έχω πάθει,εσύ; ΥΓ:Είχα γράψει οτι υπάρχει bug και δεν μπορώ να κάνω παράθεση απο το κινητό αλλά δεν βρίσκω το θέμα.Εσείς μπορείτε να κάνετε παράθεση;
mastoras007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Αυτο ξεκίνησε να ισχύει τα τελευταια χρόνια οχι οταν ημουν εγώ φοιτητής οχι
AntiCambeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 @mastoras007 Για τώρα μιλάμε,όχι πριν 20 χρόνια.Οι πάροχοι έκαναν φραγή στους 6μήνες και το μείωσαν στους 3.Δεν μου απάντησες όμως,έχεις μείνει χωρίς 1€; Χαίρω πολύ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, mastoras007 είπε Αράξτε ρε παιδια..αν εχεις 10 ευρό να τα δώσεις για κάρτα τοτε θα έχεις και 0,30 να δώσεις Ωραια λογικη...σκεψου να στο εκαναν αυτο σε ΚΑΘΕ πραγματα που αγοραζεις και πληρωνεις...Απο το νερακι σου στο περιπτερο και τα φασολακια στο σουπερ μεχρι στον λογαριασμο της ΕΥΔΑΠ...να σου λενε ολοι αραξε μαν μου...15 λεπτα παραπανω για να βγαλω κερδος...ΟΧΙ παει και τελειωσε.Αν θες αφηνε μπουρμπουαρ στον περιπτερα και στον ψιλικατζη και στο παιδι στον κισε που πληρωνεις και βαλε και για δημαρχος μετα...Απο τι βλεπω στον μισθο μου παντως κανεις ποτε δεν λεει βαλτου λιγο ακομα του κακομοιρη μωρε ετσι για το καλο...η γιατι δουλεψε 10 ωρες παραπανω αυτον τον μηνα. 4
Lanike71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, mastoras007 είπε Επιδή ειμαι ενας απο αυτους που τρόλαρε θα σου απαντήσω οτι εγώ δέν τρόλαρα συγκεκριμένα αυτο, εγώ τρόλαρα την υπερβολή, οτι Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ 0,30€ και'' τι'' και 'πώς' και 'γιατί' και ''αν ειναι δυνατόν'' Αράξτε ρε παιδια..αν εχεις 10 ευρό να τα δώσεις για κάρτα τοτε θα έχεις και 0,30 να δώσεις στον περιπτερα για την εξηπηρετηση που σου κάνει να σου παρέχει την καρτα,Σε αυτο το θέμα πραγματικα΄εχουμε κάνει την μλκια επιστήμη.. αν εισαι οπος λές ανεργος οικονομικα στριμογμένος κτλ κτλ που σε κανενα δεν το ευχομαι τοτε δέν θα βάλεις κάρτα, Δεν το λέω υποτιμιτικά και εγώ εχω περάσει ειδικά σαν φοιτητης περιοδους τρελής αφραγγείας..ετρωγα λέσχη εμενα εστίες κτλ. κάρτα δέν εβαζα ποτέ... με έπερναν τηλ απλά.. Δέν εχω καμια σχεση με περίπτερο απλα ειμαι ελευθερος επαγγελματίας και ψιλοκαταλαβαίνω τη φάση του περιπτερά. Δηλαδή αν περισσεύουν, τα δίνουμε σε περιπτεράδες; Ωραίος. Και από πότε η δουλειά έγινε "εξυπηρέτηση"; Δουλεύει για να βγάλει λεφτά και να ζήσει, δεν εξυπηρετεί κανένα. 2
Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ωραια λογικη...σκεψου να στο εκαναν αυτο σε ΚΑΘΕ πραγματα που αγοραζεις και πληρωνεις...Απο το νερακι σου στο περιπτερο και τα φασολακια στο σουπερ μεχρι στον λογαριασμο της ΕΥΔΑΠ...να σου λενε ολοι αραξε μαν μου...15 λεπτα παραπανω για να βγαλω κερδος...ΟΧΙ παει και τελειωσε.Αν θες αφηνε μπουρμπουαρ στον περιπτερα και στον ψιλικατζη και στο παιδι στον κισε που πληρωνεις και βαλε και για δημαρχος μετα...Απο τι βλεπω στον μισθο μου παντως κανεις ποτε δεν λεει βαλτου λιγο ακομα του κακομοιρη μωρε ετσι για το καλο...η γιατι δουλεψε 10 ωρες παραπανω αυτον τον μηνα. Αυτό που περιγράφεις δεν χρειάζεται να σκεφτείς πως θα ήταν, ήδη συμβαίνει εδώ και χρόνια. Το νεράκι ο περιπτεράς στο χρεώνει 3-4 φορές πάνω από όσο το αγοράζει για να βγάλει κέρδος, τα φασολάκια επίσης το s/m στο χρεώνει όσο θέλει ώστε να βγάλει κέρδος, η εξόφληση νερού/ρεύματος χρεώνεται παντού(προπατζίδικα, ΕΛΤΑ, τράπεζες, S/M) με 0,50-1,00€. 6 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Και από πότε η δουλειά έγινε "εξυπηρέτηση"; Δουλεύει για να βγάλει λεφτά και να ζήσει, δεν εξυπηρετεί κανένα. Από τότε που οι εταιρείες έριξαν το ποσοστό κέρδους από 4 - 4,5% σε μέγιστο 1,5%, ενώ ταυτόχρονα τους υποχρεώνουν να πληρώνουν από την τσέπη τους τις προμήθειες των τραπεζών για πληρωμές με POS. Οι κάρτες στην ονομαστική τιμή πώλησης ΔΕΝ αφήνουν κέρδος. 2
AristidisZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δε μπορώ να καταλάβω την γκρίνια ορισμένων, πραγματικά Όπως πολύ σωστά λέει ο Joshua, δε βλέπω κανέναν να διαμαρτύρεται για το 0,50 νταβατζιλίκι στην πληρωμή των ΔΕΚΟ μέσω internet banking, ο περιπτεράς τους μάρανε όλους... Πραγματικά ρε παιδί μου, τόσο δύσκολο σας είναι να έχετε 20 ευρώ στο πορτοφόλι σας ; Δηλαδή αν όντως κολλήσει ένα POS για τον οποιοδήποτε λόγο τι θα κάνετε ; 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Αυτό που περιγράφεις δεν χρειάζεται να σκεφτείς πως θα ήταν, ήδη συμβαίνει εδώ και χρόνια. Το νεράκι ο περιπτεράς στο χρεώνει 3-4 φορές πάνω από όσο το αγοράζει για να βγάλει κέρδος, τα φασολάκια επίσης το s/m στο χρεώνει όσο θέλει ώστε να βγάλει κέρδος, η εξόφληση νερού/ρεύματος χρεώνεται παντού(προπατζίδικα, ΕΛΤΑ, τράπεζες, S/M) με 0,50-1,00€. Ναι αλλα εδώ δεν μιλαμε για το κερδος μονο...αλλα για το κερδος πανω από το κερδος...Θυμασαι τι εγινε με τον περιπτερα στην ακροπολη που χρεωνε το νερο πανω από 0,50 ετσι?Αυτο λεμε και τωρα. Κάθε προιον εχει μια τιμη που σου πουλαει ο περιπτεράς με ένα Α κερδος μικρο η μεγαλο...όταν όμως ο περιπτεράς από μονος του το ανεβαζει ενώ κανενα άλλο περιπτερο δεν το εχει τοσο τοτε ολοι θα γκρινιαξουν και θα πανε αλλου,αυτο λεμε. 53 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πραγματικά ρε παιδί μου, τόσο δύσκολο σας είναι να έχετε 20 ευρώ στο πορτοφόλι σας ; Δηλαδή αν όντως κολλήσει ένα POS για τον οποιοδήποτε λόγο τι θα κάνετε Ναι τοσο δυσκολο είναι...γιατι να εχω? Πριν 2 μηνες σε γνωστη αλυσιδα φουρνων. Παιρνω μια μπακετα και έναν καφε. Συνολοκο κοστος περι των 5 ευρο. Εχω πανω μου 3. Βγαζω καρτα..δεν περναει,βγαζω 2η καρτα δεν περναει, ερχεται ο επομενος κυριος με άλλη καρτα. Δεν περναει. Μετα από 5 λεπτα μας κερασαν τους καφεδες πληρωσα μονο το σάντουιτς με τα 3 ευρο που ειχα και ας ειχε 3.5-4 και εφυγα κυριος. Φυσικα και θα ξαναπαω γιατι σε μια περιεργη στιγμη με "βοηθησαν" αν μου λεγαν αφήστε τα όλα και μην παρετε τιποτα θα ελεγα σιγα ρε μαλακες για τα 2 ευρο που θα σας φαω...Αλλα από μονοι τους ειπαν τους καφεδες θα τους πετάξουμε ετσι κ αλλιως αφου τους φτιαξαμε οποτε σας τους κερναμε. Και στους 2! Χασαν συνολικα 3 ευρο και κερδισαν εν δυναμη πολλα περισσοτερα. 3
christopher0016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δε μπορώ να καταλάβω την γκρίνια ορισμένων, πραγματικά Όπως πολύ σωστά λέει ο Joshua, δε βλέπω κανέναν να διαμαρτύρεται για το 0,50 νταβατζιλίκι στην πληρωμή των ΔΕΚΟ μέσω internet banking, ο περιπτεράς τους μάρανε όλους... Πραγματικά ρε παιδί μου, τόσο δύσκολο σας είναι να έχετε 20 ευρώ στο πορτοφόλι σας ; Δηλαδή αν όντως κολλήσει ένα POS για τον οποιοδήποτε λόγο τι θα κάνετε ; καταλαβαινω και της 2 μεριες ο ενας πληρωνει την προμηθεια με το POS και ο αλλος δεν εχει μετρητα πανω του , (και καλα κανει) οταν πληρωνει τον καφε το σουπερ μαρκετ ,λογαριασμους τα παντα με καρτα , γιατι να εχει μετρητα πανω του? ο σωστος επαγγελματιας θα ακολουθησει την εποχη του να μαθει να δεχετε καρτα , στην τελικη εας διαμορφωσει της τιμες του για την καρτα εας βαλει 0,04 λεπτα παραπανω το προιον που πουλαει . αλλα μερικοι ειναι πονηροι και απαρχαιωμενοι , εχω εναν περιπτερα που εχει pos πουλαει τα χαρτακια 0,25 και 0,30 λεπτα εαν πας με καρτα σου λεει 0,50 ευρω μα του λεω η προμηθεια ποσο ειναι? δεν με νοιαζει μου λεει ο διπλα ποσο πουλαει τα χαρτακια μου λεει 0,50 δεν τα πουλαει? εγω τα εχω φτηνα να πληρωνομαι μετρητα εαν ειναι με καρτα θα τα βαλω και εγω 0,50 , αρα με εκβιαζει στα μουτρα μου να τον πληρωνω με μετρητα εαν θελω φτηνα χαρτακια.. περνει τα @@ μου ομως γιατι θα βρω αλλου με ιδιες και καλυτερες τιμες.. 2
AristidisZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ναι τοσο δυσκολο είναι...γιατι να εχω? Πριν 2 μηνες σε γνωστη αλυσιδα φουρνων. Παιρνω μια μπακετα και έναν καφε. Συνολοκο κοστος περι των 5 ευρο. Εχω πανω μου 3. Βγαζω καρτα..δεν περναει,βγαζω 2η καρτα δεν περναει, ερχεται ο επομενος κυριος με άλλη καρτα. Δεν περναει. Μετα από 5 λεπτα μας κερασαν τους καφεδες πληρωσα μονο το σάντουιτς με τα 3 ευρο που ειχα και ας ειχε 3.5-4 και εφυγα κυριος. Φυσικα και θα ξαναπαω γιατι σε μια περιεργη στιγμη με "βοηθησαν" αν μου λεγαν αφήστε τα όλα και μην παρετε τιποτα θα ελεγα σιγα ρε μαλακες για τα 2 ευρο που θα σας φαω...Αλλα από μονοι τους ειπαν τους καφεδες θα τους πετάξουμε ετσι κ αλλιως αφου τους φτιαξαμε οποτε σας τους κερναμε. Και στους 2! Χασαν συνολικα 3 ευρο και κερδισαν εν δυναμη πολλα περισσοτερα. Σοβαρό επιχείρημα, δε μπορώ να διαφωνήσω Θέλω να δω τι θα κάνεις αν μείνεις με κάνα αμάξι 2 το πρωί...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Θέλω να δω τι θα κάνεις αν μείνεις με κάνα αμάξι 2 το πρωί... Θα καλεσω την οδικη βοηθεια που πληρωνω?
christopher0016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κι αν σου κλέψουν το αμάξι ; - θα παρει ταξι θα βρει ατμ και ολα καλα. - κι αν μενει σε απομακρη περιοχη? - θα περπατησει μεχρι να βρει το κοντινοτερο ταξι η ατμ - κι αν ειχε χτυπησει το ποδι του εκεινη την μερα? - κι αν η γιαγια μου ουρουσε ορθια θα την ελεγαν παππου 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κι αν σου κλέψουν το αμάξι ; εισαι θεούλης το ξέρεις ε; Τελος το Offtopic από μενα.
AristidisZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εισαι θεούλης το ξέρεις ε; Θεούλης είσαι εσύ που πας χωρίς 1 ευρώ στην τσέπη χαλαρός παντού και πάντα χωρίς να υπολογίζεις το πιο απλό απροσδόκητο, π.χ. μια διακοπή ρεύματος αλλά ΟΚ, δικαίωμά σου στην τελική Y.Γ. αν είσαι σε καφετέρια και πέσει το ρεύμα ενώ έχεις πιει την φραπεδιά σου για πες, μας τι θα κάνεις ; Θα περιμένεις πότε θα δεήσει η ΔΕΗ ή θα κάνεις φασαρία για να σε κεράσουν τον καφέ ούτως ώστε να φύγεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα