Rebel17711 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα !!! Έχω κάποια βιντεοπαιχνίδια για υπολογιστή PC τα οποία είναι τουλάχιστον πάνω από 4 χρόνια (και ίσως παραπάνω) μέχρι και τα τα τέλη του '90 . Μήπως γνωρίζει κανείς σε ποιο μαγαζί-κατάστημα συμφέρει να τα δώσω για να πάρω άμεσα χρήματα? Και μια τελευταία . Τυχαίνει να έχω στα χέρια μου το Life Is Strange και το Watch Dogs στις ζελατίνες τους άθικτες . Συμφέρει να τα δώσω και αυτά μαζί με τα υπόλοιπα μεταχειρισμένα παιχνίδια? Η λύση του να τα βάλω σε αγγελία δεν συμφέρει , γιατί αναζητώ άμεσα χρήματα. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ότι έχει cdkey ξεχνα το, για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα αλλα tbh αμφιβάλλω να αγοράζει κάποιο μαγαζί pc games ποσο μάλλον να σου δίνει λεφτά. Ούτε UK δεν το κάνουν αυτό. Ίσως κάνα ebay?
Rebel17711 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ότι έχει cdkey ξεχνα το, για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα αλλα tbh αμφιβάλλω να αγοράζει κάποιο μαγαζί pc games ποσο μάλλον να σου δίνει λεφτά. Ούτε UK δεν το κάνουν αυτό. Ίσως κάνα ebay?Υπάρχει τότε το ενδεχόμενο για ανταλλαγή ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα