Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια . το πληκτρολογιο μου οταν ειμαι στα windows kai στον explorer δεν λειτουργει καθολου αλλα οταν ειμαι στο chrome λειτουργει κανονικα ..εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους αλλα δεν γινεται τιποτα δεν ξερω τι φαση και γιατι συμβανει αυτο.. επισης εχω δοκιμασει και ολες τις θυρες αρα ουτε και αυτο ευθυνεται . παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας γραψει . ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν κλείσεις τον chrome επανέρχεται το πληκτρολόγιο;

Έχεις kaspersky;

οχι και οχι

Κατέβασε το usbdeview και απεγκατεστησε το

keyboard και μετά το ξανασυνδέεις.

μπαα φιλε δεν τπτ! τα απεγκατεστησα ολα αλλα παλι το ιδιο 

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις μια ποιο λεπτομερή ανάλυση του προβλήματος;

Δηλαδή...

Τι λειτουργικό έχεις; Αν είναι 10 ποια έκδοση; (δεξί κλικ στην έναρξη->Εκτέλεση και δώσε winver από εδώ με αντιγραφή-επικόλληση)

Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά ή μετά από κάποιο update ή αλλαγή hardware;

Το πληκτρολόγιο λειτουργεί με κάποιον τρόπο ή η κατάσταση αυτή είναι μόνιμη;

Αν είναι 10άρια δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση; Η επανεκκίνηση στα 10 είναι διαφορετική από τον τερματισμό.

Δοκίμασες να διαγράψεις το πληκτρολόγιο από τη διαχείριση συσκευών και να κάνεις επανεκκίνηση;

Απεγκατάσταση τον chrome δοκίμασες;

Άλλο πληκτρολόγιο usb ή ps2;

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις μια ποιο λεπτομερή ανάλυση του προβλήματος;

Δηλαδή...

Τι λειτουργικό έχεις; Αν είναι 10 ποια έκδοση; (δεξί κλικ στην έναρξη->Εκτέλεση και δώσε winver από εδώ με αντιγραφή-επικόλληση)

Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά ή μετά από κάποιο update ή αλλαγή hardware;

Το πληκτρολόγιο λειτουργεί με κάποιον τρόπο ή η κατάσταση αυτή είναι μόνιμη;

Αν είναι 10άρια δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση; Η επανεκκίνηση στα 10 είναι διαφορετική από τον τερματισμό.

Δοκίμασες να διαγράψεις το πληκτρολόγιο από τη διαχείριση συσκευών και να κάνεις επανεκκίνηση;

Απεγκατάσταση τον chrome δοκίμασες;

Άλλο πληκτρολόγιο usb ή ps2;

λοιπον το λογισμικο μου ειναι windows 10 pro 

το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα

η κατασταση αυτη ειναι μονιμη 

οχι δεν δοκιμασα να το κανω επανεκκινηση 10 φορες θα το δοκιμασω 

ναι δοκιμασα να το διαγραψω και να το επαναφερω αλλα τπτ 

οχι δεν το δοκιμασα γτ εαν εδν διορθωθει μετα  θα ειναι δυσκολο να το ξανακατεβασω χωρις πληκτρολογιο

ναι δοκιμασα αλλο πληκτρολογιο και δεν εγινε τιποτα

επισης κατι που δεν ανεφερα αλλα ειναι πολυ σχετικο .. απο κατω δεξια εκει που γραφει σε ποια γλωσσα εισαι εχει εξαφανηστει τελειως το ΕΛ και το ΕΝ αντιστοιχα

Δημοσ.

Αυτό μου θα μπορούσε να είναι και κάποια μόλυνση από keylogger οπότε μέχρι να βρεις τι φταίει ή να λύσεις το πρόβλημα μην πληκτρολογείς κωδικούς.

Μήπως έβαλες κάποιο πρόγραμμα προστασίας πρόσφατα ή κάποιο πρόγραμμα που να κάνει οτιδήποτε με τα πλήκτρα π.χ. key2joy;

Όταν έχεις ανοιχτό τον chrome, μπορείς να χειριστείς τα εικονίδια και τα μενού των windows; Μπορείς δηλαδή να πατήσεις το πλήκτρο των windoows για να ανοίξει η έναρξη ή να κάνεις αναζήτηση; Αν π.χ. πατήσεις windows+r σου βγάζει την εκτέλεση εντολής ή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γενικώς στα windows;

Σε ασφαλή λειτουργία δοκίμασες να μπεις; Δες μερικούς τρόπους στο παρακάτω λινκ

https://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10

Είπες ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά. Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία πριν από τη στιγμή του προβλήματος; Πάτα windows+r ή κάνε δεξί κλικ στην έναρξη και πήγαινε Εκτέλεση. Δώσε rstr.ui (copy-paste) και προχώρα τα βήματα να επιλέξεις ημέρα επαναφοράς. Τα αρχεία σου δεν θα επηρεαστούν.

Όσο για την διαγραφή του chrome και την επανεγκατάσταση του, υπάρχει και το εικονικό πληκτρολόγιο ή μπορείς να κατεβάσεις τον chrome σαν offline installer για να τον έχεις έτοιμο για εγκατάσταση.

Google Chrome Offline Installer for All User Accounts (64-bit)

https://www.google.com/chrome/eula.html?system=true&standalone=1&platform=win64

Google Chrome Offline Installer for All User Accounts (32-bit)

https://www.google.com/chrome/eula.html?system=true&standalone=1

Μπορεί όμως μετά να μην δουλεύει το πληκτρολόγιο ούτε στον chrome οπότε αυτό άστο για τελευταία λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...