Προς το περιεχόμενο

win 7 σε macbook 3.1

Piterakos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έπεσε στα χέρια μου ένα macbook 3.1 λευκό και θέλω να του βάλω windows 7 x64 (ή και x86) προκειμένου να κρατήσει λίγο ακόμα να κάνει τα βασικά μιας και το lion είναι πλέον παλιό (πόσο μάλλον το leopard που έχει ήδη).

Προφανώς το bootcamp που έχει είναι παλιό και υποστηρίζει μόνο xp. Έφτιαξα ένα usb μέσα από το bootcamp του hackintosh μου αλλά αρνείται πεισματικά να μπουτάρει από αυτό.

Αρχικά δεν το βλέπει. Δοκίμασα με rEFIt το βλέπει αλλά πετάει διάφορα σφάλματα ότι και αν επιλέξω.
Δοκίμασα με στικάκι φτιαγμένο με rufus, πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση κολλάει στο "windows is loading files..."

Έχω παρτισιονάρει μέσω disk utility το δίσκο φορμάροντας το δεύτερο παρτίσιον σε fat32.

Έχω ξεμείνει από ιδέες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έπεσε στα χέρια μου ένα macbook 3.1 λευκό και θέλω να του βάλω windows 7 x64 (ή και x86) προκειμένου να κρατήσει λίγο ακόμα να κάνει τα βασικά μιας και το lion είναι πλέον παλιό (πόσο μάλλον το leopard που έχει ήδη).

Προφανώς το bootcamp που έχει είναι παλιό και υποστηρίζει μόνο xp. Έφτιαξα ένα usb μέσα από το bootcamp του hackintosh μου αλλά αρνείται πεισματικά να μπουτάρει από αυτό.

Αρχικά δεν το βλέπει. Δοκίμασα με rEFIt το βλέπει αλλά πετάει διάφορα σφάλματα ότι και αν επιλέξω.

Δοκίμασα με στικάκι φτιαγμένο με rufus, πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση κολλάει στο "windows is loading files..."

Έχω παρτισιονάρει μέσω disk utility το δίσκο φορμάροντας το δεύτερο παρτίσιον σε fat32.

Έχω ξεμείνει από ιδέες...

Δοκίμασε να βάλεις xp και μετά τρέξε το upgrade σε 7(32bit) από το στικάκι.

ΥΓ. Αν δουλεύει το cd rom του δοκίμασε από εκεί γιατί συνήθως ήταν κλειδωμένο το boot των windows από usb.

τελικά έκανα κάτι πιο ριζοσπαστικό. Έβαλα το parallels και ξεκίνησα τη διαδικασία να φτιάξω virtual machine με target disk το παρτίσιον του bootcamp. Πρωτού γίνει η πρώτη επανεκκίνηση σε 7, έκλεισα το parallels και έκανα restart το mac και μπήκα μέσω rEFIt στο παρτίσιον του bootcamp όπου και συνέχισε κανονικά η εγκατάσταση των 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...