orestis000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα,Έχω ένα ταμπλετ Lenovo yoga 2 1050f Εδώ και τρία χρόνια. Δεν το χρησιμοποιώ αρκετά, μόνο για YouTubeκαι Spotify. Τις τελευταίες 2 βδομάδες έχει αρχίσει να είναι πιο αργό. Το μόνο που έχω αλλάξει αυτές τις εβδομάδες είναι τα updates των εφαρμογών τίποτα άλλο. Έχω κλείσει όλες τις εφαρμογές, και ο αποθηκευτικός χώρος έχει 9 gb ελεύθερα οπότε δεν πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα. Εκτός από φορμάτ το άλλο μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ και καλές γιορτές
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Οι εφαρμογες φουσκωσαν (επιτηδες). Τσεκαρε γενικα και την μπαταρια, η apple το χει κανει συστημα, μπορει να μην ειναι και η μονη.
orestis000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 αυτό με την μπαταρία μπορώ να το βρω και μέσα από εφαρμογή σωστά; εάν δεν κάνω λάθος το geekbench σου βγάζει πληροφορίες και για το CPU speed και για την μπαταρία. Τουλάχιστον από ραμ δεν έχω πρόβλημα, έχω κάπου στα 700-900 MB ελεύθερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα