Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού δεν έχει full HD ανάλυση το tablet, πώς να παίξει 1080p video;

800 x 1280 pixels, 16:10 ratio (~157 ppi density) λένε στα specs άρα θα έπρεπε να παίζει τουλάχιστον 720p.

Μίλησα με το support της netflix και μου είπαν ότι δεν έχουν αναβαθμιστεί η άδειες και οι drivers από τον κατασκευαστή  άρα φαντάζομαι σε κάποιο μελλοντικό update από την huawei θα λυθεί το πρόβλημα.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

800 x 1280 pixels, 16:10 ratio (~157 ppi density) λένε στα specs άρα θα έπρεπε να παίζει τουλάχιστον 720p.

Μίλησα με το support της netflix και μου είπαν ότι δεν έχουν αναβαθμιστεί η άδειες και οι drivers από τον κατασκευαστή άρα φαντάζομαι σε κάποιο μελλοντικό update από την huawei θα λυθεί το πρόβλημα.

Ναι 720p λογικά θα παίζει, αλλά για full HD που έγραψες δε γίνεται αφού δεν έχει το hardware για να το παίξει. FYI πάντως παίζει κανονικά 720p σε YouTube.
Δημοσ.

είμαι Καλαμάτα. το έχω κάνει κράτηση, δεν πρόκειται να το πάρω τελικά.. αντίστοιχα οποίος θέλει μου λέει να του δώσω τα στοιχεία της κράτησης να πάει να το πάρει.

Δημοσ.

Γεια σου ρε Κωτσοβολε.

Ξαφνικα με το που αλλαξε η τιμη του εγινε σε ολη την Ελλαδα σχεδον(και σε πολλες περιοχες της Αθηνας)αμεσα διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/179974-huawei-mediapad-t3-9.6-2gb/16gb-wifi

και εμενα ακομα ειναι υπο εκτελεση :D

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σου ρε Κωτσοβολε.

Ξαφνικα με το που αλλαξε η τιμη του εγινε σε ολη την Ελλαδα σχεδον(και σε πολλες περιοχες της Αθηνας)αμεσα διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/179974-huawei-mediapad-t3-9.6-2gb/16gb-wifi

και εμενα ακομα ειναι υπο εκτελεση :D

Αυριο θα τα στειλουν φιλε μου.... Τους πηρα τηλέφωνο.
Δημοσ.

είμαι Καλαμάτα. το έχω κάνει κράτηση, δεν πρόκειται να το πάρω τελικά.. αντίστοιχα οποίος θέλει μου λέει να του δώσω τα στοιχεία της κράτησης να πάει να το πάρει.

Έχω στείλει inbox αν έχω μέχρι αύριο το πρωί τα στοιχεία κράτησης μπορώ να το πάρω εγώ από τον Κωτσόβολο Καλαμάτας.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αυριο θα τα στειλουν φιλε μου.... Τους πηρα τηλέφωνο.

Ειμαι σιγουρος οτι η εν λογω προσφορα θα κραταγε μεχρι τελος του χρονου ή μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων(οπου εξαντλημενο σημαινει οτι θα τους εχει τελειωσει και ή θα ξαναεχει stock μετα απο καιρο ή δεν θα ξαναφερει καθολου).

Και μην ξεχναμε και την περιπωση του συμφορουμιτη που πηγε να το παρει απο το καταστημα οπως ειπε πιο πισω και πηγαν να του δωσουν εκθεσιακο.

Τελος παντων μακαρι να τα στειλουν αυριο να τελειωνουμε με τον Κωτσο.

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα κανονικά παιδιά! Είχα αφήσει τη προσφορά από Black friday αλλά τώρα δε κρατήθηκα και καλά έκανα τελικά. Για τα λεφτά του το tablet τα σπάει. Άψογο και ποιοτικά και λειτουργικά.

Έχω και τη 10ευρη πείτε καμία θήκη από κότσο για το ταμπλέτακι όσο λεπτότερη γίνεται κατά προτίμηση.

Δημοσ.

Είχα πάει να το πάρω και εγω την μέρα της προσφορά αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. Τελικά έβαλα παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα.

Τώρα αναμονή και υπομονή για το πότε θα έρθει. 

Δημοσ.

Είχα πάει να το πάρω και εγω την μέρα της προσφορά αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. Τελικά έβαλα παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα.

Τώρα αναμονή και υπομονή για το πότε θα έρθει.

εμένα που ακολούθησα την ίδια τακτική, μου ακύρωσαν μονομερώς την παραγγελία διότι δεν πήγα να παραλάβω εντός 3 ημερών, που αναγράφεται στους κανόνες του collect @store. Πάρε τους ένα τηλέφωνο μπας και βγάλεις άκρη...
Δημοσ.

εμένα που ακολούθησα την ίδια τακτική, μου ακύρωσαν μονομερώς την παραγγελία διότι δεν πήγα να παραλάβω εντός 3 ημερών, που αναγράφεται στους κανόνες του collect @store. Πάρε τους ένα τηλέφωνο μπας και βγάλεις άκρη...

δεν σε πήραν τηλέφωνο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...