Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεε πες μας τι πήρες μπας και το προλάβουμε και μεις ρε συ ..... :P

Ενταξει ,αυτο που χρειαζομαι εγω μπορει για σενα να ειναι αδιαφορο  :)  ,τεσπα ,πηρα αυτο εδω https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/keyboards-sets/156427-logitech-k400-plus-wireless-black?cmicc=skroutz#magic  ,πατα πανω στην μαγικη τιμη

Μας βγαινει 21 ευρω ,το χρειαζομαι για την smart tv ή για οπου αλλου προκυψει  :P  , θελω να πιστευω να μη μας κανουν κανα σκηνικο αυριο ,το πολυ πολυ να μην παραλαβω 

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω ρε φίλε .... απίστευτο!

ΤΟ ΙΔΙΟ έκανα και γω το μεσημέρι που πέτυχα αυτή την τιμή.

Αύριο θα πάω και γω να χρησιμοποιήσω το 10ευρω.

(Δεν γίνονται αυτά ... χαχαχα)

Ελπίζω να το δεχτούν κανονικά!

Παιδιά το τάμπλετ είναι κορυφή για τα λεφτά αυτά.

Σα να κρατάς ένα ipad, με μέτρια οθόνη! (που σε καμιά περίπτωση δεν τη λες και κακή)
Περιμένω θήκη με καπάκι από ebay και θα είμαι κομπλέ.

Όσο για την φόρτιση, το βάζω το βράδυ και ΑΝ χρειαστεί ενδιάμεσα, με μια ώρα φόρτιση σε βγάζει άνετα μέχρι το βράδυ!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το τάμπλετ είναι κορυφή για τα λεφτά αυτά.

Σα να κρατάς ένα ipad, με μέτρια οθόνη! (που σε καμιά περίπτωση δεν τη λες και κακή)

Περιμένω θήκη με καπάκι από ebay και θα είμαι κομπλέ.

Όσο για την φόρτιση, το βάζω το βράδυ και ΑΝ χρειαστεί ενδιάμεσα, με μια ώρα φόρτιση σε βγάζει άνετα μέχρι το βράδυ!

Δεν αντιλεγω απλα βλεπω να γινεται φασαρια με τον Κωτσο ημερες που ειναι γιατι απο τις 23 εχω ριξει την παραγγελια και ακομα τιποτα.

Δημοσ.

Εννοείτε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αύριο μιας και τότε τα είχαν άμεσα διαθέσιμα και όχι "αναμένετε σύντομα" όπως είναι τώρα.. Προφανώς αύριο θα γνωρίζουν από τον προμηθευτή τους πότε έρχεται η επόμενη παρτίδα!
Εκτός αν στο έχουν στείλει και απλά έπεσες στις γιορτές και στ' απαγορευτικά και έχει κολλήσει κάπου.

(πριν 3 μέρες είχε απαγορευτικό, ήταν τότε που έριξες την παραγγελία)

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω απλα βλεπω να γινεται φασαρια με τον Κωτσο ημερες που ειναι γιατι απο τις 23 εχω ριξει την παραγγελια και ακομα τιποτα.

Δυσκολα φιλε να σταλουν αυτες τις ημερες προιοντα μιας που καμια courier δεν δουλευει ,πιστευω αυριο να φυγει απο αυτους για να παραλαβεις τις επομενες μερες

Δημοσ.

Δυσκολα φιλε να σταλουν αυτες τις ημερες προιοντα μιας που καμια courier δεν δουλευει ,πιστευω αυριο να φυγει απο αυτους για να παραλαβεις τις επομενες μερες

Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι τα πραγματα γιατι στο διαστημα αυτο εχω δει στο site τους να αναφερεσαι καποιες φορες  ως αμεσα διαθεσιμο για αποστολη στον χωρο.Την ιδια ημερα που εκανα την παραγγελια μαλιστα το εγραφε αυτο.

Αν λοιπον επαιζε θεμα λογω των ημερων με τους κουριερ να μην το εμφανιζε ως αμεσα διαθεσιμο για αποστολη,ας το εβγαζε μονο για παραλλαβη απο το καταστημα για να μπορει και ο αλλος να παρει την 10ευρη δωροεπιταγη.

Γιατι ολες αυτες τις μερες το προιον παρουσιαζεται με μια δωροεπιταγη την οποια δεν μπορεις να παρεις επειδη δεν υπαρχει αμεσα διαθεσιμο σε καποιο καταστημα.

Αν παλι δεν γνωριζουν ποτε θα εχουν αποθεμα ας το βγαλουν προσωρινα μη διαθεσιμο.

Κοινως επιστρεφουμε πισω σε αυτο που ειπα περι κοροιδιας του Κωτσοβολου(που υποτιθεται μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες της χωρας).

Δημοσ.

Ενταξει ,τι να πω ,προσωπικα εγω αν αγοραζα κατι ημερα Σαββατου, δεν θα περιμενα με την καμια να σταλει την ιδια ημερα , οπως και σωστα λες την ημερα που εκανες την παραγγελια ηταν διαθεσιμο , ε ,εχει κρατηθει για σενα και θα γινει αμεση αποστολη ,δυστυχως πεσαμε πανω σε αργια και courier δεν δουλευουν , τι πρεπει να γινει; αυτην ειναι η αποψη μου, τωρα ο καθενας απο εμας ας κρινει ,εγω ασφαλες συμπερασματα θα βγαλω αυριο με την δωροεπιταγη 

edit

το καλο πραγμα αργει ,προσωπικα ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ,το μονο που με προβληματιζει ειναι τα 16gb ,ισως με καποιο root διορθωθει και αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα, το χτυπησαμε και το πληκτρολογιο ,μαγικη τιμη απο το internet (απ οτι βλεπω τωρα δεν υπαρχει, ισα που προλαβα αυτην την μαγικη τιμη) και στο καταστημα καταχωρησης  κουπονιου , ολα αψογα ,χωρις παρατραγουδα    :-D  , η δωροεπιταγη ειναι για ολα τα προιοντα ,μαλλον δεν το εθεσα σωστα ,ειναι για προιοντα που η τιμη τους ειναι 10 ευρω και πανω  :P

Δημοσ.

Ξέρει κάνεις άμα έχεις 2 κουπόνια 10ε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις την ίδια αγορά-προϊόν ή είναι ένα κουπόνι στη καθε αγορά.

Λογικά θα μπορείς άλλα για να με σίγουρος ρωτάω  :-)   

Δημοσ.

Ξέρει κάνεις άμα έχεις 2 κουπόνια 10ε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις την ίδια αγορά-προϊόν ή είναι ένα κουπόνι στη καθε αγορά.

Δε μπορεις

Δημοσ.

κακό αυτό  :mad:

Μολις ξαναδιαβασα τους ορους και δεν ειναι σαφες αν μπορεις να χρησιμοποιησεις 2 κουπονια στην ιδια αγορα. Για να μη σε παρω στο λαιμο μου, καλυτερα να τους ρωτησεις.  

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το netflix.Εχει καταφέρει κάποιος να παίζει νετφλιξ 1080p στο συγκεκριμένο tablet ? Έχω vdsl 50αρα και πάνω από 480p δεν παίζει το ρημάδι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το netflix.Εχει καταφέρει κάποιος να παίζει νετφλιξ 1080p στο συγκεκριμένο tablet ? Έχω vdsl 50αρα και πάνω από 480p δεν παίζει το ρημάδι.

Αφού δεν έχει full HD ανάλυση το tablet, πώς να παίξει 1080p video;
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω σίγουρα, είναι αρκετά πιθανό να μην μπορείς.

Πιθανότατα όμως θα ισχύει το κουπόνι για οποιοδήποτε προϊόν, επομένως θα μπορείς ίσως να πάρεις π.χ. μια κάρτα 10 Ευρώ για το κινητό σου με το δεύτερο κουπόνι, ώστε να το εξαργυρώσεις κι αυτό με κάτι που θα έπαιρνες έτσι κι αλλιώς στην ίδια τιμή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...