Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για τις θήκες

Πιστεύω ότι αυτές που ειναι διαφανείς από πίσω σπάνε πιο εύκολα

Είχα πάρει παλιά

Εγω αγοράζω τις χοντρές γιατί τα παιδάκια τα σπάνε.

απο αυτές που έστειλε ο φίλος αυτές που εχουν χοντρές γωνίες 

https://www.ebay.com/itm/for-Huawei-MediaPad-T3-10-9-6-AGS-W09-L09-L03-PU-Leather-Stand-Case-Cover/253310197682?hash=item3afa76dfb2:m:mUqthvKpyNq_Oq_zReknYRA

Δημοσ.

Μια απορια οσο αφορα το κουπονι ,πριν λιγο εκανα μια παραγγελια online με την επιλογη μαγικη τιμη ,αν παω αυριο για παραλαβη και τους δειξω το κουπονι θα μου μειωσουν τα 10 ευρω η οχι; 

Δημοσ.

Μα το έχω παραγγείλει με παράδοση στο σπίτι...

Τους δινω 1-2μερες ακομα μηπως ερθει αλλιως θα πεσει τηλεφωνο για καντηλια,γιατι την ιδια μερα που εκανα παραγγελια ελεγε αμεσα διαθεσιμο(για παραγγελια)και ο Κωτσος μας δουλευει.

Δημοσ.

Μια απορια οσο αφορα το κουπονι ,πριν λιγο εκανα μια παραγγελια online με την επιλογη μαγικη τιμη ,αν παω αυριο για παραλαβη και τους δειξω το κουπονι θα μου μειωσουν τα 10 ευρω η οχι; 

Και εγώ θα πάω αυριο να παραλάβω αυριο κάτι που πήρα με μαγική τιμή+θα χρησιμοποιήσω μια επιταγη. Πιστευω ναι θα μειωθεί καθώς δε γράφει κάτι στους όρους του κουπονιού... 

Δημοσ.

Και εγώ θα πάω αυριο να παραλάβω αυριο κάτι που πήρα με μαγική τιμή+θα χρησιμοποιήσω μια επιταγη. Πιστευω ναι θα μειωθεί καθώς δε γράφει κάτι στους όρους του κουπονιού...

Μακάρι φίλε, πέτυχα καλή τιμή :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...