Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα κράτηση από το site για παραλαβή από το κατάστημα. Όταν πήγα να παραλάβω και αφού με έβαλαν να το πληρώσω,μου είπαν πως δεν υπάρχει,παρά μόνο ένα εκθεσιακό. 

Δεν υπήρχε καμία διάθεση,ούτε για καλύτερη τιμή στο εκθεσιακό ούτε για κάποιο παραπλήσιο μοντέλο. 

Ούτε καν μια συγνώμη. Το μόνο που μου είπαν,αν θέλω να ακυρώσω το τιμολόγιο.

ντροπη τους πραγματικα

γ αυτο πριν παραλαβω τους ρωταω αν ειναι εκθεσιακο,αν ειναι σφραγισμενο κτλπ

τελικα το πηρες η το εδωσες πισω?

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, τελικά το πήρα και εγώ έως ότου βρω κάτι πιο δυνατό,δοκίμασα την φόρτιση της μπαταρίας που πολύς ντόρος γίνεται, από 0% θέλει 5 ώρες για πλήρη φόρτιση, δεν το λες και άσχημα μιας και κάτω από 20% δεν το αφηνουμε οι περισσότεροι, άρα με 2-3 ώρες στην πρίζα κατά της διάρκειας της ημέρας κάνουμε την δουλειά μας

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω ριξει παραγγελια και ειναι ακομα υπο εκτελεση...Για να το επαιρνα απο καταστημα ουτε λογος αφου συνεχεια μου βγαζει κατι καταστηματα σε επαρχια μονο.

Πως γινεται να ξεχωρισουμε αν ειναι εκθεσιακο ή οχι σε online παραγγελια για να ξερω αν τους το φερω κεφαλι ή οχι?

Δημοσ.

ε αν ειναι εκθεσιακο το κουτι δεν θα ειναι αποσφραγισμενο.χωρις ταινια ασφαλειας κτλπ?

παντως να σας πω κατι? εγω εκθεσιακο προιον όπως εχω πει παλαιοτερα δεν αγοραζω ακομα και με τεραστια εκπτωση να μου κανουν,ακομα και κουπόνια έκπτωσης για μελλοντικη αγορα να μου δωσουν.ακομα και δωρα μαζι με το προιον και οτιδήποτε άλλο.

εχω δει τα απίστευτα να κανουν σε προιοντα εκθεσιακα ο κάθε μπιχλας,κομπλεξικος και γ αυτο δεν παιρνω ποτε εκθεσιακα. (και για να μην πουμε τις απειρες ωρες αναμμενα και παντα στην φορτιση προιοντα κτλπ)

Δημοσ.

Πως σας ήρθε τώρα αυτό για τα εκθεσιακα; παρέλαβε κάνεις χωρίς να το γνωρίζει; εγώ παρέλαβα από κατάστημα, το έβγαλε μπροστά μου από το ντουλάπι σφραγισμένο, πάντως ταινία ασφαλείας δεν πρόσεξα αν έχει, νομίζω πως όχι

Δημοσ.

Μόνο ζελατίνα έχουν!

Τα εκθεσιακά κυρίως τα αγοράζουν και φθηνότερα. Όποτε πωλούνται και σε άλλη τιμή. Να μυρίσετε τις θύρες φόρτισης και ακουστικών, εάν βγάζουν άρωμα κυκλώματος. Τότε είναι καινούργιο.

Δημοσ.

Γιατι ο Κωτσος τωρα τελευταια το συνηθιζει αυτο σε αρκετα προιοντα κυριως αυτα που δεν μπορεις να αγορασεις online αλλα μονο σε ορισμενα καταστηματα.

Το προβλημα με τα εκθεσιακα ειναι οτι ειναι παρανομο(ρωτηστε ΓΓΚ ή καποιο δικηγορο)να πουλαει full price εκθεσιακα προιοντα για καινουργια.

Καταλαβαινω οτι τωρα τις γιορτες που το διαφημιζει και αρκετα(ειναι οτι πρεπει για δωρο)να υπαρχει μεγαλη ζητηση αλλα αν δεν εχει κομματια ας γραψει οτι εξαντληθηκαν.

Πας να το αγορασεις απο το καταστημα και σου λεει οτι ειναι εκθεσιακο?Ας στο αφησει στα 60ευρω ξερω γω(δηλαδη γεναια εκπτωση).

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο δύσκολο είναι να περάσουν μια ζελατίνα ή το στρογγυλό διαφανές αυτοκόλλητο σε ενα εκθεσιακό; Σιγά. Και αν το ανοιξεις και δεις δαχτυλιες στην οθόνη τι να κανεις; Αν δεν έχει η οθόνη ζελατίνα κσι σου πουν οτι εσύ την εβγαλες τι κανεις; Απλως αντιλαμβάνεται οτι ήσουν κορόιδο. Δε λέω οτι τα κανει ο Κωτσος αυτά αλλά γενικώς γίνεται τίποτα σε τέτοιες περιπτωσεις; (Νταξει.... off topic...το ξέρω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ενα ταμπλετ που προοριζόταν για δώρο αλλά με πρόλαβε άλλος. Δεν έχει ανοιχθεί καν η συσκευασία. Αν θέλει κάποιος έρχεται και το παίρνει. Μένω Αθήνα. Η τιμή είναι όσο το πήρα - 99€. Παρακαλώ μην αρχίσουν τα μηνύματα δίνω 60€ κλπ.

Δόθηκε!

Επεξ/σία από mixanobious
Δημοσ.

Παιδιά αν παραγγείλω το ενλόγω ταμπλετ από το site του κοτσου και βάλω παραλαβή στο σπίτι θα πάρω την δώρο-επιταγή?

Δημοσ.

Παιδιά αν παραγγείλω το ενλόγω ταμπλετ από το site του κοτσου και βάλω παραλαβή στο σπίτι θα πάρω την δώρο-επιταγή?

Πρέπει η παραλαβή να γίνει από το κατάστημα για την δωροεπιταγη

Δημοσ.

ντροπη τους πραγματικα

ντροπη τους πραγματικα

Δεν το πήρα. Εκνευρίστηκα γιατί μου πρότεινε το εκθεσιακό χωρίς έκπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πήρα. Εκνευρίστηκα γιατί μου πρότεινε το εκθεσιακό χωρίς έκπτωση. 

και καλα εκανες

επισεις να τους ελεγες ότι ειναι παρανομο να πουλανε εκθεσιακα προιοντα σε τιμη σφραγισμενου και ολοκαινουργιου προιοντος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...