giorgos789456 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 @argi73 φίλε πόση ώρα πήρε η φόρτιση?
baskon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ και εγώ τον ts, παρέλαβα σήμερα το πρωί με παραγγελία από χθες το βράδυ. Χθες στο site τους δεν κατάφερα να βάλω τον κωδικό προσφοράς 10€ που είχα από προηγούμενη παραγγελία, αλλά στο ταμείο μου το πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από λίγα λεπτά μου ήρθε κι άλλος κωδικός για 10€, για χρήση έως 10/1.Δε μου απάντησαν συο προβλημα σχετικά με το κουπόνι. Παρολαυτα πηγα απο τον Κωτσόβολο, και επιβεβαιώνω ότι το κουπόνι δουλευει κανονικά αν το περάσουν στο κατάστημα, ενώ online οχι
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ακόμη και με 100 ευρώ δυσκολεύομαι να το πάρω.Εν έτει 2018 η ανάλυση της οθόνης και ο επεξεργαστής είναι dealbreaker για μένα. Θα ήταν βέβαια καλό δωράκι για μικρό παιδί ή για κάποιον μεγάλης ηλικίας που δε ζητάνε και πολλά. Εν ετη 2018 το μονο επωνυμο 10ρι με 2gb ram ειναι το lenovo με 50ευρω παραπανω και στα χρηματα και φυσικα με χειροτερη εκδοση android. Επισης στα χρηματα αυτα μονο κατι Mls της κακιας ωρας υπαρχουν. https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/m/28_288_380/Samsung_or_Lenovo_or_MLS/f/342116/megalo-9-6-11.html?order_by=pricevat&order_dir=asc 1
Antretng Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το έβαλα σε quick charge 3 και φόρτισε και γρήγορα (qualcom cpu) Θηκούλα από ebay γερμανιας 7€ σε 4 μέρες σπίτι. Περιμένω και temper glass. Εγώ σε φορτιστή 2A που το έβαλα δεν είδα διαφορά (πόσο μάλλον σε qc3). Και νομίζω και σε ένα review έγραφε αυτό που λέω, ότι δεν δέχεται περισσότερο από 1A. Σε πόση ώρα σου φόρτισε; Από πόσο μέχρι ποσο της % ?
bill987 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Όλα οκ με τον κοστσο και την δωροκάρτα, για μια θήκη του εν λόγω tablet πλήρωσα 7,90 από 17,90!
sopen Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα κράτηση από το site για παραλαβή από το κατάστημα. Όταν πήγα να παραλάβω και αφού με έβαλαν να το πληρώσω,μου είπαν πως δεν υπάρχει,παρά μόνο ένα εκθεσιακό. Δεν υπήρχε καμία διάθεση,ούτε για καλύτερη τιμή στο εκθεσιακό ούτε για κάποιο παραπλήσιο μοντέλο. Ούτε καν μια συγνώμη. Το μόνο που μου είπαν,αν θέλω να ακυρώσω το τιμολόγιο.
Eliaskat Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 αντιστοιχο εκαναν και σε εμενα , εριξα αρνητικη στο σκρουτζ, για να δουμε αν θα την δημοσιεύσουν
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το status του κινητου αλλαζει συνεχεια παντως στο site. Πριν λιγο εμφανιζοταν παλι ως αμεσα διαθεσιμο και τωρα παλι εκτος αποθεματος. https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/179974-huawei-mediapad-t3-9.6-2gb/16gb-wifi Έκανα κράτηση από το site για παραλαβή από το κατάστημα. Όταν πήγα να παραλάβω και αφού με έβαλαν να το πληρώσω,μου είπαν πως δεν υπάρχει,παρά μόνο ένα εκθεσιακό. Δεν υπήρχε καμία διάθεση,ούτε για καλύτερη τιμή στο εκθεσιακό ούτε για κάποιο παραπλήσιο μοντέλο. Ούτε καν μια συγνώμη. Το μόνο που μου είπαν,αν θέλω να ακυρώσω το τιμολόγιο. Αυτο που σου εκαναν ειναι παρανομο και κυριολεκτικα ντροπη και αισχος απο μεγαλη αλυσιδα να συνεχιζει τετοια πραγματα. Εχει ορεξη ο Κωτσος να τον τρεχουν νομικα ημερες που ειναι?
bill987 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά, ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί η κάρτα μνήμης να μορφοποιηθεί ως εσωτερική για να αυξήσεις τη μνήμη του. Παίδες γίνεται αυτό??? 1
history Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Καμία συγκεκριμενη πρόταση για θήκη για το tablet; 1
argi73 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ σε φορτιστή 2A που το έβαλα δεν είδα διαφορά (πόσο μάλλον σε qc3). Και νομίζω και σε ένα review έγραφε αυτό που λέω, ότι δεν δέχεται περισσότερο από 1A. Σε πόση ώρα σου φόρτισε; Από πόσο μέχρι ποσο της % ? Καλησπέρα, Τελικά το μέτρησα με μετρητή..και ναι δεν τραβάει παραπάνω από 1Α 0.83 για την ακρίβεια.. λάθος πληροφορία σας έδωσα..Είχα παρατηρήσει οτι πήγαινε γρήγορα από το 15% έως 45% (νομίζω καμιά ώρα) αλλά δεν ισχύει.. τώρα του έκανα πλήρη φόρτιση με τον μετρητή...Δύσκολο να το πάρω από την μικρή.. Επίσης για τις θήκες .. πολλές λένε οτι έχουν λειτουργία smart cover .. αλλά το 10αρι δεν έχει τέτοια λειτουργία.. το μικρότερο μόνο... 1
Antretng Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο με τη φόρτιση κάπως με ξενέρωσε. Ουσιαστικά πρέπει να θυμάσαι να το φορτίζεις γιατί αν το ξεχάσεις θα σε αφήσει στη μέση της μέρας μιας και φορτίζει αρκετά αργά. Κατά τα άλλα παραμένει η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα λεφτά (ίσως και λίγο παραπάνω). Απλά να ξέρετε ότι φορτίζει αργά με φορτιστή 1A.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το οτι φορτιζει αργα εχει ενα συν μακροπροθεσμα, οσον αφορα την διατηρηση αποδοσης της μπαταριας στο μελλον. 3
Antretng Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μα δεν σε εμποδίζει κάποιος να βάλεις αργό φορτιστή. Ας είχε λοιπόν την δυνατότητα να φορτίζει γρήγορα και ας του έβαζε όποιος ήθελε τον αργό φορτιστή που περιέχει. Προσωπικά αν τύχει να φορτίσω κάποιο κινητό το βράδυ βάζω ενα φορτιστή 0.8A ενώ στη μέση της ημέρας βάζω τον qc του. Επιπλέον μιλάμε για 5.000 mah μπαταρία. Ακόμα και με 2A να το φορτίσεις δεν θεωρείται κάποια υπερβολικά γρήγορη φόρτισηΕν πάση περιπτώσει, μια χαρά τάμπλετ ειναι. Απλά να χετε υπόψιν ότι δεν παίζει γρήγορη φόρτιση στη μέση της ημέρας. Θα το φορτίζετε ως επί το πλείστον το βράδυ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2017 από Antretng
xgol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αν θέλει κάποιος να παραλάβει απο Λάρισα, π.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις