magdalhnh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Έχω κι εγώ δωροεπιταγή, από αγορά αλλού προϊόντος, που μέχρι τώρα όπου κι αν προσπάθησα να τη χρησιμοποιήσω, δεν την δέχτηκε. Μας δουλεύει ο Κώτσος.
hasiotis_john Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μου ήρθε και μένα sms με τον κωδικό, αλλά μήπως θέλει λίγο χρόνο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί?Αν είχε περιορισμό για αγορά συγκεκριμένων προϊόντων, θα ήταν παράνομο να μην το έλεγε στο site με αστερίσκο!Μην αγχώνεστε παίδες , ίσως είναι και κάποιο κόλλημα στο σύστημα.
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) H δωροεπιταγή €10 ισχύει για την επόμενη αγορά και παραλαμβάνεται μέσω SMS στα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί κατά την παραγγελία μετά την παραλαβή της αγοράς (και μέσα σε 2 ημέρες από την παραλαβή της αγοράς). Από κάθε χρήστη μπορούν να λαμβάνονται έως τρία (3) κουπόνια αξίας €10. Δίνονται για αγορές έως 02/01/2018 και μπορούν να εξαργυρωθούν έως τις 10/01/2018 είτε στα φυσικά μας καταστήματα είτε στο www.kotsovolos.gr είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Ισχύει μια δωροεπιταγή ανά αγορά αξίας άνω των 75€. https://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=14291 Την μία αναφέρει τις δεκάευρες ως δωροεπιταγές και την άλλη ως κουπόνια. Πού να βγάλεις άκρη τι εννοεί και με την τελευταία πρόταση; Σχιζοφρένεια... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
bill987 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το πήρα σήμερα και επειδή δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα θήκης, έλεγα να πάω αύριο να πάρω μία με το κουπονάκι που μας έδωσαν, αν ισχύουν αυτά που γράφετε (πάνω από 75 ευρο) θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ή ,λόγω των ημερών, το παρδαλό γουρουνάκι!
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το πήρα σήμερα και επειδή δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα θήκης, έλεγα να πάω αύριο να πάρω μία με το κουπονάκι που μας έδωσαν, αν ισχύουν αυτά που γράφετε (πάνω από 75 ευρο) θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ή ,λόγω των ημερών, το παρδαλό γουρουνάκι! Δεν αξίζει να κάνεις σαματά μέρες που είναι, βρες λίγο χρόνο τώρα τις γιορτές και φτιάξε μία μόνος σου.
Lefteris235 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Και δεν δίνω 5 ευρώ να μου έρθει από Κίνα αντί να κάνω όλα αυτά ? 1
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλη φαση ο Κωτσοβολος.Σου γραφει στην σελιδα δωροεπιταγη 10ευρω να ψαρωσεις,σου γραφει μετα με μικρα γραμματα σε τι αγορες ισχυει και με ποιο τροπο παραλαβης,αλλα παραλαβη απο καταστημα δεν εχει το εν λογω προιον.... Θα τα φαει τα μουτρα του καμια μερα ο Κωτσοβολος αν συνεχισει ετσι γιατι και με τις δωροεπιταγες που συχνα πυκνα βαζει τα κανει σαλατα και σε αλλες περιπτωσεις που εχει παραλαβη μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα που τις περισσοτερες φορες ειναι εκθεσιακα. Οσο για το πιο πισω review καλα τα λεει.Για αρχικη τιμη κοντα στα 200ευρω εννοειται οτι το εν λογω ταμπλετ δεν αξιζει σε σχεση με το γνωστο galaxy αλλα στην τωρινη τιμη παιζει μπαλα μονο του για απλη χρηση. 2
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλη φαση ο Κωτσοβολος.Σου γραφει στην σελιδα δωροεπιταγη 10ευρω να ψαρωσεις,σου γραφει μετα με μικρα γραμματα σε τι αγορες ισχυει και με ποιο τροπο παραλαβης,αλλα παραλαβη απο καταστημα δεν εχει το εν λογω προιον.... Θα τα φαει τα μουτρα του καμια μερα ο Κωτσοβολος αν συνεχισει ετσι γιατι και με τις δωροεπιταγες που συχνα πυκνα βαζει τα κανει σαλατα και σε αλλες περιπτωσεις που εχει παραλαβη μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα που τις περισσοτερες φορες ειναι εκθεσιακα. Οσο για το πιο πισω review καλα τα λεει.Για αρχικη τιμη κοντα στα 200ευρω εννοειται οτι το εν λογω ταμπλετ δεν αξιζει σε σχεση με το γνωστο galaxy αλλα στην τωρινη τιμη παιζει μπαλα μονο του για απλη χρηση. Και στα media market έτσι κάνουν φίλε, πάνω απο 30 ευρώ επόμενη αγορά για κουπόνι έκπτωσης 5 ευρώ. Βασικά παντού το κάνουν σχεδόν.. Ακόμα και στα σούπερ.
baskon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καθώς εγώ ξεκίνησα το θέμα με τις δωροεπιταγές και το πρόβλημα τους, να πω ότι δεν είχα καμια απαντηση (μιλησα τηλεφωνικα+με εμαιλ+μεσω FB). Επίσης έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την παραλαβή του προιόντος και ακόμα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δωροεπιταγή άρα ουτε θέμα χρόνου είναι. Προφανώς Τετάρτη θα βγει άκρη. Μπραβο Κώτσο κάνεις τρομερές προσφορές και από οργάνωση σκίζεις 1
mihanikos1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα το πρωι το ταμπλετ και το μεσημέρι μου ήρθε ο κωδικός. Το απόγευμα πήγα και πήρα το χειριστήριο του xbox απο την αλλη προσφοραβκαι μου δέχτηκαν κανονικά το κουπόνι, πλήρωσα 25,99.
manpower Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ και εγώ τον ts, παρέλαβα σήμερα το πρωί με παραγγελία από χθες το βράδυ. Χθες στο site τους δεν κατάφερα να βάλω τον κωδικό προσφοράς 10€ που είχα από προηγούμενη παραγγελία, αλλά στο ταμείο μου το πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από λίγα λεπτά μου ήρθε κι άλλος κωδικός για 10€, για χρήση έως 10/1.
gekamp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά, ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί η κάρτα μνήμης να μορφοποιηθεί ως εσωτερική για να αυξήσεις τη μνήμη του.
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πλεον εμφανιζεται διαθεσιμο στο site αν και τα καταστηματα για παραλαβη μειωνονται συνεχεια. Email επιβεβαιωσης παντως δεν μου εχει ερθει ακομα απο χτες που εριξα παραγγελια.
argi73 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το έχω από την προηγούμενη προσφορά, Τίμιο με 99 ευρώ για Ελλάδα και 2 χρόνια εγγύηση. Δεν σκαλώνει πουθενά σε καθημερινές εργασίες κα casual gaming. (χρήση από την κόρη μου) SoT 6+ ώρες 60% με 70% φωτεινότητα. Γρήγορο και ψυχρό. Θηκούλα από ebay γερμανιας 7€ σε 4 μέρες σπίτι. Περιμένω και temper glass. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από argi73 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις