Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το πήρα στην προηγούμενη προσφορά για συγγενή με ελάχιστες απαιτήσεις. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για το price range και η ανάλυση είναι μια χαρά για απλή χρήση.
hasiotis_john Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Την προηγούμενη φορά δεν το πρόλαβα, τώρα όλα κομπλέ! Καλή φάση και το 10ευράκι σαν μπόνους. Ότι πρέπει για την γυναίκα και την μικρή να παίζει κάνα εκπεδευτικό παιχνιδάκι. Βασικά έχω ακούσει πολλές καλές κριτικές για το συγκεκριμένο και νομίζω πως στην τιμή αυτή μπορείς να παραβλέψεις τις όποιες ατέλειες!
kazumio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ δεν το είχα προλάβει Τώρα έριξα 2 Αν δεν θα πάω να τα πάρω Θα το αναφέρω μήπως κάποιος δεν πρόλαβε και τα θελει Ευχαριστώ
Setha123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά γνώμη; Η να πάω σε κινητό xiaomi redmi note 4? Μου άρεσε πολύ το τάμπλετ Δεν το θέλω για παιχνίδια.. youtube/fb/twitch browsing, παιχνίδια κάτι απλά..
greengr21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα το 8ιντσων από πλαίσιο στα 89ευρωπουλα όταν το είχε προσφορά γιατί με βολεύει περισσότερο,ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα παιδιά.
baskon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όσον αφορά τη δωροεπιταγή πάντως, αγόρασα αλλο προιον, μου ήρθε με SMS ο κωδικός, και προσπαθώ να τον χρησιμοποιήσω σε καποιο προιον και δε με αφήνει (λέει είναι για συγκεκριμένες κατηγορίες προιόντων μόνο). Κάτι τέτοιο δεν αναγράφετε ούτε στο site ούτε και στο SMS που έστειλαν. Πήρα τηλ, και μου είπαν θα με πάρουν πίσω τηλ. να μου πουν τι ισχυει. Απλώς να το έχετε στα υπόψη ..
Dr.Spy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 σου ηρθε email επιβεβαίωσης ? στην κατασταση σου εχει εχει παραληφθεί ?Ναι. Αυτό γράφει. Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!
papafigos84 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όσον αφορά τη δωροεπιταγή πάντως, αγόρασα αλλο προιον, μου ήρθε με SMS ο κωδικός, και προσπαθώ να τον χρησιμοποιήσω σε καποιο προιον και δε με αφήνει (λέει είναι για συγκεκριμένες κατηγορίες προιόντων μόνο). Κάτι τέτοιο δεν αναγράφετε ούτε στο site ούτε και στο SMS που έστειλαν. Πήρα τηλ, και μου είπαν θα με πάρουν πίσω τηλ. να μου πουν τι ισχυει. Απλώς να το έχετε στα υπόψη .. Αν σου ειναι ευκολο, δωσε μια ενημερωση μετα το τηλεφωνημα. Ευχαριστω.
Antretng Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά το μόνο αρνητικό που έχει η συσκευή ειναι ότι φορτίζει με 1A (ακόμα και αν βάλεις φορτιστή 2A δεν θα δεις διαφορά). Οπότε έχετε υπόψιν ότι φόρτιση στην ουσία θα κάνετε μόνο βράδυ.
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 υπαρχει τροπος να απεγκαταστησω τισ εφαρμογες της huawei? δεν με αφηνει να βγαλω μερικες
baskon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν σου ειναι ευκολο, δωσε μια ενημερωση μετα το τηλεφωνημα. Ευχαριστω. Δε ξέρω ποιος είναι ο χρόνος ανταπόκρισης τους, εννοείται δεν απάντησαν ακομα. Πάντως έστειλα και Mail. Το γεγονός ότι δε σε αφήνει να χρησιμοποιήσει το κουπόνι όπως το θέλεις, χωρίς να αναγράφουν κάτι, είναι απαράδεκτο και μειώνει την αξια της προσφοράς (προσωπικά πήρα έναν hdd, και ήθελα ακόμα έναν ίδιο και δε με αφήνει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι, μόνο για συγκεκριμενες κατηγορίες λεει) Ps: Τους βρηκα στο Fb.Τους έδωσα κωδικό και μου είπαν οτι το προώθησαν στο τεχνικό τμήμα. Δεν ανέφεραν κάτι για εξαιρέσεις στα προιοντα που μπορούν να αγοραστουν. Άρα είναι τεχνικό θέμα κατ' εξαίρεση για μένα άραγε, ή είναι 'τεχνικό θέμα΄ για όλους; Βεβαια ήταν και λίγο ασχετοι αυτοι στο Fb, μου είπαν ότι η δωροεπιταγή ισχύει μόνο αν αγοράσω σε επόμενη παραγγελία κάτι πάνω από 75 ευρώ.. Δε λέει αυτό το Promo, αλλά οκ έτσι και αλλιώς πάνω από 75 ήμουν. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από baskon 1
leros2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πέρασα και παρέλαβα πριν λίγο, τα έχουν μαζεμένα στο ταμείο, όσο ήμουν εκεί ήρθαν κανα 2 και τους έλεγαν έχουν εξαντληθεί... Μόλις μου ήρθε σμσ με το κωδικό της δωροεπιταγής, δομκιμή αργότερα
astakos21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως μπορεί κάποιος που το αγόρασε να τσεκάρει αν η εφαρμογή WeDo 2.0 της LEGO Education είναι συμβατή με το tablet?
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 http://bayimg.com/caLeeAagA Είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις