andromedion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα και χρονια πολλα.Παιδια μην τρωμε παπα με τις δηθεν διαροες.Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι διαφορετικο το S9.Και οσον αφορα την ποιοτητα του την ξερουμε(αψογη)οποιος θελει αγοραζει.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 1
vgctgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν δυο πράγματα παίζουν σε αυτήν την περίπτωση...Η μας κάνουν πλάκα η μας κάνουν πολύ πλάκα...Ειναι δυνατόν όλες οι ναυαρχίδες να βγαίνουν με διπλή κάμερα και η Samsung να συνεχίζει να εχει μονή κάμερα στο S9 όπως στο S8....Τι να πω...Περίμενα να βγει το S9 και για αυτό τον λόγο δεν πήρα το S8 Και τώρα αυτο που μπορώ να πω απο μεριά μου είναι ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Samsung γιατι θα πάρω τελικά το S8 αφού δεν βλέπω κάπου τεράστια διαφορά και θα μου μείνουν και χρήματα....Εκτος εαν την εχει δει APPLE Και το κάνει κόλπο...7 - 7plus
Expecto Patronum Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν δυο πράγματα παίζουν σε αυτήν την περίπτωση...Η μας κάνουν πλάκα η μας κάνουν πολύ πλάκα...Ειναι δυνατόν όλες οι ναυαρχίδες να βγαίνουν με διπλή κάμερα και η Samsung να συνεχίζει να εχει μονή κάμερα στο S9 όπως στο S8....Τι να πω...Περίμενα να βγει το S9 και για αυτό τον λόγο δεν πήρα το S8 Και τώρα αυτο που μπορώ να πω απο μεριά μου είναι ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Samsung γιατι θα πάρω τελικά το S8 αφού δεν βλέπω κάπου τεράστια διαφορά και θα μου μείνουν και χρήματα....Εκτος εαν την εχει δει APPLE Και το κάνει κόλπο...7 - 7plus Το Pixel 2 μονή κάμερα έχει και είναι πρώτο! Σου αρέσουν τα αντιαισθητικά πράγματα;
georgepppo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν δυο πράγματα παίζουν σε αυτήν την περίπτωση...Η μας κάνουν πλάκα η μας κάνουν πολύ πλάκα...Ειναι δυνατόν όλες οι ναυαρχίδες να βγαίνουν με διπλή κάμερα και η Samsung να συνεχίζει να εχει μονή κάμερα στο S9 όπως στο S8....Τι να πω...Περίμενα να βγει το S9 και για αυτό τον λόγο δεν πήρα το S8 Και τώρα αυτο που μπορώ να πω απο μεριά μου είναι ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Samsung γιατι θα πάρω τελικά το S8 αφού δεν βλέπω κάπου τεράστια διαφορά και θα μου μείνουν και χρήματα....Εκτος εαν την εχει δει APPLE Και το κάνει κόλπο...7 - 7plus εγώ με galaxy s6 τράβηξα φωτο σε νύχτα και το έκανε μέρα και σε δάσος όχι πόλη απλά με το φεγγάρι, χωρίς να το στηρίξω κάπου με μέγιστο τον χρόνο κλείστρου. η sammy έχει και μαμώ τις κάμερες και είναι δικές της γιατί να κάτσει να βάλει 15 κάμερες πάνω αν μπορεί να το κάνει καλύτερα με 1 απο τους άλλους? αλλά ξέχασα εδώ καθόμαστε να ασχολούμαστε με φρου φρου και αρώματα και όχι με την ουσία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα