Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να μας πειτε αν το πουλησατε το s8 ή οχι, δεν ενδιαφερει κανεναν.

Θα το σκεφτω σοβαρα το S9, μιας και τα galaxy ειναι τα καλυτερα all around τηλεφωνα, με τα ελαττωματα τους φυσικα, οπως όλα.

Να παρεις τι αλλο δηλαδη στο high end? Pixel, με 7000 bugs και χειροτερη οθονη; Με το αθλιο AOSP που φοραει και ειναι σαν Κινεζικο των 50€;

Αλλα εταιριες, πχ Sony-LG δεν υπαρχουν στον χαρτη, ουτε καν...

Ειτε σκας λιγοτερα για κανα Oneplus ή σε ναυαρχιδα πας σε galaxy

• Like 1
Δημοσ.

είναι λογικό να βάζουν διπλή κάμερα στο A8 και μια μόνο στο S9 ? Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό.

Για μένα fail είναι οι πολύ στρογγυλεμένες γωνίες, οι edge πλευρές φυσικά, που με το 18.5:9 δίνουν τελικά ένα ελεεινά στενό πλάτος...............

Αν βάλεις και τα on screen buttons, πάει στον καιάδα το όποιο όφελος από τα ελάχιστα bezels πάνω/κάτω.

Να μην ξεχάσω τη μικρή μπαταρία.... τουλάχιστον άφησαν(?) το αudio jack ....

Δημοσ.

Εγω λεω να μην το παρει κανενας , Αλώστε ποιος νοιάζεται για το ποσο λεπτο είναι , το αν είναι αδιαβροχο , αν εχει από τις καλυτερες οθονες , αν εχει καλη εκδοση BT, HD APTX , αν εχει από τις καλυτερες φωτογραφιες , αν εχει το καλυτερο μαυρο και χρωματα, αν είναι edge , αν εχει από τα μικροτερο body to screen ratio .... κτλ κτλ κτλ ...

Οσο υπαρχουν τα κινεζικα μια χαρα κανω την δουλεια μου ... 

Δημοσ.

Μια πολύ καλή προσθήκη και πλέον επιβεβλημένη, θα ήταν τα στέρεο ηχεία , ελπίζω να έχει. Κατά τα άλλα πρέπει να βάλουν 6Gb Ram και ταχεία φόρτιση και θα είναι καλή αγορά.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα έχει 6GB Ram,η κάμερα θα είναι ένα κλικ καλύτερη από το Note 8,και η μπαταρία θα βγάζει χαλαρά την μια μέρα...

Δημοσ.

προσωπικά δε με ενδιαφέρει επειδή δε μου αρέσει το πλάτος της συσκευής!!! Βέβαια αν σε 2-3 χρόνια όλα τα κινητά έχουν αυτό το σοκοφρετίστικο σχήμα θα το συνηθίσουμε όλοι μας.... :(

Δημοσ.

Σε τρεις τέσσερις μήνες από την στιγμή της κυκλοφορίας του θα το βρίσκεις στο 1/2 της αρχικής τιμής στο Σκρουτζ και σχεδόν τσάμπα εδώ στις αγγελίες.......ανάξια λόγου τηλέφωνα

Δημοσ.

Όσο όμορφο είναι από μπροστά τόσο άσχημο είναι από πίσω.......

Δεν είδες το Iphone X γιαυτό το λές... :-D

Σε τρεις τέσσερις μήνες από την στιγμή της κυκλοφορίας του θα το βρίσκεις στο 1/2 της αρχικής τιμής στο Σκρουτζ και σχεδόν τσάμπα εδώ στις αγγελίες.......ανάξια λόγου τηλέφωνα

https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html

Πρός το παρόν έχει ένα εξακοσάρι. Άν είναι ανάξιο λόγου μην χρησιμοποιείς την πιστωτική σου γι'αυτό.

Έχει άλλα σκουπίδια να αγοράσεις που σε εξαπατάνε οι εταιρείες τους.

• Like 3
Δημοσ.

Και η μπαταριά μισή μέρα αν το χρησιμοποιεις κανονικά... Γιαυτο τον λογο το πουλησα..

Ελαττωματικό θα ήταν . Το δικό μου πάει 1+ μέρα άνετα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα ρε μανία με αυτό το πλήκτρο bixby

συχαμερό τουλάχιστον. ο λόγος που άλλαξα το s8 >.<

Άσχετοι προφανώς... Το κουμπί γίνεται remap πολύ εύκολα και χωρίς root και λειτουργεί όπως εσύ θέλεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...