Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !!!!!!

Έχω ένα πρόβλημα με 4k ταινίες που η μορφοποίηση ήχου είναι atmos....

Αρχικά να ενημερώσω ότι βάζω usb σε 4k tv και την παίζει κανονικά αλλά σε home cinema 5.1 δεν περνάει ο ήχος.... Ξέρει κάποιος για τον λόγο ;;;;

Δημοσ.

δώσε περισσότερες λεπτομέρειες , πια τηλεόραση έχεις τι home cinema πως τα έχεις συνδέσει ;; δεν νομίζω να μπορεί τηλεόραση να περάσει atmos στο home cinema αλλά καλύτερα να μας τα πουν οι γνώστες.

• Like 1
Δημοσ.

lg 55uh770v είναι η tv και το hc είναι Sony BDVE2100 . Τονίζω ότι δεν έχω την απαίτηση να μου βγάζει ποιότητα "atmos" αλλα 5.1 . Η ταινία θα παίζει από usb πάνω στην tv και η tv θα είναι συνδεδεμένη με το home cinema με hdmi .

Όταν παίζει απο τα ηχεία της τηλεόρασης είναι οκ. αν βάλω το hc δεν βγάζει ηχο. Σήμερα πήρα το hc και δεν το έψαξα πολυ γιατί δεν πρόλαβα. υποψιάζομαι ότι δεν βγάζει ηχο γιατί το αρχειο είναι με atmos

Δημοσ.

Απο τα χαρακτηριστικα τοσο της τηλεορααης οσο και του HC δεν βλέπω καπου για αποκωδικοποιηση atmos. Οταν λες παιζει απο την tv ο ηχος, τι εννοεις? την κανει downmix σε stereo και την ακους? Για δοκιμασε να βαλεις το στικακι με την ταινια στο HC αντι για την τηλεοραση.

http://www.lg.com/gr/televisions/lg-55UH770V?gclid=Cj0KCQiA9_LRBRDZARIsAAcLXjf-p2_UUhPcU1B1CXyTe9EKNdKJwhqeV3TyUnNPaYp1z09uIhAvStcaAu-KEALw_wcB

https://www.sony.gr/electronics/systimata-home-cinema-ola-se-ena/bdv-e2100/specifications

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα παντως αφου λες οτι παιζει ο ηχος απο την τηλεοραση, θα επρεπε να παιζει και απο το HC. Στα 2 ηχεια τουλαχιστον, και ενδεχομενως και στο sub. Οπωε ισως ειναι καποια ρυθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα η ταινια θα εχει και αλλα αρχεια ηχου μεσα, δοκιμασε το δευτερο, μπορει να ειναι DTS σκετο

το atmos παντως δεν ειναι κωδικοποιηση ηχου, αλλα πιστοποιηση, μαλλον η ταινια ειναι σε DTS-HD η Tru-HD

• Like 1
Δημοσ.

έβαλα το hdmi που είχε η tv όταν την πήρα (της μάνας του) στην υποδοχή arc . Στις ρυθμίσεις τις lg για τον ήχο έχει έξοδο από hdmi. 
Smart sound Mode -->auto

Sound Mode settings --> Standard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...