Προς το περιεχόμενο

ibm spss statistics

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα μαγκες..ειμαι φοιτητης και χρειαζομαι αμεσα στο παραπανω προγραμμα καπως δωρεαν  γτ  η αγορα του ειναι υπερβολικα κοστοβορα... αν γνωριζει καποιος πως μπορω να το κατεβασω γτ ειμαι ψιλο ασχετος θα με σωζε γιατι πλησιαζει εξεταστικη και καιγομαστε...  δεν ξερω αν το εβαλα στο στο σωστο τομεα ..αν εκανα λαθος ζηταω προκαταβολικα  συγγνωμη. σε οτι αφροα το προγραμμα  ας ειναι οσο παλιο γινεται και νανε στ αγγλικα

Δημοσ.

Ως φοιτητής δεν έχεις κάποια άδεια από το Πανεπιστήμιο?
Καλύτερα ρωτα τους καθηγητές σου, αν σου δώσουν απάντηση "βρες το σπασμένο για να κάνεις την δουλειά σου" θα τους τα έψαλνα ένα χεράκι...

Παρόλα αυτά στην σελίδα της IBM υπάρχει ειδική τιμή για φοιτητές.
Μέσω επίσημων διανομέων. Link.png Site: https://studentdiscounts.com/spss.aspx
Με 36 δολάρια παίρνεις άδεια για 6 μήνες και για εγκατάσταση σε 2 υπολογιστές!
Φαντάζομαι μπορείς να την μοιραστείς με κάποιον συνάδελφο σου...
18 δολάρια για 6 μήνες είναι μια χαρά... το επόμενο εξάμηνο την αγοράζει ο συνάδελφος την άδεια και την μοιράζεστε μαζί...

Γενικά για όσο καιρό είσαι φοιτητής και μπορείς να τους το αποδεικνύεις θα μπορείς να ανανεώνεις την άδεια.

Δημοσ.

εστειλα εμαιλ στον καθηγητη και η απαντηση του ηταν ενα ξερο οχι δεν παρεχεται απο το πανεπιστημιο..   για να καταλαβεις τι τραβαω  εχω  2 μαθηματα για πτυχιο και το 1 ειναι αυτη η μαλακεια.. και σαν μαθημα ειναι σχετικα βατο αν βρεις καπου να το κατεβασεις..εψαξα για σπασμενο αλλα δεν βρηκα τπτ ( ισως αυτο εγινε επειδη ειμαι και ασχετος)

Δημοσ.

Παλικάρι υπάρχει σε πάρα πολλά μέρη "δωρεάν" αυτό το πρόγραμμα δεν επιτρέπεται εδώ να αναφέρουμε που. Άρχισε να ψάχνεις βοηθός σου είναι το Google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...