Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ιστορία τριτοκοσμικών υπηρεσιών: Αφού μας ζάλισαν με το εκπληκτικό δίκτυό τους, vdsl, οπτικές ίνες και δε συμμαζεύεται, αποφασίσαμε να "αναβαθμιστούμε" (λολ) σε vdsl. Μετά από λίγες εβδομάδες, και ενώ συγχρονίζαμε στις εξωφρενικές ταχύτητες των 6-8Mbps, μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά μας, παραδέχτηκαν ότι η περιοχή (κέντρο Αθήνας, όχι κάπου στα σύνορα) έχει πρόβλημα και θα γυρίσουν τη γραμμή μας σε adsl, αφού... δεν έχουν ιδέα πότε και αν θα λυθεί.

Πίσω στην adsl: Καιρό τώρα, όποτε έριχνε καλή βροχή, η σύνδεση ήταν εξαιρετικά χαμηλής ταχύτητας. ΚΑΘΕ φορά που έβρεχε δυνατά. Ερχόταν ο τεχνικός, σκάλιζε το εξωτερικό κουτί, και, ως διά μαγείας, το πρόβλημα διορθωνόταν. Την τελευταία φορά, πριν καμιά βδομάδα, μας ενημέρωσε ότι πρέπει να αντικαταστήσουμε την εσωτερική καλωδίωση, επειδή έχει πρόβλημα. Φυσικά, βέβαια, η σύνδεση πάλι επανήλθε, μετά την επέμβασή του. Μάλλον μπήκε στους τοίχους και έφτιαξε την εσωτερική καλωδίωσή μας προσωρινά.

Σήμερα, γυρνάω σπίτι, σέρνεται το σύμπαν, συνδέομαι στο ρούτερ και βλέπω αυτό: Upload/download 167/4395 kbps. Τρου στόρι, μπρο. Παίρνω τηλέφωνο, "ε ναι ξέρετε, έχει δηλωθεί βλάβη στην εσωτερική σας καλωδίωση κι αν δεν επισκευαστεί, δεν μπορώ να δηλώσω νέα βλάβη". Οπότε απαντάω "εγώ να αντικαταστήσω την καλωδίωση, αλλά αν δε διορθωθεί το θέμα, που δε θα διορθωθεί γιατί δε φταίει αυτό, θα με αποζημιώσετε εσείς για τα έξοδα και την ταλαιπωρία;" - "Εεεε να, ξέρετε, ο τεχνικός βρήκε βλάβη, οπότε σε αυτή την περίπτωση, θα είναι και αλλού η βλάβη..." - "Μμμ ναι οκ, αλλά αν είναι ΜΟΝΟ αλλού η βλάβη, εγώ θα πληρώσω και θα ταλαιπωρηθώ ΞΑΝΑ, επειδή εσείς είστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ". Αυτό το τελευταίο δεν το είπα, αλλά το σκέφτηκα, το ίδιο είναι.

Φυσικά, η απάντηση ήταν ξανά "αν δεν αντικατασταθεί η καλωδίωση..." και γιατί να τους νοιάξει άλλωστε και να τρέχουν να αποκαταστήσουν τη βλάβη για τις υπηρεσίες που πληρώνω και ΔΕ λαμβάνω; Αυτοί έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι και εγώ θα μείνω, ουσιαστικά, χωρίς ίντερνετ για τουλάχιστον ένα 4ήμερο. Μάλλον ένα 4ήμερο ΑΚΟΜΑ, αφού τον τελευταίο μήνα περισσότερο δεν είχα ίντερνετ, παρά είχα. ΚΑΙ θα χρεωθώ την ασχετοσύνη τους.

Από Τετάρτη, θα κοιτάξω για νέο πάροχο. Προς το παρόν απλά θα τους κάνω ρόμπα σε όποιον έχει οθόνη. Γεια σας!

Δημοσ.

όλα εξαρτώνται απ τον πΟΤΕ αν δεν έχεις με αυτούς ίντερνετ δεν θα χεις με καμιά εταιρία

• Like 1
Δημοσ.

Κατανοώ το πρόβλημα σου αλλά με το να φωνάζεις και να τους λές έτσι δεν θα βγάλεις άκρη επίσης όπου και να πάς μην περιμένεις και πολλές αλλαγες διότι όλοι το ίδιο σαπιο δίκτυο χρησημοποιούν εκτός αν στη περιοχή σου έχει δίκτυο η wind η vodafone οπότε οκ αλλά πρόσπαθησε με το τεχνικο μιπως βρεις άκρη 

Δημοσ.

Το να μην έχεις ίντερνετ είναι ένα πράγμα. Το να σε αφήνουν χωρίς ίντερνετ και να τα ρίχνουν στην "εσωτερική καλωδίωση" και να σε βάζουν σε έξοδα και περισσότερη ταλαιπωρία για κανένα λόγο, απλά επειδή είναι ανίκανοι, είναι άλλο.

Δε φώναζα στο τηλέφωνο, προφανώς. Μιλούσα πολύ ήρεμα και ευγενέστατα, απλά ήξερα πολύ καλά τι έλεγα, αντί να συμφωνώ με ό,τι βλακεία άκουγα. Σίγουρα είμαι πιο σχετικός από τον τυχαίο δημόσιο υπάλληλο-τηλεφωνητή, που έχει έτοιμες γραμμένες απαντήσεις για κάθε ερώτηση και τις επαναλαμβάνει.

Είμαι πολύ εκνευρισμένος αυτή τη στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε και εγω τα ίδια έχω με τη vodafone στη δουελεία μου δεν έχω εισερχόμενες κλήσεις 

Το πρόβλημα απο 19/11/2017 καθημερινά τηλέφωνα, έχω εκτροπή καταλαβένεις το κόστος ολοι είναι για το @@@@@@ και οπως λές ανίκανοι και άσχετοι το μόνο που ξέρουν είναι να σου λένε πως συνδεέις το ρουτερ 

Δημοσ.

Από Τετάρτη, θα κοιτάξω για νέο πάροχο. Προς το παρόν απλά θα τους κάνω ρόμπα σε όποιον έχει οθόνη. Γεια σας!

Εγω εδω θα περιμενω να γελασω

• Like 1
Δημοσ.

αν ο τεχνικος μετραει εξω απο το σπιτι αρκετα παραπανω απ αυτο που ερχεται στο μοντεμ κατι  φταιει στο σπιτι.

πχ αν εξω μετραει 8 και μεσα εχεις 4 τοτε εχεις θεμα.

αλλα αν εχεις 4 σκαλιζει το box εξω και πας στα 8  και στο box βλεπει πανω κατω τα ιδια νουμερα, τοτε οχι.

πες τους να ερθει τεχνικος, να μου πει ποσο μετραει στο box και αν οντως εχω αποκλιση στο σπιτι τοτε οκ.

γιατι μεχρι τωρα δεν εχω ενημερωθει για κατι τετοιο.

παντως και παροχο να αλλαξεις ο ιδιος οτετζης θα ερχεται να στο φτιαξει, και θα σε χει γραμμενο κιολας.

Δημοσ.

Περιμένω το καλοκαίρι που λήγει η σύμβαση με τον ΟΤΕ για να αλλάξω πάροχο. Σαν τρελός περιμένω να έρθει εκείνη η ώρα.

Τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ στο Γαλάτσι με τον ΟΤΕ. Βαρέθηκα να τους μιλάω για χαμηλό Internet

Δημοσ.

Γιατι νομιζεται ολοι οτι αλλαζοντας παροχο αλλαζουν τα προβληματα η ακομα καλυτερα απλα εξαφανιζονται?

οτι δηλαδη ο νεος παροχος που θα σε αναλαβει θα παει και θα σκαψει ολον τον δρομο θα βρει τι προβληματα ειχες πριν και θα στα διορθωσει?

ουτε καν...απλα "σε βγαζει απο την πριζα"  ο ΟΤΕ και σε βαζει ο αλλος...αρα δεν αλλαζει τιποτα για σενα...τα ιδια προβληματα θα εχεις οπου και να πας.

Δημοσ.

Στο γειτονα 2 φορες οτετζηδες (συνεργειο οχι τα κολοπαιδακια απο το τηλεφ)  τον βαλανε να φερνει ηλεκτρολογο με δικα του εξοδα και να ψαχνεται . Φυσικα το προγραμμα 3 play full fack με 50αρα μια χαρα του το κατσανε , τωρα τρεχει .... ζητημα να τον βαλουνε σε απλο ουτε 10

Δημοσ.

αν ο τεχνικος μετραει εξω απο το σπιτι αρκετα παραπανω απ αυτο που ερχεται στο μοντεμ κατι  φταιει στο σπιτι.

πχ αν εξω μετραει 8 και μεσα εχεις 4 τοτε εχεις θεμα.

αλλα αν εχεις 4 σκαλιζει το box εξω και πας στα 8  και στο box βλεπει πανω κατω τα ιδια νουμερα, τοτε οχι.

πες τους να ερθει τεχνικος, να μου πει ποσο μετραει στο box και αν οντως εχω αποκλιση στο σπιτι τοτε οκ.

γιατι μεχρι τωρα δεν εχω ενημερωθει για κατι τετοιο.

παντως και παροχο να αλλαξεις ο ιδιος οτετζης θα ερχεται να στο φτιαξει, και θα σε χει γραμμενο κιολας.

Το τι μετράει έξω και τι μετράει μέσα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θέμα μου. Το ίντερνετ πέφτει όταν βρέχει. Καθαρίζει τα καλώδια στο κουτί και το ίντερνετ επανέρχεται. Το αν μπορώ να έχω 20 Mbps και έχω 15, λόγω καλωδίωσης, μας είναι απολύτως αδιάφορο. Τώρα έχω 2 και προφανέστατα δε φταίει η καλωδίωση γι'αυτό, αλλιώς θα είχα πάντα 2.

Πάροχο δε θα αλλάξω για να έχω καλύτερο ίντερνετ, αλλά για να έχω καλύτερη αντιμετώπιση. Επαγγελματίες που δε σέβονται και εξυπηρετούν τον πελάτη που τους πληρώνει, μπορούν να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Θα μου πεις, βέβαια, στην Ελλάδα ζεις και όλοι είναι ζώα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάτσω να ανέχομαι την κατάσταση. Θα αλλάζω μέχρι να βρεθεί κάποιος σωστός. Ίσως. Κάποτε.

Δημοσ.

Υπομονή για καμπίνες παιδιά, κανένας σοβαρός παροχος δεν επενδύει σε χαλκό. Παλιό και παρωχημένο δίκτυο, το μόνο σίγουρο φεύγοντας από ΟΤΕ είναι ότι θα είστε χειρότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Υπομονή για καμπίνες παιδιά, κανένας σοβαρός παροχος δεν επενδύει σε χαλκό. Παλιό και παρωχημένο δίκτυο, το μόνο σίγουρο φεύγοντας από ΟΤΕ είναι ότι θα είστε χειρότερα.

ναι αλλα αν το box του πιανει υγρασια η η εσωτερικη του εχει προβλημα αυτα τα προβληματα θα μεινουν και στο vdsl, αφου αφορουν το καλωδιο μετα το καφαο.

μπορει να μην φαινονται τοσο εντονα μπορει και να φαινονται 

Το τι μετράει έξω και τι μετράει μέσα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θέμα μου. Το ίντερνετ πέφτει όταν βρέχει. Καθαρίζει τα καλώδια στο κουτί και το ίντερνετ επανέρχεται. Το αν μπορώ να έχω 20 Mbps και έχω 15, λόγω καλωδίωσης, μας είναι απολύτως αδιάφορο. Τώρα έχω 2 και προφανέστατα δε φταίει η καλωδίωση γι'αυτό, αλλιώς θα είχα πάντα 2.

μπορει και να βγαζει το προβλημα το καλωδιο που καταληγει στο box απ την πλευρα σου ομως, και οχι απ την αλλη πλευρα. δεν εχω ιδεα ποσο ευκολο ειναι γιατι μενω σε πολυκατοικια, αλλα αν το box ειναι χαλια, μπαζει νερα κτλ ζητα να το αλλαξουν.

αν το box ειναι σε καλη κατασταση παλι δεν αποκλειεται να φταιει η δικια σου μερια που καταληγει στο κουτι, να ναι οξειδωμενο, με μεγαλη ευαισθησια στην υγρασια κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...