Προς το περιεχόμενο

[Ακουστικά] OEM Samsung AKG S8 Headphones with Mic for Samsung Galaxy S8/S8 Plus - 1.99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αγορά 30-12-17 (2 τεμάχια) τίποτα ακόμα :( Ε, 3 μήνες πάει πολύ

Τους έστειλα σήμερα στο chat μήνυμα για refund και το δέχθηκαν, υπό τον όρο να τους ξαναπληρώσω οοοοοοοοοοοταν έρθουν.

Σε 3-7 εργάσιμες θα ολοκληρωθεί το refund μου είπαν. Για να δούμε...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, samsunglife είπε

αγορά 30-12-17 (2 τεμάχια) τίποτα ακόμα :( Ε, 3 μήνες πάει πολύ

Τους έστειλα σήμερα στο chat μήνυμα για refund και το δέχθηκαν, υπό τον όρο να τους ξαναπληρώσω οοοοοοοοοοοταν έρθουν.

Σε 3-7 εργάσιμες θα ολοκληρωθεί το refund μου είπαν. Για να δούμε...

Ας κάνω και εγώ το ίδιο....

Δημοσ.

Έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι σήμερα, την πρώτη παραγγελία από 27/12. Τέλη Φεβρουαρίου είχα παραλάβει από ταχυδρομείο την παραγγελία που είχα κάνει 10/1.

Δημοσ.

Πάντως εγώ παρέλαβα 2 κομμάτια(με καθυστέρηση,ζαπαλς είσαι).Και σε σύγκριση με τα rock zircon και τα Xiaomi hybrid , είναι μια χαρά τίμια, χειρότερα μεν, αλλά αρκετά καλά για 1 δολάριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έτσι για να μην στεναχωριέστε.

Εγώ τα αγόρασα από εδώ. http://www.activestore.gr/ilektrika-ilektronika/eikona-kai-ihos/handsfree-samsung-akg-black-original-bulk-eo-ig955/  πριν 10 μέρες.

Ήταν μάλιστα σε retail έκδοση σε μαύρο κουτί με μαγνητικό κλείσιμο, με τα ανταλακτικά λαστιχάκια τους. Δηλαδή πανάκριβη συσκευασία.Μάλιστα πήγα και τα παρέλαβα από το κατάστημα που με διαβεβαίωνε ότι είναι original. Έγραφαν και αυτά στην συσκευασία made in Vietnam.

Μόλις τα έβαλα να παίξουν απαγοητεύτηκα τόσο πολύ που άρχισα να ψάχνω να βρώ τις διαφορές, τις οπτικές έστω, από τα πραγματικά original. Είνα ελάχιστες και θέλει εμπειρία.

Σήμερα άνοιξαν σαν παπαρούνες και είδα στο εσωτερικό όλη την φτήνια της κατασκευής. Έχασα απλά 20 ευρώ γιατί είχα πάρει 2 ζευγάρια. Τώρα να πάω να τον ξεφτιλίσω μπροστά στους πελάτες του που σχηματίζουν ουρά?. Θα το σκεφτώ τι να κάνω.

Αυτά τα οποία έχει το eshop σε crazy sundays είναι μία από τα ίδια?. Να μην ξαναπροσπαθήσω να τα αγοράσω?

Έχει κανείς αγοράσει από https://www.kaizershop.gr/samsung-handsfree-eo-ig955-original-blackbulk που τα έχει στα 25 ευρώ? Από αυτούς αγόρασα το κινητό και εκείνο ήταν γνήσιο.

Από το zapals τα έχω παραγείλει στις 26/12/2017 , κοντά 100 μέρες και φυσικά δεν έχουν έρθει.

Επεξ/σία από peiraiwths68
Δημοσ.

αμα δεν ηταν και το κινητο που πηρες γνησιο αστα να πανε χαχαχα

βλεπεις οτι σε αυτα τα ακουστικα παιζει πολυ ψευτια και επιμενεις να τα παρεις? παρε κατι αλλο να ησυχασεις.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, peiraiwths68 είπε

Παιδιά έτσι για να μην στεναχωριέστε.

Εγώ τα αγόρασα από εδώ. http://www.activestore.gr/ilektrika-ilektronika/eikona-kai-ihos/handsfree-samsung-akg-black-original-bulk-eo-ig955/  πριν 10 μέρες.

Ήταν μάλιστα σε retail έκδοση σε μαύρο κουτί με μαγνητικό κλείσιμο, με τα ανταλακτικά λαστιχάκια τους. Δηλαδή πανάκριβη συσκευασία.Μάλιστα πήγα και τα παρέλαβα από το κατάστημα που με διαβεβαίωνε ότι είναι original. Έγραφαν και αυτά στην συσκευασία made in Vietnam.

Μόλις τα έβαλα να παίξουν απαγοητεύτηκα τόσο πολύ που άρχισα να ψάχνω να βρώ τις διαφορές, τις οπτικές έστω, από τα πραγματικά original. Είνα ελάχιστες και θέλει εμπειρία.

Σήμερα άνοιξαν σαν παπαρούνες και είδα στο εσωτερικό όλη την φτήνια της κατασκευής. Έχασα απλά 20 ευρώ γιατί είχα πάρει 2 ζευγάρια. Τώρα να πάω να τον ξεφτιλίσω μπροστά στους πελάτες του που σχηματίζουν ουρά?. Θα το σκεφτώ τι να κάνω.

Αυτά τα οποία έχει το eshop σε crazy sundays είναι μία από τα ίδια?. Να μην ξαναπροσπαθήσω να τα αγοράσω?

Έχει κανείς αγοράσει από https://www.kaizershop.gr/samsung-handsfree-eo-ig955-original-blackbulk που τα έχει στα 25 ευρώ? Από αυτούς αγόρασα το κινητό και εκείνο ήταν γνήσιο.

Από το zapals τα έχω παραγείλει στις 26/12/2017 , κοντά 100 μέρες και φυσικά δεν έχουν έρθει.

εγγυηση δεν εχουν να του τα πας πισω;

Δημοσ.

Θα κοιτάξω να βρω την απόδειξη. Αλλά και πάλι θα μου τα αλάξει με τα Μαιμού.

Τα εξακριβομένα γνήσια ποιός τα πουλάει σε καλή τιμή είναι το θέμα.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, peiraiwths68 είπε

Αλλά και πάλι θα μου τα αλάξει με τα Μαιμού.

Είναι υποχρεωμένος να σου επιστρέψει τα χρήματά σου.

Αναφορά σε κείμενο

http://www.activestore.gr/oroi-xrisis/

(1) Ο πελάτης δικαιούται επίσης, εντός των νομίμων χρονικών πλαισίων και, ανεξάρτητα από το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών εκ των διατάξεων του ν.2251/1994, να ασκήσει τα εκ του νόμου δικαιώματά του λόγω ελαττωματικότητας του προϊόντος ενώπιον του καταστήματος Activestore στην ελληνική επικράτεια, επιπρόσθετα υποβάλλοντας απευθείας αίτημα στο activestore.gr.

Δημοσ.

καλα δεν περιμενουμε το μαγαζι να μας πει τα δικαιωματα μας... ασε που γραφει και μονο οσα τον βολευει (το μαγαζι), χωρια που δεν αναφερει επιστροφή χρηματων που λες.

Δημοσ.

Παραγγελία στις 21-12

Κάπου στις 11-12 Μάρτιου, είπα  πια πως χάθηκαν, και ξεκινησα διαδικασία διεκδικησης επιστροφής των χρηματων.

Το κατάστημα ουδέποτε μου απάντησε, οπότε μέσω paypal, τελικά πριν λίγες  μέρες πήρα μερικό refund (3$ από τα 3.99$)

Προχτές έσκασε και το δέμα...

Ευτυχώς που είχα πάρει το refund, γιατί η ποιότητα και του ήχου αλλα και της κατασκευής είναι άθλια...

Το ένα ζευγάρι ήρθε διαλυμένο, ενώ και τα δύο ακούγονται τόσο μπουκωμένα, λες και παίζουν μόνο χαμηλές συχνότητες...

Δεν έχω τα αυθεντικά να συγκρίνω, αλλα τα αντίστοιχα του crazy Sunday από το eshop είναι παρα παρα παρα πολύ καλύτερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...