Προς το περιεχόμενο

[Ακουστικά] OEM Samsung AKG S8 Headphones with Mic for Samsung Galaxy S8/S8 Plus - 1.99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, DownUNDERground said:

Πιστεύω στα αυτιά μου και στα sponsored reviews.B)

Άμα έχεις το συγκεκριμένο σετ ΚΑΙ τα xiaomi pro hybrid hd, πες μου να σου στείλω συγκεκριμένο τραγούδι σε FLAC και να σου πω ακριβώς από ποιο δευτερόλεπτο να ακούσεις και θα καταλάβεις ξεκάθαρα τι εννοώ.

δεν εχω κανενα απο αυτα, γιαυτο ρωταω κιολας.

πιστευεις οτι δικαιολογούν την διπλασια τιμη τους?

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ά-νε-τα.

Παίζουν και σε προσφορές κάτω από 14-15€ κατά καιρούς.

3 ώρες πριν, sintalkas είπε

offtopic :

να σε ρωτήσω φίλε μου κατά την γνώμη σου μέχρι 22 ευρώ πιο είναι πιο καλό ακουστικό να πάρω?

Από αυτά για τα οποία έχω προσωπική εμπειρία, τα Xiaomi Hybrid Pro HD.

Επίσης, σε αυτό το μπάτζετ θα δοκίμαζα και αυτά:
https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_641227.html
Πρώτη φορά παίρνεις 4 drivers ανά αυτί (2DD+2BA) με κάτω από 20€!!! Έχουν και αρκετά καλές κριτικές για την απόδοση.
Προσοχή όμως γιατί πρέπει να είναι λίγο ογκώδη  και να χωλαίνουν λίγο σε άνεση και υλικά κατασκευής. Γκρίνια έχω διαβάσει και για το άβολο καλώδιο...
ΟΜΩΣ -προσωπικά- για να δοκιμάσω πως ακούγεται μια καλή (στο καθαυτό ακουστικό κομμάτι) και οικονομική υλοποίηση με 8 drivers, ΟΛΑ τα παραπάνω μείον τα θυσίαζα.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Ά-νε-τα.

Παίζουν και σε προσφορές κάτω από 14-15€ κατά καιρούς.

Από αυτά για τα οποία έχω προσωπική εμπειρία, τα Xiaomi Hybrid Pro HD.

Επίσης, σε αυτό το μπάτζετ θα δοκίμαζα και αυτά:
https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_641227.html
Πρώτη φορά παίρνεις 4 drivers ανά αυτί (2DD+2BA) με κάτω από 20€!!! Έχουν και αρκετά καλές κριτικές για την απόδοση.
Προσοχή όμως γιατί πρέπει να είναι λίγο ογκώδη  και να χωλαίνουν λίγο σε άνεση και υλικά κατασκευής. Γκρίνια έχω διαβάσει και για το άβολο καλώδιο...
ΟΜΩΣ -προσωπικά- για να δοκιμάσω πως ακούγεται μια καλή (στο καθαυτό ακουστικό κομμάτι) και οικονομική υλοποίηση με 8 drivers, ΟΛΑ τα παραπάνω μείον τα θυσίαζα.

Εχουμε πει πολλες φορες πως και 10 drivers να εχεις στο καθε αυτι οταν η ποιοτητα τους ειναι κλαψτα χαραλαμπε δεν αλλαζει και πολυ το πραγμα.

Εκτος αν παμε σε ακουστικα των 300ε πχ με 4 drivers ανα αυτι που εκει ναι παμε αλλου και αξιζουν αν μπορει να τα διαθεσει καποιος.

Οσοι δεν μπορουν κατεμε καλυτερα να βρουν ακουστικα με 1 αλλα ΚΑΛΟ driver ανα αυτι.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Ποιότητα κατασκευής ναι. Όμορφα είναι.
Ποιότητα ήχου, μπα! Ένα ενδιαφέρον και fun αλλά muddy μπασάκι, που επισκιάζει όμως τα μεσαία και τα πρίμα και αυτό είναι όλο. Η αναλυτικότητα κάνει... απεργία στο συγκεκριμένο σετ.

Εντάξει, δεν είπαμε και ότι τα Zircon είναι τα απόλυτα ακουστικά! Αλλά με 9 "παλιοευρώ" παίρνεις εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που μάλλον θα αντέξει καιρό (πλεκτό καλώδιο, ακουστικό από τύπο πορσελάνης) και συμπαθητική απόδοση. Τα Xiaomi hybrid pro HD (που επίσης έχω) είναι καλύτερα, αλλά βγαίνουν τελική τιμή γύρω στα €20. Το ποσό είναι σίγουρα μικρό, το value for money υψηλό και σίγουρα αξίζουν, απλά λέω ότι αν είναι κάποιος να δώσει κάτω από €10 για ακουστικά, καλύτερα να πάει για τα zircon-αν μπορεί να περιμένει κανένα τρίμηνο για να έρθουν.

Δημοσ.

Το απίθανο της υπόθεσης, αντι να πετάξω τα 2 άχρηστα ζευγάρια που παρελαβα απο zapals πεταξα 1ψευτικό και +1 τα αυθεντικά απο e-shop!!!!

και ξέμεινα με την πλέμπα!!! Αμα δεν σε θέλει η πεθερά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Εχουμε πει πολλες φορες πως και 10 drivers να εχεις στο καθε αυτι οταν η ποιοτητα τους ειναι κλαψτα χαραλαμπε δεν αλλαζει και πολυ το πραγμα.

Εκτος αν παμε σε ακουστικα των 300ε πχ με 4 drivers ανα αυτι που εκει ναι παμε αλλου και αξιζουν αν μπορει να τα διαθεσει καποιος.

Προφανώς. Αλλά κάτσε ρε συ. Επιμένεις να παίρνεις μονόπαντα το σενάριο που τα ακουστικά που έχουν πολλούς drivers είναι τα κακοφτιαγμένα λες και υπάρχει μόνο αυτό!:rolleyes:

Και ρωτάω εγώ:
Έχεις ένα καλό και οικονομικό ζευγάρι του 1 driver και ένα καλό και οικονομικό των 3 (δε λέω καν 4). Ποιό έχει την πιθανότητα να αποδίδει καλύτερα τις συχνότητες; Ακόμα και καθαρά τεχνικά να το δεις...

Δε σου συγκρίνω ακουστικά των 20€ με των 300€, αλλά των 20 με των 10. Εσύ γιατί το τραβάς στο άλλο άκρο για να βγάλεις άκυρο αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή τα zircon -για να πάμε συγκεκριμένα σε αυτά που έχουν αναφερθεί- τα φτιάχνει η εταιρειάρα "rock" και τα Pro HD/ZS6 οι μυρωδιάδες της Xiaomi και της KZ και πιθανολογούμε ότι θα είναι αυτά με την κακή ποιότητα;;;
Και τα 3 μοντέλα οικονομικά είναι. Στο ίδιο price range. Αυτά που θα ξοδέψουν σαν ταβάνι οι περισσότεροι εδώ μέσα. Γιατί να έχει προσαρμόσει τον 1 driver της λοιπόν τόσο τέλεια η rock πχ.; Αλλιώς όταν αντιπροτείνεις στα παιδιά εδώ να πάρουν με 1 driver αλλά καλό, πρακτικά είναι σα να τους λες να πάνε σε μεγαλύτερη κατηγορία τιμής.

10 ώρες πριν, Voodooman είπε

Εντάξει, δεν είπαμε και ότι τα Zircon είναι τα απόλυτα ακουστικά! Αλλά με 9 "παλιοευρώ" παίρνεις εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που μάλλον θα αντέξει καιρό (πλεκτό καλώδιο, ακουστικό από τύπο πορσελάνης) και συμπαθητική απόδοση. Τα Xiaomi hybrid pro HD (που επίσης έχω) είναι καλύτερα, αλλά βγαίνουν τελική τιμή γύρω στα €20. Το ποσό είναι σίγουρα μικρό, το value for money υψηλό και σίγουρα αξίζουν, απλά λέω ότι αν είναι κάποιος να δώσει κάτω από €10 για ακουστικά, καλύτερα να πάει για τα zircon-αν μπορεί να περιμένει κανένα τρίμηνο για να έρθουν.

Δε διαφωνούμε ουσιαστικά. Για την ποιότητα κατασκευής το είπα κι εγώ. Για την ποιότητα του ήχου, μπορείς να βρεις ισάξια ή και καλύτερα στα ίδια λεφτά. Πχ. τα πρώτα μοντέλα της xiaomi.
Ή ας πούμε θεωρώ καλύτερο να περιμένει κάποιος να πετύχει σε προσφορά τα Pro HD με κάτω από 15€, παρά τα zircon.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα pro hd τα εχω ειναι πολυ καλα,ειδικα αν το κινητο σου βγαζει καλο ηχο.Και το ακουστικο καθεται πολυ καλα στο αυτι,δεν γλυστραει οταν περπατας.Γενικα τα xiaomi εχουν παραδοση πλεον οτι ειναι εγγυηση για καλο ηχο σε καλη τιμη (το πιο ακριβο της μοντελο παντα,γιατι θα δεις και με 2-3 ευρω στα μαγαζια)

Τip: Δοκιμαστε και τα 3 μεγεθη των ''ελαστικων'' που εχει η συσκευασια,εμενα πχ μου καθονταν καλα και τα medium και τα large,αλλα 1 απο τα 2 κουμπωνε καλυτερα στο αυτι (αν και σαν αισθηση μου φαινοταν το ιδιο) και εβγαζε ολο το μπασο που μπορει να δωσει το ακουστικο.Αν δεν καθονται καλα θα νομιζεις οτι τα ακουστικα δεν εχουν καλο μπασο,γιατι αν δεν ταπωσει καλα το ακουστικο στο αυτι και υπαρχει εστω και η παραμικρη διαρροη αερα,το ακουστικο δεν μπορει να δωσει μπασο αφου τα ακουστικα βασιζονται στο καλο σφραγισμα αυτιου ακουστικου για να δημιουργηθει μπασο.

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.

Και ένα ακόμα tip: προσέχτε τα ακουστικά που "σφραγίζουν" στο αυτί γιατί προκαλούν προβλήματα στην ακοή. Όσο είσαι μικρός δεν το καταλαβαίνεις αλλά μετά από 1-2 δεκαετίες θα λες γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου. Προτιμήστε αυτά με μαξιλάρι που ακουμπάνε επάνω για πολύωρη χρήση. 

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Προφανώς. Αλλά κάτσε ρε συ. Επιμένεις να παίρνεις μονόπαντα το σενάριο που τα ακουστικά που έχουν πολλούς drivers είναι τα κακοφτιαγμένα λες και υπάρχει μόνο αυτό!:rolleyes:

Και ρωτάω εγώ:
Έχεις ένα καλό και οικονομικό ζευγάρι του 1 driver και ένα καλό και οικονομικό των 3 (δε λέω καν 4). Ποιό έχει την πιθανότητα να αποδίδει καλύτερα τις συχνότητες; Ακόμα και καθαρά τεχνικά να το δεις...

Δε σου συγκρίνω ακουστικά των 20€ με των 300€, αλλά των 20 με των 10. Εσύ γιατί το τραβάς στο άλλο άκρο για να βγάλεις άκυρο αυτό που λέω δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή τα zircon -για να πάμε συγκεκριμένα σε αυτά που έχουν αναφερθεί- τα φτιάχνει η εταιρειάρα "rock" και τα Pro HD/ZS6 οι μυρωδιάδες της Xiaomi και της KZ και πιθανολογούμε ότι θα είναι αυτά με την κακή ποιότητα;;;
Και τα 3 μοντέλα οικονομικά είναι. Στο ίδιο price range. Αυτά που θα ξοδέψουν σαν ταβάνι οι περισσότεροι εδώ μέσα. Γιατί να έχει προσαρμόσει τον 1 driver της λοιπόν τόσο τέλεια η rock πχ.; Αλλιώς όταν αντιπροτείνεις στα παιδιά εδώ να πάρουν με 1 driver αλλά καλό, πρακτικά είναι σα να τους λες να πάνε σε μεγαλύτερη κατηγορία τιμής.

Δε διαφωνούμε ουσιαστικά. Για την ποιότητα κατασκευής το είπα κι εγώ. Για την ποιότητα του ήχου, μπορείς να βρεις ισάξια ή και καλύτερα στα ίδια λεφτά. Πχ. τα πρώτα μοντέλα της xiaomi.
Ή ας πούμε θεωρώ καλύτερο να περιμένει κάποιος να πετύχει σε προσφορά τα Pro HD με κάτω από 15€, παρά τα zircon.

Αν βαλουμε 1 ακουστικο των 20ε με 1 driver και 1 ακουστικο των 20ε με 3 απο την ιδια εταιρεια (που θα εχει αγορασει οτι καλυτερο μπορει με το ιδιο κοστος για το καθε ακουστικο) θεωρω πως καλυτερο (ποιοτικα εννοειται) ηχο θα εχει το πρωτο. Μπορει 3 drivers να εχουν θεωρητικα την δυνατοτητα να αποδοσουν καλυτερα συχνοτητες αλλα μετραει η ποιοτητα, μετρανε τα χαρακτηριστικα και φυσικα μετραει και ο σχεδιασμος του ακουστικου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kjordan είπε

Και ένα ακόμα tip: προσέχτε τα ακουστικά που "σφραγίζουν" στο αυτί γιατί προκαλούν προβλήματα στην ακοή. Όσο είσαι μικρός δεν το καταλαβαίνεις αλλά μετά από 1-2 δεκαετίες θα λες γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου. Προτιμήστε αυτά με μαξιλάρι που ακουμπάνε επάνω για πολύωρη χρήση. 

Αυτό πάντως δεν έχει αποδειχτεί με κάποιο σαφή επιστημονικό τρόπο. Το πιθανότερο είναι πως συμβαίνει ζημιά απλά επειδή ο χρήστης "παρασύρεται" στο ανέβασμα μεγαλύτερων εντάσεων, επειδή τα in-ear του δίνουν το περιθώριο (λόγω μικρότερης απόστασης) με την ίδια πηγή να δώσει μέχρι και +9dB ένταση στο τύμπανο. Είναι δηλαδή η κατάχρηση της έντασης το πρόβλημα, και όχι το ότι "σφραγίζει" το κανάλι ως γεωμετρία.

Κατά τα άλλα, ίση ένταση στο τύμπανο είτε από in-ear είτε από on-ear, over-ear, είτε από ηχεία, θα κάνει ίση ακριβώς ζημιά.

Επεξ/σία από hpdra
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγω σήμερα. Είχα παραγγείλει 2 ζευγάρια και μου ήρθε πακετάκι με 1 μόνο!

Η ποιότητα του ήχου δεν ειναι τόσο χάλια οσο περιγράφουν κάποιοι. Εγω θα την χαρακτήριζα σχετικά καλή για τα χρήματα που έδωσα. 

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν ειναι σε καμια περίπτωση γνήσια.

Δημοσ.

Του zapals ακόμα τα περιμένω.

Αλά εν τω μεταξύ μου ήρθε ένα ζευγάρι που είχα πάρει από αυτόν:
https://www.ebay.com/itm/OEM-Samsung-galaxy-S8-S8-plus-EO-IG955-Stereo-Headset-Earphone-Headphone-Black/112500450829

Λένε "Made in Vietnam", είναι με τα μαξιλαράκια που φοράνε και άλλο ένα ζευγάρι χύμα.

Αξιοπρεπέστατα για τα λεφτά τους. Χωρίς να είναι βέβαια κάτι το ουάου για όσους έχουν ακούσει μοντέλα της Xiaomi πχ. Αλλά τα 3,5€ που έδωσα τα αξίζουν. Πόσο μάλλον αν αυτά που έρθουν από zapals σε υποπολλαπλάσια τιμή, είναι της ίδιας ποιότητας (θα ενημερώσω).

Μπάσο:
Φόραγε τα μικρά μαξιλαράκια. Μπάσο μέτρια πράγματα. Του έβαλα τα μεγάλα. Αρκετά καλύτερα η κατάσταση. Του εβαλα ένα ζευγάρι τέτοιου τύπου που έχω για πασπαρτού:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2057872.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X10x+memory+foam+in-ear+.TRS0&_nkw=10x+memory+foam+in-ear&_sacat=0
Ακόμα καλύτερα τα μπάσα.
Συμπέρασμα (ήδη γνωστό): ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάντε καλό fit στο αυτί για να ταπώσετε αεροστεγώς την κοιλότητα, αν θέλετε να δείτε το πραγματικό μπάσο που μπορεί να δώσει. Αλλιώς δεν κάνετε δουλειά και θα βγάλετε λάθος συμπεράσματα πιθανότατα.

Δημοσ.

Παρελαβα χθες απο ZAPALS τα AKG.πρωτη εντυπωση,καλα καλωδια 1 ζευγαρη  λαστιχακια.Ο ηχος καλος για την αξια τους <1usd.Με αλλα λαστιχακια,βελτιωθηκε το μπασο.Ικανοποιητικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα και γω 4 ακουστικά (κάπου 3,5 ευρώ όλα μαζί). Υποθέτω ότι παίζουν 2 ποιότητες γιατί εμένα ειναι μια χαρά.

Έχουν ενα υποτυπώδες μπάσο. Όχι οτι ειναι τίποτα σπουδαίο, αλλά από αντίστοιχα φτηνα που χω δοκιμάσει ειναι ανώτερα. Βέβαια δοκίμασα μόνο τα 2 και δεν εχω προλάβει να τα δοκίμάσω σε κινητό. Τα δοκίμασα στην έξοδο των lοgitec ηχείων μου στο pc. Βέβαια το καλώδιο δεν μου άφησε και την καλύτερη εντύπωση. Πολύ λεπτό μου φαίνεται... δεν το βλέπω να αντέχει.

Θα επανέλθω όταν τα δοκιμάσω σε κλήση στο κινητό. 

Επεξ/σία από Antretng
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...