Προς το περιεχόμενο

[Ακουστικά] OEM Samsung AKG S8 Headphones with Mic for Samsung Galaxy S8/S8 Plus - 1.99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Link?

Ενδιαφέρεσαι μήπως για αγορά ? :D :P

Εγώ μπορώ να στα δώσω στα 5 Ευρώ!:D

Ξεστοκαρισμα λέμε !  :P

LOL !

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τραγικα ακουστικα,ειχα παρει τα ιδια απο eshop και δεν εχουν καμια σχεση.

Πηρα 4-5 ζευγαρια για να δινω δωρο με τα κινητα που πουλαω κατα καιρους,αλλα ειναι πολυ χαλια σαν προιον.

Βεβαια με 1 ευρω που κανουν δεν περιμενεις κατι καλυτερο,αλλα οχι να γραφεις επανω AKG.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πηρα με την αρχικη τιμη πληρωσα για 3 περιπου 5-6 ευρω. Οσο χαλια και να ειναι δεν νομιζω να ειναι χειροτερα απο του Πλαισιου με 5ευρω το ενα που εβγαιναν τα καπακια στον μηνα επανω...

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

και ομως γινεται

Τι μας λεει ακριβως αυτο; Οτι εκαναν cancel μια παραγγελια που δεν είχαν στείλει;

Δημοσ.

Παντως αυτη η καταναλωτικη μανια που εχετε ρε παιδες ειναι να τρελαινεσαι...ειδατε τωρα το πιο σκουπιδοσαιτ το Zapals να πουλαει και καλα ακουστικα Samsung S8 AKG με μολις 1 δολλαριο.Και πλακωσατε ο ενας πηρε λεει 20 ο αλλος 10....και απο πανω μεινατε και εκπληκτοι οταν εγινε το αναμενομενο οτι δηλαδη ηταν μουφες.

• Like 7
Δημοσ.

ΠΑιδια εκανε καποιος dispute dto ZApals για τα ακουστικα με την αιτιολογια οτι δεν ειναι ΟΕΜ? Σας εκαναν επιστροφη? Αν ναι μεσα απο το site toy Zapals η μεσα απο το   paypal?

Δημοσ.

Εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία για refund λόγω πολύ μικρού ποσού αλλά ήθελα να ήξερα δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν ζημιά στο κατάστημα τους; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...