konstantinos86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Παίδες ειμαι κάτοχος s8. Τα έβαλα να τα δοκιμάσω ακριβώς μετά από ακρόαση με τα αυθεντικα. Προφανώς και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση. Είναι εντελώς ψεύτικα. Το ξεκαθαρίζω γιατί διάβασα και μια αντίθετη άποψη και πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά 9 1
nick451 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα παιδιά.Παρελαβα πριν από λίγο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχουν καμία σχέση στον ήχο με αυτά του e-shop. 2
hpdra Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ηρθαν και τα δικα μου - δεν ακούγεται αυτό το πράγμα, σα να τρίζουν σίδερα είναι. Δεν είναι καν ακουστικά του 1-2 ευρώ... 1
someone- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 για refund μπορουμε να κανουμε κατι; δε τους χαριζω ευρω.
DownUNDERground Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Γιατί όχι; Εδώ προφανώς δε μιλάμε για OEM αλλά για fake.
what_if Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/16/2018 στις 11:46 ΠΜ, GeorgeAl92 είπε Σήμερα τα παρέλαβα και έχω να πω ότι είναι μια χαρά. Όλα λειτουργούν, στην κλήση άψογα, το άτομο στην άλλη πλευρά με άκουγε τέλεια όπως μου είπε, όπως και εγώ βέβαια. Από ήχο είναι καλά, όχι εξαιρετικά, είναι δυνατά γενικά και δεν παραμορφώνουν τον ήχο, έρχονται σε μέγεθος large και κατασκευάζονται στο Vietnam, πάνω τους φέρουν το μάρκα της ΑΚG. Εγώ πάντως θα πάρω άλλα 5 για δώρα κλπ. Υ.Γ. Το κινητό μου είναι το ZTE Axon 7 που είναι από τα καλύτερα κινητά για audiophiles, μπορεί να παίζει ρόλο και αυτό, δηλαδή ότι κρύβει τις ατέλειες τους μέσω του πολύ καλού hardware and software που διαθέτει ειδικά για ήχο. Πάντως εγώ έμεινα ευχαριστημένος και νομίζω ότι ο φίλος από την Δανία, ήταν υπερβολικός. o φιλος εδω αλλα μας ελεγε ,τελικα τι γινεται ,εχουν ανακατεψει oem με αντιγραφα κ οποιον παρει ο χαρος;
hpdra Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, what_if είπε o φιλος εδω αλλα μας ελεγε ,τελικα τι γινεται ,εχουν ανακατεψει oem με αντιγραφα κ οποιον παρει ο χαρος; Δε νομίζω να έχουν ανακατέψει τίποτα. Απλά μερικοί ακροατές δεν έχουν καμία απαίτηση πέρα από το να "ακούγεται κάτι" (έστω και τενεκέδες που ξύνονται), και εκεί πόνταραν οι "φίλοι μας" του zapals... Paypal dispute όλοι, και τα (λίγα) ευρώ που δώσαμε, πίσω... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από hpdra 1
Antretng Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Χωρίς να έχω παραλάβει ακόμα για να τα ακούσω, δεν νομίζω κανένας να περίμενε ποιοτικά ακουστικά. Ακουστικά που κάναν λιγότερο από ευρώ... Μια χαρά είναι για ανθρώπους που τα χαλάνε με το κιλό. Δεν νομίζω να υστερεί από τα υπόλοιπα του κιλού που βρίσκεις σε Σκρουτζ/eshop Περισσότερα όταν παραλάβω. 2
azuli Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 paypal dispute εννοειται,το zapals πρεπει να παρει τα χαμπαρια του. 1
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, what_if είπε o φιλος εδω αλλα μας ελεγε ,τελικα τι γινεται ,εχουν ανακατεψει oem με αντιγραφα κ οποιον παρει ο χαρος; Δεν εχουμε ιδιες απαιτησεις ολοι αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Εγω παντως εκανα dispute και μου εβαλαν τα χρηματα παλι πισω πριν 3-4 μερες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Salvation81
Jordf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μάλλον έχουν βάλει ψεύτικα μαζί με ΟΕΜ διότι φίλος μου που παρήγγειλε τα ακουστικά αλλά έβαλε ως μέθοδο αποστολής αυτή με το tracking πήρε κανονικά, ενώ εγώ που έβαλα unregistered ψεύτικα. Τα δοκίμασα και έχουν διαφορά, οπότε με ποια δικαιολογία να ζητήσω refund στο paypal;
vgiozo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Jordf είπε Μάλλον έχουν βάλει ψεύτικα μαζί με ΟΕΜ διότι φίλος μου που παρήγγειλε τα ακουστικά αλλά έβαλε ως μέθοδο αποστολής αυτή με το tracking πήρε κανονικά, ενώ εγώ που έβαλα unregistered ψεύτικα. Τα δοκίμασα και έχουν διαφορά, οπότε με ποια δικαιολογία να ζητήσω refund στο paypal; Ότι δεν είναι OEM AKG όπως έγραφε η αγγελία. 1
periklik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Με tracking έβαλα δύο τεμάχια. Δοκίμασα το ένα και είναι λες και τα πήρες από τον κάδο! Δηλαδή ούτε για 1-2 ευρώ. Το δεύτερο δεν μπήκα στο κόπο να το δοκιμάσω. Οκ δεν περίμενα να είναι όπως αυτά των 10-15 ευρώ, αλλά κουνάς λίγο το βύσμα και δεν ακούγεται τίποτα! Χάνεται ο ήχος... Μακάρι σε κάποιους να μην είναι του κιλού!
Panathachamp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Χωρις να ειμαι κανας σοβαρος audiophile, εχω παρει μεσω κριτικων what hifi, audiobudget κλπ καμια 20αρια κινεζικες "ψειρες" τα τελευταια δυο χρονια, ευρους 2.5 ως 30ευρω. Τα συγκεκριμενα του θεματος (τα πηρα και στα 2ε/κομματι τρομαρα μου) ειναι μακραν ο,τι χειροτερο και πιο αηδιαστικο μου εχει τυχει ποτε στη ζωη μου απο ακουστικα, φρικαρω με την συγκριση πχ με τα Xiaomi Fresh που συχνα πυκνα το gearbest βαζει στα 2.5ε, για να μην πιασω Uiisii κλπ που παιζουν στο 5ευρω μονιμως σε aliexpress. Εστειλα για refund και αναμενω. 2
nikoskon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τόσο χάλι ρε παιδιά;;;;; Εγώ παρήγειλα 3! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon
Προτεινόμενες αναρτήσεις