@ngelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα δεν λειτουργεί το τηλέφωνο ενώ λειτουργεί μια χαρά το Internet (VDSL). Πήρα την Wind και μου είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό αλλά αν το πρόβλημα είναι μέσα στο σπίτι ή στο κουτί της πολυκατοικίας θα πληρώσω εγώ τα έξοδα (περίπου 30 ευρώ). Μετά από μία ώρα μου ήρθε sms ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε στον βρόχο (τηλεφωνικό καλώδιο) και θα λυθεί περίπου στις 10 Ιανουαρίου. Γνωρίζεται αν ο "βρόχος" (που δεν έχω ιδέα τι είναι) είναι μέσα ή έξω από το σπίτι και αν θα έχω χρέωση;
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τοπικός βρόχος είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στην τηλεφωνία για τον προσδιορισμό της σύνδεσης του δικτύου του παρόχου με τον τελικό χρήστη και, φυσικά, δεν βρίσκεται μέσα στο χώρο σου. Στην περίπτωσή σου σημαίνει ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε στο δίκτυο του ΟΤΕ, δόθηκε σαν βλάβη και περιμένουν την αποκατάσταση από τεχνικό του ΟΤΕ. Δυστυχώς, λόγω εορτών, δεν θα είναι άμεση η διόρθωση και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, παρά μόνο να ζητήσεις από την Wind επιστροφή χρημάτων για το διάστημα που δεν έχεις ίντερνετ.
bill2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ο βρ'οχος είναι το καλώδιο απο το αστικό κέντρο που έρχετε στο σπίτι σου και σημαίνει οτι η ευθήνη είνια στο δίκτυο τους και δεν θα χρεωθεις
@ngelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι παράξενο που έχω internet ενώ δεν έχω τηλέφωνο;
bill2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ταχύτητες έχεις καλές ; υπάρχει περίπτωση να σου το έκαναν voip ? επίσης αν καλέσεις χτυπάει κανονικά;
@ngelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ταχύτητες έχεις καλές ; υπάρχει περίπτωση να σου το έκαναν voip ? επίσης αν καλέσεις χτυπάει κανονικά; Ναι, οι ταχύτητες είναι μια χαρά. Παίρνω τηλέφωνο αλλά κλείνει πριν χτυπήσει (!!!!) .
bill2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 μίπως σου το γύρησαν σε voip ? αλλά περίμενε μέχρι της 10/01/2018 και βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα